Saptamana 8 – 14 ianuarie 2017

Berbec   
      Ai ocazia să-ți valorifici abilitățile și talentele native într-o activitate care îți poate aduce rezultate frumoase, în plan financiar. Acordă o atenție deosebită la relația cu superiorii. Putem să vorbim despre o perioadă destul de tensionată în carieră fiind necesar să să acorzi o atenție deosebită cui alegi să împărtășești ideile, proiectele personale. Ziua de 10 ianuarie se poate dovedi favorabilă unor înțelegeri, negocieri având ocazia să semnezi acum un proiect important. Spre sfârșitul acestei săptămâni ai șansa de a te bucura din plin de o relație de iubire cu cineva aflat la distanță. Preferi însă discreția, să ții departe de ochii lumii o relație de dragoste.
 
 
 
 
 
 
Taur
      Începi această săptămână în forță, încrezător, dornic să înveți, să acumulezi mai multe informații, poți relua un curs, te poți integra într-un nou grup de prieteni. Cert este că vei reuși să te rupi de starea de rutină și să aduci la suprafață ceea ce este mai bun, mai constructiv. Nu îți lipsește intuiția dar nici creativitatea fapt care te va ajuta foarte mult la locul de muncă. Ai șansa de a atrage atenția prin ceea ce clădești acum dând startul unor activități interesante pentru publicul larg. Spre sfârșitul acestei săptămâni te poți bucura de realizări care au legătură cu familia, casa, o proprietate. Acordă o atenție deosebită la relația cu un amic/prieten aflat la distanță, eventual peste hotare.
 
 
 
 
 
 
Gemeni
       Preferi să stai mai retras, să meditezi mai mult asupra propriei existențe, la ceea ce ai de făcut, de acum înainte. Încet dar sigur începi să te eliberezi de o oarecare imposibilitate în a-ți exprima propriile gânduri, păreri. Astfel, ziua de 10 ianuarie poate fi de bun augur, atunci când vine vorba despre prieteni, relația de dragoste, revenirea la sentimente mai bune în relația cu superiorii. Spre sfârșitul acestei perioade comunici mai mult cu partenerul de viață sau cu persoana iubită încercând să găsești soluții, vis-a-vis de o datorie, de plata unor taxe sau chiar legat de o moștenire. Acordă atenție la posibilele probleme care pot să apară din partea partenerului de viață.
 
 
 
 
 
 
Rac
   Începi această săptămână cu o oarecare notă de optimism, atunci când vine vorba despre un grup, o asociație simțindu-te susținut în demersurile pe care le faci pentru a reuși să concretizezi un proiect, o idee. Este posibil să te confrunți cu o oarecare stare de nemulțumire, în zilele de 9 și 10 ianuarie, legate de colegi și/sau locul de muncă. Ar fi de preferat să stai mai retras, departe de agitație, contradicții. Luna Plină din data de 12 ianuarie, aflată chiar pe zodia ta, ar putea să declanșeze probleme serioase legate de carieră, casă, familie, relația de mariaj. Cert este că a sosit timpul să iei decizia fermă pentru a putea să ieși din starea de incertitudine și să accepți că o schimbare ar fi binevenită. Spre sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să te bucuri de câștiguri financiare.
 
 
 
 
 
 
Leu
     Ai ocazia să primești vești bune, legate de carieră, să te faci apreciat de către superiori. Este indicat să eviți o eventuală plecare peste hotare, în interes de serviciu. Ziua de 9 ianuarie se poate dovedi oarecum ghinionistă, atunci când vine vorba despre prieteni, o asociație din care faci parte. Luna Plină din data de 12 ianuarie te avertizează că ar trebui să ai mai multă grijă de sănătate, să iei măsuri urgente, în cazul apariției unei probleme de natură medicală. Nu este cazul să te hazardezi și să practici sporturi de iarnă sau să conduci imprudent, pe tot parcursul acestei săptămâni (și nu numai…). În ultima zi a perioadei te simți bine, cât timp faci ceea ce îți place.
 
 
 
 
 
 
Fecioară   
       Ai ocazia să primești vești bune de departe, poate chiar unele legate de un contract de muncă. Acordă atenție la eventualele probleme legate de carieră, superiori îndeosebi în ziua de 9 ianuarie. Cât timp îți asculți intuiția ai ocazia să pui în practică un proiect care vizează o casă, o proprietate. Se recomandă prudență la asocierile pe care vrei să le faci, în această perioadă. Spre sfârșitul săptămânii în analiză aici ți-ar prinde bine starea de solitudine, de rugăciune sau de meditație.
 
