Săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017

001 Berbec    Berbec
         Ar trebui să dai dovadă de mai multă înțelegere, răbdare și echilibru în cadrul relației de parteneriat sau în relația cu partenerul de viață. Ai acum ocazia să lămurești anumite aspecte care țin de o relație de afaceri, ce anume se ascunde în spatele unei colaborări. Acordă o atenție deosebită la eventualele probleme legate de un superior sau unele răsturnări de situație care vizează domeniul profesional, îndeosebi în data de 29 dar și 30 noiembrie. La sfârșitul acestei săptămâni va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre o călătorie pe care ai programat-o deja.    
 
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                 
      Începutul acestei săptămâni sună promițător, la capitolul relații de prietenie sau grupul, asociația din care faci parte. Ziua de joi se poate dovedi destul de tensionată, la capitolul relație cu colegii de serviciu, un proiect de muncă sau o eventuală problemă de sănătate. Ai tendința de a ține cont de ceea ce spun invidioșii. Este bine să nu te lași influențat de unele comentarii destul de acide, de părerile acestora. Este momentul potrivit pentru a da startul unui proiect important, pe termen îndelungat. Reușești să faci o echipă foarte bună cu partenerul de viață, în ceea ce privește implicarea în cadrul unei activități desfășurate în comun. La sfârșitul acestei perioade este posibil să apară unele cheltuieli neprevăzute.
 
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni
    Chiar dacă mai există și unele momente de nemulțumire, în ceea ce privește relația cu superiorii, reușești să ajungi totuși la o stare de echilibru și poți vedea și partea pozitivă a jobului. Nu te lăsa angrenat în discuții inutile cu un partener de afaceri sau cu un coleg de serviciu pentru că nu vei reuși să te faci înțeles. Spre sfârșitul acestei perioade te poți aștepta la apariția unor conflicte, certuri în cadrul relației de mariaj. Este posibil să nu te faci înțeles suficient sau nu exprimi destul de clar ce anume te nemulțumește la celălalt. Analizează-ți cu mare atenție ideile, gândurile, înainte de a le exprima. Nu te grăbi să tragi concluzii pripite.
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac   
      Ai acum ocazia să intri în posesia unor informații care te vor ajuta să lămurești unele aspecte care țin de un proiect destul de important de la locul de muncă sau în relația cu anumite persoane din colectivul de lucru. Totul va depinde de măsura în care ești dispus să îți asculți și intuiția, mai ales dacă ești nevoit să iei decizii legate de un proiect profesional. Este o perioadă în care poți beneficia de susținere din partea persoanei iubite. Acordă o atenție deosebită la eventualele probleme care pot veni dinspre prieteni, pe la mijlocul acestei săptămâni. La sfârșitul perioadei analizate este posibil să exagerezi cu munca și să te simți extenuat fizic.
 
