Săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2017

Berbec   
       Putem să vorbim despre o săptămână destul de aglomerată, în plan profesional și relațional. Te poți aștepta la unele răsturnări de situație, în privința unui proiect profesional sau colaborarea în colectivul de lucru. Nu te baza prea mult pe ceea ce ți se promite, legat de job. Va trebui să dai dovadă de prudență atunci când vine vorba despre călătoriile peste hotare, deplasările în interes de serviciu. Este foarte posibil să ai parte și de unele schimbări de opinie ale angajatorului, în privința ta. Atenție și la eventualele probleme de sănătate pentru că vei fi nevoit să acționezi rapid pentru a remedia anumite aspecte legate de starea organismului tău. La sfârșitul perioadei analizate ar trebui să petreci mai mult timp alături de prieteni.
 
 
 
 
 
 
 
Taur  
       Ești destul de ocupat, în plan profesional, astfel că este posibil să-ți fie date peste cap anumite proiecte sau nu vei reuși să îți menții ritmul autoimpus datorită unor probleme legate de propriul copil sau de persoana iubită. Pot avea loc acum unele discuții în contradictoriu, care de care mai aprinse, reușind totuși să aduci la suprafață informații care însă te vor răni profund. Este momentul prielnic pentru a face o revizuire serioasă în zona carierei, în relația cu colegii și/sau colaboratorii. Vei primi răspunsuri favorabile, legate de relația cu străinătatea sau posibilitatea de a întâlni un mentor care să te propulsese pe o nouă treaptă, în plan spiritual și intelectual. Putem să vorbim despre o săptămână de ambiție, curaj, încredere de sine dar și renunțări precum și de obținere a unei siguranțe, stabilitate în plan relațional.
 
 
 
 
 
 
Gemeni
      Putem să vorbim despre o săptămână destul de agitată, atunci când vine vorba despre treburile casnice sau relația cu propria familie. Ești mult mai preocupat de schimbările pe care vrei să le faci prin casă, să renovezi, să schimbi decorul, eventual să te muți în altă casă. Atenție la predispoziția către probleme de sănătate, accidente ușoare, tăieturi, lovituri, fracturi. De la prea multă agitație, impulsivitate, nerăbdare ai toate șansele să te rănești. Este și o perioadă de revelații, de primire a unor răspunsuri legate de planul sentimental. Este posibil să pui capăt acum definitiv unei relații pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare. Spre sfârșitul acestei perioade îți vine cheful brusc să pleci la drum lung sau măcar într-un pelerinaj pe la mânăstiri. Ești mult mai preocupat de latura spirituală a vieții.
 
 
 
 
 
 
Rac
     Se intensifică relația cu rudele apropiate, cu vecinii. Este posibil chiar să ajungi acum să renunți la a mai acorda ajutorul unor persoane care nu îți sunt recunoscătoare. Este o perioadă de trezire la realitate, de aflare a unor informații care vin ca urmare a unor discuții aprinse, eventual certuri. Acordă o atenție deosebită dacă pleci la drum pentru că ești predispus la accidente. Te poți aștepta și la unele confruntări cu persoana iubită, gelozie, posesivitate. Deși ești foarte dornic să acumulezi cât mai multe informații, parcă nu ai suficient timp la dispoziție pentru a reuși să înveți cât ți-ai propus. La sfârșitul acestei săptămâni preferi să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață. Este posibil să pui acum la cale strategii legate de casă, proprietate, de vânzarea sau cumpărarea unui obiect de valoare.
 
 
 
 
 
 
Leu
       În prima parte a perioadei supusă atenției aici putem să vorbim despre dinamism, în ceea ce privește planul financiar. Banii vor veni dar se vor cheltui cu rapiditate fiind nevoie să dai dovadă de prudență, să nu te hazardezi, atunci când vine vorba despre cumpărături. Ai ocazia să valorifici din plin abilitățile de care dispui pentru a ajunge la rezultate foarte bune, în plan profesional. Este foarte posibil să ajungi acum la unele certuri în relația cu persoana iubită. Ceva nu îți convine, poate că nu te simți apreciat la adevărata valoare. Ai ocazia să te înscrii la cursuri de perfecționare care te pot ajuta să obții un post mai bun, mai bine plătit. La sfârșitul acestei săptămâni putem să vorbim despre șansa de a da startul unei (noi) alianțe, un parteneriat de bun augur.
 
