Săptămâna 9 – 15 octombrie 2017

Berbec   
       Putem să vorbim despre o săptămână destul de agitată la locul de muncă, în relația cu colegii și/sau colaboratorii de aici. Nici în relația de mariaj sau în cea de afaceri nu vei avea parte de liniște astfel că este nevoie de mai mult calm și răbdare din partea ta pentru a reuși să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Sunt favorizate acum călătoriile îndepărtate și, indiferent de obstacolele cu care te vei confrunta, este recomandat să dai dovadă de înțelepciune și reținere. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să te destinzi mai mult bucurându-te alături de persoana iubită. Ceea ce primești acum este, în fapt, răsplata acțiunilor și a gândurilor tale fiind important să îți regăsești starea de echilibru în relația cu cei din jur.
 
 
 
 
 
 
 
Taur            
       Ceea ce părea bun și frumos, în plan sentimental, tinde să se strice acum. Poți avea parte de gesturi nu tocmai favorabile iar aceasta ar putea să te răscolească în mod profund reușind să te redresezi cu destul de multă greutate și să revii pe drumul tău. Este recomandat să te autoanalizezi cu sinceritate și să vezi dacă și unde ai greșit, ce anume ar trebui corectat în privința propriei atitudini. Nu este o soluție să te victimizezi sau să te consideri responsabil pentru gesturile și/sau modul de a fi al celuilalt. Detașează-te și învață cum să zâmbești și să mergi mai departe. Universul a pregătit lucruri minunate, special pentru tine, totul este să te lași condus de lumină. Spre sfârșitul perioadei analizate aici te simți foarte bine alături de familie. Este posibil să călătorești în locuri dragi și de care te leagă amintiri frumoase.
 
 
 
 
 
 
Gemeni      
      Urmează o perioadă destul de agitată, atunci când vine vorba despre relația cu propriul copil dar și în privința planului sentimental. Tot ai sentimentul că nu te poți face înțeles, ascultat, că îți lipsește afecțiunea. Va trebui să dai dovadă de prudență în privința obligațiilor care țin de casă, gospodăria proprie. Pot să apară acum tot felul de surprize neplăcute. Există acum predispoziția la lovituri, tăieturi, este posibil să te rănești sau chiar poți avea parte de o fractură în timp ce te agiți cu treburile casnice. Este recomandat să dai dovadă de chibzuință și să-ți controlezi cu atenție gesturile publice. În partea secundă a perioadei te poți confrunta cu neplăceri financiare. O perioadă favorabilă pentru creativitate, scris, comerț, hobbyuri este spre sfârșitul săptămânii în discuție. În ultima zi a perioadei analizate ai ocazia să pleci într-o excursie neplanificată.
 
 
 
 
 
 
Rac    
         Ai șansa de a primi unele informații clarificatoare, vis-a-vis de un act, un document important. O să fie nevoie de mai multe intervenții norocoase, înainte de a putea demara un (nou) proiect. Putem spune că avem de-a face cu o perioadă nu tocmai favorabilă pentru susținerea de examene sau planificarea unor călătorii dar nici în zona comerțului lucrurile se pare că nu vor merge prea bine. Este recomandat să dai dovadă de flexibilitate și să încerci să descoperi unde anume greșești. În partea secundă a perioadei vei pune mai mult accent pe bani, achiziții, schimbări legate de casă, proprietate. La sfârșitul acestei săptămâni ești mult mai optimist, atunci când vine vorba despre carieră, bani câștigați din muncă proprie.
 
 
 
 
 
 
Leu   
        Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vorbim despre lucrul cu acte sau dacă ai de făcut unele călătorii în interes de serviciu. Vei primi însă toată susținerea de care nevoie din partea unor prieteni pentru a reuși să rezolvi rapid anumite aspecte care țin de facturi, documente sau unele cheltuieli neprevăzute. Ziua de 12 octombrie se poate dovedi a fi una destul de tensionată astfel că se recomandă o mai mare atenție la drum sau dacă ai de negociat un (nou) contract, un  parteneriat. Este bine să te mobilizezi pentru a da startul unor activități care necesită mai multă implicare administrativă. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să pui în practică strategii ambițioase și să găsești oamenii potriviți, la momentul oportun.
 
 
 
 
 
 
Fecioară       
       În perioada analizată aici este recomandat să fii mai prudent, atunci când vine vorba despre bani și/sau relația cu partenerul de viață. Te poți aștepta acum la tot felul de probleme în relația cu propria familie. Va trebui să te îngrijești mai mult de persoana proprie și să nu te lași condus exclusiv de ambiții care pot să îți strice alianțe dintre cele mai importante și benefice. Astcultă și de vocea interioară a intuiției și înceracă să îți păstrezi calmul în situațiile critice. Ești predispus la cheltuieli legate de taxe și impozite, eventual o amendă, poate chiar ești implicat într-un proces, un partaj. La sfârșitul acestei perioade îți prinde bine starea de solitudine reușind astfel să găsești noi modalități de a te redresa, din punct de vedere financiar. Vei primi susținere din partea familiei.
 