 
 
 
 
 
 
Balanță
        Nu duci lipsă de romantism, pasiune, dorința de a te face iubit, apreciat de către sexul opus. Numai că este posibil să nu-ți iasă chiar tot ceea ce ți-ai propus, îndeosebi atunci când vine vorba despre planul amoros. Ziua de 9 ianuarie se poate dovedi impulsivă, încinsă la capitolul comunicare, schimb de replici cu persoana iubită. Pot fi reluate unele discuții, acuzații existând riscul de a lua decizii neașteptate. Luna Plină în semnul Rac, din data de 12 ianuarie, ar putea să-ți aducă rezultatele unor acțiuni demarate în vara anului 2016, legate de casă, familie dar și de relația de mariaj. Atenție la modul în care gestionezi starea de impulsivitate din casă, familie. La sfârșitul acestei perioade este recomandat să stai la o șuetă cu prietenii, să te detașezi de problemele cotidiene.
 
 
 
 
 
 
Scorpion
    Începutul acestei săptămâni îl dedici încercării de a găsi soluții clare, viabile, vis-a-vis de o relație, un parteneriat. Se poate anunța acum un final de drum pe care, fie că vrei sau nu, trebuie să îl accepți. Te simți singur, oarecum nedreptățit de prieteni. Ba chiar ai sentimentul că ești pândit, urmărit, că se pot pune la cale niște acțiuni împotriva ta de către adversari. Luna Plină în semnul Rac, din data de 12 ianuarie, aduce în prim plan relația cu străinătatea, rudele apropiate dar și eventuale probleme de sănătate care se doresc rezolvate urgent. Spre sfârșitul acestei săptămâni îți este gândul la noi strategii care vizează cariera, relația cu superiorii.
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Reușești să împaci cu brio obligațiile de serviciu cu cele legate de casă, familie îndeosebi la debutul acestei săptămâni. Te simți în elementul tău, cât timp reușești să duci la capăt anumite sarcini de serviciu. Acordă o atenție specială la relația cu partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei de 9 ianuarie. Luna Plină în zodia Rac, din data de 12 ianuarie, îți poate aduce rezultatul unor acțiuni inițiate în vara anului 2016, legate de bani, un contract cu banca, un credit important dar și posibile probleme legate de propriul copil și/sau persoana iubită. Este nevoie de mobilizare și calm din partea ta. Spre sfârșitul acestei perioade sunt șanse mari să fii luat prin surprindere de o legătură de iubire cu o persoană aflată departe de locul în care te afli acum.
 
 
 
 
 
 
Capricorn
     O veste bună, venită dinspre propriul copil îți poate reda starea de încredere și optimism. Este nevoie de mai multă cumpătare și de calm venite din partea ta, mai ales dacă ai de susținut unele examene, un interviu. Acordă o atenție deosebită la relația cu colegii, mai ales în data de 9 și 10 ianuarie. Luna Plină în semnul Rac, din data de 12 ianuarie, se pare că încinge spiritele în relația de mariaj și/sau afacere, parteneriat. Spre sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să vezi anumite aspecte ale vieții, dincolo de aparențe.
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
    Ești susținut de către astre pentru a putea primi banii de care ai nevoie pentru a investi în casă, proprietate. Ești mult mai preocupat de relația cu persoana iubită, în zilele de 9 și 10 ianuarie, atunci când sunt șanse sporite să ajungi la o despărțire. Luna Plină în semnul Rac, din data de 12 ianuarie, aduce un mare semn de întrebare, vis-a-vis de sănătate, locul de muncă. Ești luat oarecum prin surprindere. Trebuie să ai mare grijă la modul în care comunici cu superiorii. Poți primi susținere din partea prietenilor, atunci când vine vorba despre rezolvarea unor probleme legate de acte. Spre sfârșitul acestei perioade te gândești cum să rezolvi mai eficient o problemă care vizează o relație, un parteneriat.
 
 
 
 
 
 
Pești
    Te simți în formă, comunicând eficient cu prietenii. Ai multe planuri, idei, care de care mai originale dar care necesită și cheltuieli destul de consistente. Este posibil să întâmpini opoziție din partea familiei, în zilele de 9 și 10 ianuarie. Parcă se mai luminează lucrurile, atunci când vine vorba despre carieră, relația cu colegii de muncă. Luna Plină în zodia Rac, din data de 12 ianuarie, îți poate da serioase bătăi de cap, legate de propriul copil și/sau de persoana iubită. Nici cu prietenii lucrurile nu stau prea grozav fiind luat prin surprindere de atitudinea unora dintre ei. La sfârșitul acestei perioade te preocupi mai mult de propria sănătate.