Săptămâna 6 – 12 noiembrie 2017

Berbec   
       Soluțiile care apar acum au rolul de a te ajuta pentru a încheia cu succes a o etapă importantă, legată de un proiect care implică atragerea de fonduri, investiții. Este necesar să depășești anumite piedici care țin de relația cu propria familie, nemulțumirile care pot veni din această zonă și pe care va trebui să le gestionezi cu mare atenție. Din data de 7 noiembrie se amplifică și mai mult norocul, atunci când vine vorba despre banii veniți prin intermediul celorlalți, a partenerului de viață, o moștenire, câștiguri venite de pe urma unui partaj. Spre sfârșitul acestei săptămâni se pot întâmpla lucruri frumose. Primești acum vești de departe și care îți vor încânta întreaga ființă. În ultima zi a perioadei analizate te preocupi mai mult de propria sănătate.
 
 
 
 
 
 
 
Taur                 
         Se întâmplă lucruri frumoase în zona parteneriatelor sau a relației de mariaj. Te simți ocrotit, apreciat, poți să demarezi acum un proiect important, alături de partenerul de viață având șansa de a culege roade bogate. În această perioadă te bucuri de susținere financiară, reușești să închei contracte avantajose știind cum să te faci remarcat cu ușurință de către cei din jur. Nu îți lipsește umorul și spontaneitatea, flerul dar și capacitatea de a privi evenimentele în profunzime. La sfârșitul acestei săptămâni te simți bine, alături de familie, de propriul copil încercând să te revigorezi, să îți aduni forțele, după o perioadă destul de agitată.
 
 
 
 
 
 
 
Gemeni      
      Ești conștient că nimeni nu vine să îți ofere ceva gratis și că totul se plătește, într-un fel sau altul. Schimbarea la care visezi de ceva timp, în privința locului de muncă și a relației cu colegii de aici se află în mâinile tale, deci va trebui să descoperi singur încotro merită să te îndrepți. Direcția spre care ai vrea să te orientezi acum ar putea să te deruteze dar, după primii pași făcuți pe noul drum, vor începe să se contureze mult mai clar acțiunile, ideile, ce anume ai de făcut. Nu te grăbești dar nici nu te vei lăsa prins între două direcții, la răscruce gândindu-te că nu dispui de forța necesară pentru a merge mai departe. Beneficiezi acum de încredere de sine, de susținere, noroc și oportunități profesionale, totul este să îți faci curaj și să pornești pe un nou drum care îți va aduce succesul dorit.
 
 
 
 
 
 
Rac    
         Începutul acestei săptămâni poate fi bulversant, dacă vorbim despre faptul că niște bârfe îți pot ajunge la urechi, informații legate de acțiunile întreprinse de unii dintre colegii de serviciu. Nu ai decât să mergi mai departe și să îți vezi de treburile tale. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, pe la mijlocul acestei perioade, atunci când vine vorba despre relația de cuplu sau un parteneriat de afaceri. Este posibil să fie nevoie de justificări în fața familiei, părinți sau vei încerca să rezolvi cât mai rapid unele probele care țin de gospodărie. Ai ocazia să valorifici anumite resurse de care dispui pentru a investi într-un hobby sau o activitate educativă. La sfârșitul perioadei analizate ai șansa de a te bucura din plin de prezența persoanei iubite. Este recomandat să dai dovadă de pragmatism și să te ancorezi în realitate.
 
 
 
 
 
Leu   
          Perioada supusă atenției aici debutează cu tine deranjat fiind de atitudinea unor prieteni. Ai sentimentul că ți se ascunde ceva sau că nu beneficiezi de energia necesară pentru a te ocupa și de problemele altora. Te poți confrunta cu o stare de agitație, de neliniște, atunci când vine vorba despre acte, un eventual proces sau în relația cu rudele apropiate. Pe la mijlocul acestei săptămâni te poți aștepta la apariția unor probleme venite din partea dușmanilor ascunși. Spre sfârșitul perioadei se pot clarifica anumite aspecte care țin de casă, proprietate. Ești mult mai concentrat pe reparațiile generale, pe vânzarea sau achiziționarea unor bunuri necesare. Familia îți este aproape, indiferent de proiectele pe care le demarezi acum. În ultima zi a perioadei ai ocazia să te bucuri de câștiguri financiare.


 
 
Fecioară       
       Revenirea la realitate poate fi destul de dureroasă, atunci când vine vorba despre bani, un proces care nu ți-a adus rezultatele la care sperai. Te afli încă în perioada de refacere, de acumulare financiară încercând să pui în practică strategii noi, legate de un proiect profesional. Sunt favorizate acum studiile, semnarea de contracte imobiliare, schimburile de locuințe, renovarea biroului. Spre sfârșitul acestei săptămâni sunt favorizate acțiunile de culise pentru a reuși să atragi și mai multe fonduri de partea ta. În ultima zi a acestei perioade te simți mult mai bine, cât timp te preocupi de propria persoană. Acordă o atenție deosebită la eventualele discuții în contradictoriu cu părinții.
 
