Săptămâna 4 – 10 decembrie 2017

Berbec   
       Chiar dacă mai ai destul de multe lucruri de pus în ordine, de făcut tot felul de calcule, drumuri, de analizat anumite situații, totuși, este recomandat să fii foarte atent la modul în care îți exprimi gândurile, dorințele, nemulțumirile. Pot fi reluate acum unele discuții care țin de studii, de relația cu persoane aflate la distanță sau, pur și simplu, iei decizia să călătorești prin locuri unde nu ai mai ajuns de mult timp. Spre sfârșitul acestei săptămâni reușești să ajungi la o înțelegere cu persoana iubită, să treci peste anumite obstacole. Totul va depinde de modul în care abordezi relația de cuplu. În ultima zi a perioadei ești preocupat de anumite aspecte care țin de locul de muncă dar și de propria sănătate.
 
 
 
 
 
 
 
Taur                         
         Deși se pare că vei mai avea parte de unele probleme venite din partea colegilor vei reuși, totuși, să te bucuri de roadele muncii tale susținute primind banii de care ai atât de multă nevoie. Îți vezi conștiincios de treaba ta, fără să te lași distras de părerile invidioșilor. Ziua de 6 decembrie se poate dovedi destul de tensionată, la capitolul relație cu rudele apropiate. Poți să treci prin transformări profunde reușind cu mare greutate să te redresezi, la nivel emoțional, sufletesc. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete putând astfel să pui în ordine, să revizuești chiar anumite date, primești mai multe informații legate de un partaj, o moștenire. Se discută mult despre casă, proprietate, despre părinți. La sfârșitul perioadei analizate ai ocazia să reiei unele discuții cu persoana iubită, să lămurești anumite aspecte din trecut.
 
 
 
 
 
Gemeni      
      Începi această săptămână mult mai încrezător în forțele proprii, cât timp ai prietenii alături. Ai șansa de a relua anumite aspecte, proiecte derulate în cadrul unui parteneriat. Este posibil ca discuțiile în contradictoriu din cadrul relației de mariaj să aducă în vedere necesitatea de a-ți schimba atitudinea, modul în care relaționezi cu celălalt. Este foarte probabil să simți o oarecare răceală venită dinspre partenerul de viață iar aceasta te va nemulțumi profund. Pe la jumătatea perioadei anailzate faci unele cheltuieli neprevăzute în buget. Spre sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să te bucuri, alături de rudele apropiate, să împărtășești momente frumoase, să vă reamintiți de vremurile bune petrecute împreună. În ultima zi a perioadei te simți foarte bine acasă, în familie.
 
 
 
 
 
 
Rac    
         Încă de la începutul acestei săptămâni ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete, legate de locul de muncă, colegii de serviciu sau colaboratorii apropiați. Este nevoie de foarte multă atenție la detalii, de rezolvare a unor probleme care privesc actele, documente, este posibil să rătăcești anumite acte de studii. Te poți aștepta la unele neplăceri în relația cu un superior. Spre sfârșitul acestei perioade ai șansa de a-ți valorifica anumite talente, abilități iar aceasta îți poate aduce mai mulți bani în cont. La sfârșitul acestei săptămâni ai posibilitatea să călătorești, să pleci într-o scurtă excursie. Atenție la posibilele neplăceri care pot să apară la drum!
 
 
 
 
 
 
Leu   
          În perioada supusă analizei aici te simți bine în preajma prietenilor, mai ales după orele de program reușind să împărtășești cu cei din jur din ideile, inițiativele tale originale și care stârnesc curiozitatea acestora. Pe la mijlocul acestei săptămâni te poți aștepta la șicane venite din partea unui coleg invidios. Pot fi reluate acum unele dicuții, conversații dintr-o relație de dragoste. Este posibil să revină în viața ta cineva din trecut și să încerci astfel să lămurești ce anume s-a întâmplat, de fapt, și dacă mai are vreun rost să reiei acestă relație de dragoste. La sfârșitul perioadei analizate ești predispus la cheltuieli pe care le faci cu ocazia unei vizite, călătorii sau la o întâlnire cu persoana iubită.
 
 
 
 
 
Fecioară       
       La începutul acestei săptămâni ai de lămurit câteva aspecte care țin de carieră. Chiar dacă ești preocupat de unele probleme din zona casei, a familiei, repararea unor obiecte sau achiziția unei (noi) proprietăți este necesar să acorzi atenția cuvenită și la eventualele neplăceri care pot să apară în relația cu un superior. Încearcă să găsești un echilibru între obligațiile de serviciu și cele care țin de casă. Spre sfârșitul acesti săptămâni îți prinde bine starea de introspecție, preocupările care țin de suflet. Este posibil să ajungi pe la mânăstiri, biserici. În ultima zi a acestei perioade te simți bine, cât timp ești alături de persoane cu care simți că rezonezi, la nivel intelectual dar și emoțional.   
 
