Săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2017

001 Berbec    Berbec
         Ai acum ocazia să intri în posesia unor informații care te vor lămuri care atitudine ar fi, de fapt, cel mai corect de adoptat în cadrul unei relații, a unui parteneriat. Zilele de 2 și 3 noiembrie se pot dovedi a fi destul de tensionate, la capitolul relație de cuplu. Printr-o atitudine matură și menținerea echilibrului precum și a echidistanței ai șansa de a opri la timp un eventual conflict care ți-ar putea destabiliza relația curentă. Te bucuri de susținere și realizări prin intermediul persoanelor aflate la distanță, eventual peste hotare. Spre sfârșitul acestei săptămâni te poți aștepta la un drum costisitor dar și la cheltuieli neplanificate.     
 
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                         
         Îți concentrezi energia și atenția în cadrul unui grup, o asociație. Ziua de 3 noiembrie poate fi destul de tensionată, la capitolul relații de colaborare sau în privința colegilor de serviciu. Te simți nedreptățit, dezamăgit venindu-ți destul de greu să te adaptezi la mediul de lucru. Primești susținerea prietenilor pentru a-ți îndeplini cu succes anumite ambiții din planul social. Spre sfârșitul acestei săptămâni este posibil să iei o decizie tranșantă care ar putea fi, în fapt, o idee salvatoare. Soluțiile care apar acum au rolul de a încheia cu succes o etapă sau un proiect. Nu este momentul să demarezi noi acțiuni. Este o perioadă bună pentru analiză, triere și curățenie, decizii ferme, finalizare. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să te preocupi mai mult de propria persoană.
 
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni
    Sunt multe de spus și de făcut, mai ales dacă ești implicat într-un proiect profesional de anvergură. Poți avea sentimentul că bați pasul pe loc, că nimic nou sau bun nu se întâmplă, în privința carierei personale. De fapt, este o perioadă de acumulare, de studiu și cercetare, de creativitate fiind mult mai benefică munca în solitudine. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în privința relației sentimentale, în preajma datei de 3 noiembrie. Spre sfârșitul acestei perioade te poți aștepta la ivirea unor conflicte în relația cu un colaborator, coleg de muncă. Simți că nu este acum momentul să faci compromisuri, că nu ai nimic de câștigat astfel și nu vrei să renunți la principiile tale.
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac   
      Este timpul să pleci la drum, să lămurești unele probleme care țin de o relație sentimentală sau de propriul copil. Nu vei duce lipsă de creativitate, inspirație reușind să analizezi orice problemă pe toate părțile, fără să te pierzi în detalii. Aceasta nu te va scuti, totuși, de la un posibil conflict cu un prieten, în preajma datei de 3 noiembrie. După ce se vor calma spiritele ai șansa de a vedea că s-au spus lucruri de care nu erai conștient până acum dar te vor ajuta să iei deciziile corecte. Toate acestea te vor influența în activitatea profesională, pe termen îndelungat. La sfârșitul acestei săptămâni va trebui să-ți gestionezi cu atenție starea de impulsivitate, tocmai pentru că îți va fi destul de greu să te faci auzit, înțeles.
 
