Luna decembrie 2017, Balanță

Decembrie 2017, Balanță
007 Balanta        În această perioadă dai dovadă de mai multă deschidere, onestitate, dorința de a relaționa mult mai ferm încercând să te faci înțeles. Te poți aștepta însă, în intervalul 3 – 23 decembrie, să nu poți exprima, așa cum ți-ai propus, gândurile, sentimentele, trăirile. Este posibil să apară tot felul de confuzii, încurcături legate de acte, călătorii, anumite cursuri, examene. După data de 21 decembrie, încet dar sigur, parcă se face mai multă lumină în jur, atunci când vine vorba despre relația cu familia, modul în care te implici în relația cu părinții. Deviza perioadei este: „Valoarea ta stă în ceea ce ești, nu în ceea ce ai.” Thomas Edison
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Putem vorbi despre o lună care debutează cu tine fiind tot mai impulsiv, mai nervos în relația cu partenerul de viață. Există riscul de a strica această relație de mariaj, doar pentru că nu reușești să-ți exprimi deschis temerile, posesivitatea sau nu vrei să recunoști problemele care țin de relația cu părinții ori cele de altă natură. Toate acestea îți vor creea o stare de disconfort general. Este recomandat să-ți analizezi cu atenție sufletul și gândurile, să îți exprimi cu blândețe eventualele nemulțumiri. Din data de 9 decembrie se mai liniștește atmosfera în relația de mariaj. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă reușești să te bucuri din plin de compania persoanei iubite, îndeosebi după data de 20 decembrie. Până atunci comunicarea dintre voi doi poate lăsa de dorit. Este posibil să gândești una și alta să spui iar de aici să apară tot felul de probleme în ceea ce privește transmiterea informației (se poate strica și telefonul, computerul, tableta, etc.). Începând cu data de 25 decembrie se mai liniștesc apele în relația cu propria familie reușind să ajungi la un consens cu cei dragi. Ai ocazia să petreci momente deosebite, înărcate de căldură și afecțiune, în preajma sărbătorilor de iarnă. Relația cu partenerul de viață este plină de romantism, afecțiune bucurându-vă împreună de realizări deosebite, în plan financiar și/sau material, mai ales spre sfârșitul acestei luni.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Te gândești tot mai serios să te implici în activități profesionale menite să îți aducă bani, recunoașterea propriei valori. Va trebui să acorzi o atenție deosebită relației cu partenerii de afaceri, colaboratorii apropiați, îndeosebi până în data de 9 decembrie pentru că ești predispus la renunțarea unor astfel de colaborări. După data de 9 a lunii analizate dispui de mai multă energie și astfel te poți implica cu mai mult curaj și încredere în colaborări de succes și care îți vor aduce profituri însemnate. Primești susținere venită din partea superiorilor sau a unor persoane cu funcții de răspundere pentru a obține un job pe măsura capacităților tale. Acordă atenție la intervalul 2 – 23 decembrie, la promisiunile care vin din partea prietenilor și care sunt legate de acte, contracte de colaborare. Te poți aștepta la probleme venite din partea dușmanilor ascunși, îndeosebi pe la mijlocul lunii în discuție. După data de 23 decembrie, mai exact la sfârșitul lunii, ai ocazia să îți mărești și mai mult veniturile. Este bine să eviți călătoriile în interes de serviciu, îndeosebi după data de 20 decembrie. O perioadă nepotrivită pentru a schimba domeniul de activitate, direcția din planul profesional, este în intervalul 2 – 23 decembrie.
 
SanatateSănătate
         La începutul acestei luni stai destul de bine, la capitolul sănătate, recuperare după o eventuală problemă. Acordă o atenție deosebită pe la jumătatea acestei perioade, atunci când ești predispus la accidente, viroze respiratorii, probleme renale, intoxicații alimentare. Este recomandat să eviți excesele alimentare, consumul exagerat de alcool, tutun, cafea, dulciuri.