 
 
 
 
 
Balanță
      Încă de la debutul acestei perioade ești agitat, pus pe treabă, dornic să călătorești, să te informezi, să pui la punct anumite documente legate de studiile personale. Ai ocazia să constați că tot mai lipsește ceva de la acest dosar, tot mai ai nevoie de un curs de perfecționare. Este recomandat să dai dovadă de prudență în trafic. Pe la mijlocul acestei săptămâni poți fi nemulțumit de atitudinea unui superior simțindu-te oarecum nedreptățit. Spare sfârșitul perioadei analizate pot să ajungă la urechile tale unele bârfe, fie că este vorba despre persoane aflate la distanță, fie legat de niște studii sau o călătorie, cert este că ai ocazia acum să te lămurești despre ce anume este vorba.
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
      Este recomandat să acorzi o atenție specială la unele plăți care se cer a fi rezolvate în cel mai scurt timp posibil. Te pot prinde datoriile din urmă, ba chiar te poți aștepta la primirea unei amenzi. Pe la mijlocul acestei săptămâni putem să vorbim despre multă agitație, acasă dar și la serviciu, reușind cu destul de multă greutate să faci față la solicitări. Stăpânirea de sine și siguranța pe ceea ce spui te pot ajuta să ieși cu bine din anumite confruntări profesionale. La sfârșitul perioadei analizate aici ai șansa de a petrece momente deosebit de plăcute, alături de prietenii apropiați.
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Începi acestă săptămână dornic să socializezi, să conversezi, să rupi starea de monotonie încercând să găsești mediul și locul unde te poți simți împăcat de sine, liniștit. Acordă atenție la relația cu partenerul de viață pentru că este posibil să apară unele neplăceri datorate unor cuvinte spuse la nervi. Relația cu prietenii continuă să fie oarecum controversată iar tu încerci să vezi ce se află, de fapt, în spatele unor acțiuni ale acestora. Spre sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să descoperi niște greșeli strecurate într-un document destul de important fiind nevoie de o adevărată revizie a întregului proiect. Dacă te gândești să dai startul acum unei noi activități, o nouă afacere, momentul nu este potrivit.
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        Încerci să te adaptezi la un nou mediu de lucru, să faci față solicitărilor de aici. Este posibil să ai de-a face cu tot felul de informații contradictorii și astfel să nu reușești să te ridici la înălțimea așeptărilor pe care le au colegii dar și superiorii de la tine. Pe la jumătatea acestei perioade va trebui să fii mult mai tolerant în relația cu partenerul de viață. Ai șansa de a petrece momente frumoase, alături de prieteni, acolo unde vei merge cu partenerul tău. Spre sfârșitul acestei săptămâni te gândești destul de serios să pleci la drum. Va trebui să dai dovadă de prudență în trafic pentru că ești dispus la implicarea în tot felul de probleme de circulație.
 
 
 
 
 
 
Vărsător
       Ai sentimentul că trebuie să te supui unor reguli, restricții, interdicții nescrise, venite din partea persoanei iubite. Ești într-o stare de oarecare confuzie și nu prea știi încotro să o iei, ce alegeri să faci acum. Este posibil să reiei conversațiile cu o iubire din trecut în încercarea de a lămuri ce anume vrea de la tine. Pe la mijlocul acestei perioade ești destul de neliniștit, agitat chiar la locul de muncă. Te poți aștepta la apariția unor probleme digestive sau chiar la o stare de indispoziție generală. La sfârșitul săptămânii analizate te poți întâlni cu o persoană de care te leagă amintiri plăcute putând astfel să reînvie un moment emoțional din trecut.
 
 
 
 
 
 
 
Pești
   Ești neliniștit, în ceea ce privește unele aspecte care țin de casă, relația cu propriii părinți. Este posibil să se strice un obiect electrocasnic sau pot să apară tot felul de nemulțumiri care țin de relația cu unul dintre membrii familiei. Va trebui să fii mult mai atent la relația cu propriul copil, în preajma datei de 6 decembrie. Nu este exclus nici să apară unele nemulțumiri în privința unei relații sentimentale. La sfârșitul acestei săptămâni va trebui să acorzi atenție la modul în care gestionezi situația, discuțiile din relația cu partenerul de viață.