 
 
 
 
 
Balanță
      Putem spune că urmează o perioadă foarte agitată, în relația de cuplu dar și în zona afacerilor, a parteneriatelor. Sunt destul de multe lucruri de pus la punct și este posibil să nu reușești să faci chiar tot ceea ce ți-ai propus, oricât de mult te-ai organiza. Și asta pentru că, vrei sau nu, depinzi și de cei din jur și este necesar să dai dovadă de mai multă atenție la detalii, să privești situațiile dincolo de aparențe. În partea a doua a acestei săptămâni se pot acutiza problemele în relația cu partenerul de viață. Nici la locul de muncă lucrurile nu stau prea bine și este posibil ca bârfele, invidia să îți creeze probleme serioase. La sfârșitul acestei perioade ai șansa de a te revigora, alături de prieteni sau participând la o petrecere.
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
      În perioada supusă atenției aici pot avea loc unele discuții în secret care ar putea să îți dea peste cap anumite proiecte care vizează finanțele personale, un credit sau o afacere. Este recomandat să dai dovadă de mai multă atenție, atunci când vine vorba despre relația cu prietenii apropiați sau un grup, o asociație, eventual un partid politic din care faci parte. Pot să apară tot felul de probleme legate de bani, cheltuieli, un împrumut nerecuperat de la prieteni. Cert este că te poți confrunta cu unele pierderi, nemulțumiri. Spre sfârșitul perioadei analizate se pare că lucrurile se mai liniștesc reușind astfel să te mobilizezi pentru a demara o nouă săptămână.
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Pot să apară unele neplăceri legate de un grup, o asociație din care faci parte. Este foarte probabil să primești acum semnale negative, legate de o colaborare, un parteneriat iar aceasta o să te pună serios pe gânduri. Nu prea știi ce să faci, încotro să te îndrepți. Ai tendința de a renunța la un proiect în care ai investit destul de mult timp și bani și, pur și simplu, să faci cum crezi tu de cuviință, fără să te mai consulți cu nimeni și fără să asculți de părerile celor din jur. În partea secundă a perioadei analizate pot apărea unele surprize neplăcute, venite din partea unor amici. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să faci o călătorie, alături de prieteni buni.  
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        Începutul acestei săptămâni îl dedici muncii, relației cu colegii de serviciu și colaboratorii apropiați. Este vorba despre multă agitație în zona carierei dar și a relației cu străinătatea, a activităților desfășurate în afara țării și care nu sunt tocmai de bun augur. Depui mult efort în încercarea de a remedia anumite aspecte care țin de studii sau relația cu persoane aflate la distanță. Relația cu partenerul de viață este destul de tensionată, pe la jumătatea acestei perioade. La sfârșitul săptămânii va trebui să găsești resursele necesare pentru a rezolva eventualele disensiuni apărute în propria familie dar și în relația cu un superior. Te poți bucura însă de susținere venită din partea partenerului de viață.
 
 
 
 
 
 
Vărsător
       Începi această săptămână cu bine, atunci când vorbim despre relația sentimentală și zona creativității. Este recomandat să acorzi o atenție deosebită la detalii, atunci când vine vorba despre taxe și impozite, semnarea de acte sau călătorii pe distanțe lungi. Pot să apară unele probleme, obstacole care vizează studiile superioare, eventual înscrierea la un curs de perfecționare. În partea a doua a acestei săptămâni se mai liniștesc lucrurile și ai șansa de a rezolva unele probleme primind susținerea de care ai nevoie, la momentul potrivit. Cert este că nu te grăbești să dai startul unor acțiuni care implică relația cu banca, acceptarea unui credit, un împrumut. Pot să apară surprize neplăcute legate de o moștenire.
 
 
 
 
 
 
 
Pești
   Putem să vorbim despre un început de săptămână dedicat casei, familiei. Relația cu partenerul de viață este destul de tensionată și poate să îți dea peste cap anumite planuri și chiar poate provoca neplăceri la locul de muncă. Va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre relația cu superiorii. Evită să iei orice decizie legată de acceptarea unui credit sau demararea unei (noi) afaceri. Spre sfârșitul acestei perioade poți să găsești soluții ingenioase, atunci când vine vorba despre relația cu colegii și/sau colaboratorii. Putem să vorbim despre spontaneitate, optimism, încredere în propria persoană și astfel vei reuși să treci cu bine peste anumite obstacole de la locul de muncă.