 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu       
      În perioada supusă analizei aici ești nemulțumit de discuțiile despre taxe și impozite, un credit care trebuie plătit, despre o moștenire sau un proces în derulare. Sunt destul de multe aspecte pe care vrei să le lămurești acum dar, cu toate acestea, intuiția îți spune să faci „pasul înapoi” și să la iei pe rând. Pe la jumătatea acestei săptămâni va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, dacă te-ai decis să pleci la drum lung. Spre sfârșitul perioadei în discuție nu te baza prea mult pe promisiunile făcute de unii prieteni. Pot fi reluate acum unele discuții care țin de relația sentimentală având ocazia să intri în posesia unor informații, nu tocmai plăcute, despre partenerul de viață.
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
       Începutul acestei săptămâni se poate dovedi destul de agitat, la capitolul relație de cuplu putând să apară unele discuții legate de casă, patrimoniu. Ești destul de nemulțumit în privința cheltuielilor pe care ești nevoit să le faci acum fiindu-ți destul de greu să dai dovadă de chibzuință. Este posibil să apară unele probleme care țin de un eventual proces, un partaj, o moștenire. Nu este exclus nici să plătești o amendă restantă. Există acum posibilitatea ca împrejurările să te forțeze pentru a lua unele decizii mai dificile, legate de cariera proprie.
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță
       În perioada analizată aici ai ocazia să îți iei un nou avânt, în ceea ce privește locul de muncă sau lansarea unui (nou) proiect profesional. Acordă o atenție specială la eventualele răsturnări de situație care țin de relația de cuplu sau de relația pe care o ai cu un colaborator. Este recomandat să eviți semnarea oricărui contract de muncă sau demararea unei activități care ține de comerț, studiu sau călătorii. La sfârșitul acestei săptămâni este posibil ca planurile în privința unei călătorii spre zone îndepărtate să îți fie date peste cap sau poți primi o veste neplăcută, venită de la mare distanță.
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
    Chiar dacă te simți destul de epuizat, fără chef de treabă, fie din cauză că te confrunți cu o problemă de sănătate, fie că ești nemulțumit de jobul actual, reușești totuși să te ridici și să îți vezi de drumul tău. Atenție la eventualele conflicte cu colegii de serviciu! Vei ajunge la un consens cu partenerul de viață, cât timp nu te vei încăpățâna doar pe o singură direcție și învățând să mai lași de la tine. La sfârșitul perioadei analizate te poți aștepta la eventuale probleme care țin de bani, faptul că nu dispui de finanțare pentru achiziția unui obiect pe care-l dorești de cava timp. Evită sa dai bani cu împrumut la prieteni!
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
        Deși te poți confrunta cu o oarecare stare de nemulțumire, în ceea ce privește unele aspecte care țin de casă, relația cu propria familie reușești totuși să îți regăsești liniștea interioară privind cu mai multă încredere la ceea ce ai de făcut, în plan profesional. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în privința relației cu propriul copil, îndeosebi pe la jumătatea perioadei în discuție. Este posibil să fii nemulțumit în privința relației sentimentale, ba chiar poți lua decizia bruscă de a rupe acestă relație. La sfârșitul acestei săptămâni va trebui să acorzi atenție la deciziile pe care vrei să le iei. Dacă ai ceva de spus încearcă să îți controlezi tonul și nu te victimiza. Întotdeauna există o alternativă fiind permanent la răscruce de drumuri.  
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
        Dacă intuiția îți spune să stai pe loc, înainte de a face un pas important, legat de relația cu prietenii apropiați sau rudele de sânge, atunci este recomandat să stai și să analizezi în profunzime ce anume ai de făcut. Nu te lăsa angrenat în bârfe, discuții inutile care ar putea să te întoarcă din drumul tău. Pe la jumătatea perioadei analizate aici este posibil să apară unele neplăceri legate de casă, se poate defecta un obiect sau poți avea un accident în gospodărie. La sfârșitul acestei săptămâni este necesar să cântărești cu atenție alternativele care țin de un (nou) job sau un contract de muncă. Este posibil să ai parte de surprize neplăcute venite din partea dușmanilor ascunși.
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător
        Putem să vorbim despre o perioadă în care poți avea parte de unele beneficii materiale dar parcă tot nu îți ajung banii, atunci când ai nevoie de ei pentru a cumpăra ceva la care ai tot sperat, în ultimul timp. Asta este, petrecerile, întâlnirile romantice, costă! Pe la jumătatea acestei perioade va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, dacă ai de făcut o călătorie pe alte meleaguri. Atenție și la eventualele probleme care țin de zona capului, infecții ale sângelui, hemoragii. La sfârșitul acestei săptămâni este posibil să reiei anumite discuții cu persoana iubită. Nu este exclus să revină în viața ta o iubire din trecut și să dorești să-i acorzi încă o șansă reluând astfel povestea de dragoste întreruptă cândva.
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
    Ești oarecum neliniștit având un presentiment ciudat, care care îți tot creează o stare de disconfort general reușind cu mare greutate să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Nu te poți baza prea mult pe promisiunile făcute de prieteni, mai ales atunci când vorbim despre bani, finanțe. Te poți aștepta la tot felul de neplăceri venite din partea acestora. Nu este exclus să amâni sau chiar să anulezi o excursie datorită unor încurcături provocate de acești amici. La sfârșitul perioadei analizate va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre obligațiile care țin de casă, gospodăria proprie.