 
 
 
 
 
Balanță
      În perioada analizată aici va trebui să gestionezi cu atenție eventualele probleme din relația de cuplu sau în privința unei colaborări. Primești unele vești contradictotii, legate de o călătorie sau o investiție.  Este important să nu te descurajezi, să îți aduni resursele de care dispui pentru a reuși să îți îndeplinești un obiectiv important. Pe la jumătatea acestei perioade îți va veni destul de greu să găsești un echilibru între obligațiile de serviciu și cele din cadrul familiei. Spre sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să te bucuri de susținere venită din partea unor prieteni pentru a reuși să concretizezi sau să rezolvi anumite aspecte care țin de acte, un examen pe care l-ai tot amânat. La sfârșitul perioadei analizate îți prinde bine starea de solitudine pentru a reuși să pui în ordine gândurile proprii. Poți pune la cale strategii de acțiune care te vor ajuta să ai parte de câștiguri frumoase, venite din muncă proprie.  
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
      În perioada supusă atenției aici se pare că, de fapt, nu ai probleme deosebite, cu Jupiter și Venus aflate în zodia ta, precum și cu Soarele dându-ți energia și strălucirea de care ai nevoie pentru a renaște „din propria cenușă”. Ești foarte solicitat, din toate părțile. Vrei să faci mai multe lucruri simultan iar aceasta ar putea să te ducă la extenuare, la nivel fizic și psihic. Este nevoie de mai multă organizare pentru a reuși să îți îndeplinești un obiectiv important pe care ți l-ai propus. În partea secundă a perioadei analizate sunt favorizate negocierile care țin de un (nou) contract de muncă. La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să te simți bine, alături de prieteni, să mergi pe la petreceri.
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Pot avea loc acum discuții intense în cadrul relației de mariaj fiind convins că ești singurul care are dreptate. Ai tendința de a acționa destul de impulsiv, fără a ține cont de sentimentele partenerului de cuplu. Pe la mijlocul acestei săptămâni te simți destul de presat, atunci când vorbim despre cheltuieli, cumpărături care nu erau programate. Spre sfârșitul perioadei în discuție aici putem să vorbim despre o întâlnire de destin întâmplată cu ocazia unei călătorii la mare distanță. O relație de dragoste poate evolua acum foarte rapid. Investești multă dragoste și afecțiune preferând să rămâi ancorat în prezent, să trăiești momentul. În ultima zi a săptămânii te simți bine acasă dar gândul îți este la modul în care ai putea să mai aduci îmbunătățiri în zona carierei.
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        Începutul acestei săptămâni ar putea să fie provocator, la capitolul loc de muncă sau în privința unor eventuale probleme de sănătate. Pe la mijlocul acestei perioade ești predispus la discuții în contradictoriu în relația cu partenerul de viață. Pot ajunge acum la urechile tale bârfe, situații care te pot bulversa peste măsură. Va trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate sau vei relua niște analize, eventual poți reveni asupra unui tratament medical. Cert este că va trebui să urmezi un regim de viață adecvat. Prietenii te susțin în demersurile tale care țin de activitățile pe care le desfășori la nivel internațional. Primești tot felul de beneficii venite prin intermediul unui grup, a unei asociații. La sfârșitul acestei perioade te simți bine având preocupări de natură sprirituală.
 
 
 
 
 
 
Vărsător
       Putem să vorbim despre o perioadă în care este necesar să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre o relație sentimentală. Ai multe semne de întrebare și nu prea știi în ce direcție vrei să mergi. La mijlocul acestei săptămâni pot să apară unele neclarități legate de bani, un credit. Ai însă capacitatea de a trece cu brio peste neajunsuri. Primești susținere morală și financiară din partea partenerului de viață. Ai câteva lucruri de lămurit, vis-a-vis de un contract, o colaborare, secrete care vor fi dezvăluite, spre sfârșitul acestei săptămâni. Cert este că vei fi mult mai atent la detalii încercând să vezi ce anume se află, de fapt, în spatele unor propuneri de colaborare care arată destul de avantajos, la prima vedere.
 
 
 
 
 
 
 
Pești
   Începutul acestei săptămâni este destul de agitat, în ceea ce privește preocupările care țin de casă, gospodărie. Va trebui să pui la punct o serie de probleme, lucruri pe care le-ai tot amânat. Pe la mijlocul acestei perioade te poți aștepta la o stare de tensiune în cadrul relației cu persoana iubită. Este posibil să fii deranjat de anumite cuvinte, glume sau chiar de atitudinea contradictorie din relația de dragoste. Spre sfârșitul acestei săptămâni ești mult mai preocupat de relația de cuplu. Pot să apară unele discuții legate de un proiect profesional. Este posibil ca partenerul de viață să fie deranjat de o deplasare în interes de serviciu pe care vrei să o faci.