 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu       
      În perioada supusă atenției aici ești susținut de famile pentru a-ți împlini un vis, o dorință care are legătură cu banii, o proprietate. Pe la mijlocul acestei perioade te poți aștepta la apariția unor probleme care țin de drumurile lungi sau de relația cu persoane aflate în străinătate. Spre sfârșitul acestei săptămâni vei primi sfaturi practice, legate de carieră și care vor alunga starea de incertitudine de aici. Devii din ce în ce mai sigur pe ceea ce faci iar încrederea de sine te motivează să mergi mai departe, să îți împlinești un țel. Ești susținut de superiori dar și de familie, de oameni cu experiență de viață și profesională. Mergi mai departe cu încredere în tine și cu o stare de optimism în suflet și în gând.
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
       Debutul perioadei analizate aici putem spune că este dedicat parteneriatelor, relației de cuplu sau de mariaj. Data de 3 noiembrie se poate dovedi a fi una destul de neplăcută, la capitolul bani, putându-te aștepta la unele pierderi. Ești predispus le a fi furat sau la plata unor amenzi. Se pot produce schimbări importante, în ceea ce privește casa, proprietatea. Porți discuții intense, negocieri încercând să atragi cât mai multe câștiguri de partea ta. Spre sfârșitul acestei săptămâni sunt favorizate drumurile lungi, mersul la biserici, mânăstiri, preocupările de natură spirituală.
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță
       În perioada analizată aici ești plin de dinamism, decis să mergi până la capăt pe drumul ales. Este destul de posibil să te răzgânești, totuși, pe traseu și să dorești refacerea anumitor strategii, în urma unor certuri, conflicte. Chiar dacă traseul se reconfigurează din mers, cât timp ești echilibrat și atent la propriile interese, fără a deranja prea mult pe cei din jur, ai șansa da a ajunge destul de ușor acolo unde ți-ai propus. Spre sfârșitul acestei perioade te simți bine în intimitate având nevoie de afecțiune, de atenție venită din partea persoanei iubite. Ceva se lămurește acum, în plan sentimental.
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
    În perioada supusă atenției aici investești destul de multă energie în cadrul unei relații de iubire. Nu te lași până când nu faci ceea ce ți-ai propus. Pe de altă parte, este posibil să mai ai de rezolvat niște probleme din trecut, cu un fost partener de viață. Este foarte probabil să iasă la suprafață acum unele secrete, legate de o relație extraconjugală și care îți pot provoca probleme destul de serioase, chiar și la locul de muncă. Așadar, nu strică să dai dovadă de mai multă prudență, discreție fiind recomandat să încerci temperarea pornirilor extreme. La sfârșitul acestei săptămâni te preocupi mai mult de un parteneriat, o relație intimă.
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
        În prima parte a acestei săptămâni dedici mai mult timp pentru rezolvarea problemelor urgente, care țin de casă, familie. Vei continua să faci investiții în cadrul unui proiect destul de ambițios conștient fiind că realizările nu vor veni „peste noapte” iar roadele nu pot fi culese foarte repede. Cert este că vei reuși să găsești rezolvări pozitive pentru problemele cu care te confrunți acum. Sunt și momente în care va trebui să accepți soluții de compromis și va trebui să sacrifici ceva pentru a obține echilibrul necesar în cadrul unui grup din care faci parte. La sfârșitul perioadei în discuție te preocupi mai mult de propria sănătate.
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn
       În această săptămână comunicarea joacă un rol important pentru rezolvarea unor animozități în relația cu prietenii. Îți sunt aduse la cunoștință informații importante și care vor dezlega un mister legat de un grup, o asociație sau relația cu anumiți prieteni. Va trebui să te pregătești pentru a face față unei situații neplăcute care vizează casa, familia, proprietatea. Ești preocupat, în egală măsură, să rezolvi eventualele neplăceri care vizează propriul copil sau relația sentimentală. Ai ocazia să fii cu un pas înaintea celor din jur dând dovadă de o mai bună capacitate de a te mobiliza, în situațiile critice.  
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător
    Știi cum să te impui, îți exprimi cu fermitate propriile argumente. Nu te poți baza pe ceilalți iar dacă faci parte dintr-o echipă atunci ești hotărât să finalizezi cu bine ceea ce ți-ai propus. Prin exemplul personal reușești să le imprimi și celor din jur ambiția, capacitatea de a te mobiliza și de a pune „umărul” la treabă. Putem vorbi și despre multă tensiune, mai ales dacă ești presat de termene, de șefi, obiective care trebuiesc parcurse într-un ritm rapid. Nu ai suficientă răbdare cu ceilalți, tocmai pentru că ai parcurs deja, mental, întreg traseul. Trebuie să conștientizezi însă că nu toată lumea are capacitățile tale vizionare. Este momentul să te oprești puțin și să chibzuiești asupra  sensului în care mergi. Starea de entuziasm te va ajuta să-ți atingi scopul propus.
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
    Poți să primești acum vești de departe și care ar putea să îți dea planurile personale peste cap. Pe de o parte, sunt favorizate câștigurile care vin din relația cu străinătatea, cu colaboratorii sau angajatorii aflați pe alte meleaguri iar, pe de altă parte, te poți aștepta la unele cheltuieli, pierderi financiare provenite dintr-o afacere gestionată destul de prost. Tot de aici pot să apară mai multe conflicte, în perioada supusă analizei. Banii pe care îi primești acum va trebui să-i drămuiești cu mare atenție. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să petreci mai mult timp alături de familie.