 
 
 
 
 
 
Fecioară   
         În perioada analizată aici putem spune că treci prin transformări destul de intense, în plan personal dar și relațional. Este foarte posibil să îți exprimi starea de nemulțumire cu care te confrunți într-un mod prea direct, tranșant, fără a permite dreptul la replică al interlocutorului. Pot să apară acum și unele probleme legate de casă, domiciliul actual, eventual un partaj care trebuie finalizat. Totul va depinde de modul în care te folosești de abilitățile de care dispui pentru a negocia și chiar vei încerca să mai lași de la tine. La sfârșitul acestei săptămâni ești mult mai preocupat de propria sănătate dar și de relația cu colegii și/sau colaboratorii apropiați.
 
 
 
 
 
 
Balanță
        Putem să vorbim despre o perioadă de introspecție profundă, analiza unor evenimente care te-au bulversat în trecut. Cauți acum noi posibilități de a te relansa, fie că vorbim despre o afacere, fie că vorbim despre studii sau implicarea într-o nouă organizație. Va trebui să acorzi o mai mare atenție la informațiile care vin acum spre tine, la discuțiile secrete dar și la eventualele bârfe pentru că astfel ai ocazia să te lămurești de unde vin unele probleme care vizează relația cu superiorii. Este posibil să nu îți convină ceea ce descoperi acum și să ajungi la certuri cu colegii de muncă. Trebuie să dai dovadă de mai multă prudență în privința propriei sănătăți. Te poți confrunta cu infecții, probleme digestive, recidivarea unei probleme mai vechi de sănătate fiind foarte important să intervii prompt. La sfârșitul acestei săptămâni te bucuri de compania propriului copil sau a persoanei iubite.
 
 
 
 
 
 
Scorpion
    Începi această săptămână cu o stare destul de neplăcută, la capitolul relații de prietenie sau în privința planului sentimental. Nu te baza prea mult pe ceea ce ți se tot promite, mai ales atunci când este vorba despre bani. Este posibil să fie nevoie să faci unele cheltuieli neașteptate și care îți vor da peste cap planurile, proiectele. Este o perioadă în care poți să renunți la unele relații de prietenie pentru a face loc altora, mult mai de încredere. Este o perioadă destul de tensionată, în care te poți confrunta cu reproșuri, acuzații, discuții în contradictoriu care te pot descuraja. Apar schimbări importante în plan profesional, totul va depinde de capacitatea de a gestiona situația. La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să îți „reîncarci bateriile” acasă, alături de cei dragi.
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
    În această perioadă îți concentrezi atenția și energia în zona carierei iar aceasta ar putea să declanșeze anumite probleme în cadrul relației de cuplu. Ești preocupat să te perfecționezi, să obții o avansare în plan profesional. Este posibil să ajungi acum la unele conflicte în relația cu superiorii, te poți simți nedreptățit, nu primești chiar tot ceea ce ți s-a promis. Este o perioadă destul de favorabilă pentru dezvoltarea unui proiect legat de o asociație, o organizație, dorești să joci rolul de lider în grupul din care faci parte. În această săptămână se pot dezvolta noi relații de prietenie eliberându-te din alte relații, destul de păguboase. La sfârșitul perioadei analizate ai ocazia să petreci mai mult timp alături de rudele apropiate, prieteni, vecini sau, pur și simplu, lecturând o carte.
 
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
    La debutul acestei perioade putem să vorbim despre o stare de agitație, la capitolul studii superioare, călătorii în străinătate, relația cu persoane de altă naționalitate. Este posibil să renunți brusc la intenția de a face o călătorie sau la studiile, cursurile de perfecționare pentru ceva care pare mult mai promițător, la prima vedere. Nu este exclus nici să te confrunți cu unele probleme de sănătate care îți pot da peste cap proiectele, idealurile personale. Sunt acum șanse sporite de a schimba direcția, în plan profesional. Apare posibilitatea încheierii de noi parteneriate, afaceri cu străinătatea, poți demara o (nouă) afacere, o nouă colaborare. Poți să treci prin transformări intense în plan personal dar și relațional fiind nevoie de multă rabdare din partea ta.
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător       
        Va trebui să acorzi o atenție deosebită documentelor legate de un credit, împrumut, eventual o moștenire. Este posibil să apară unele pierderi de natură financiară, ești nevoit să plătești amenzi sau anumite restanțe. Cert este că îți vei concentra atenția în zona finanțelor. Nu este momentul potrivit pentru a demara proiecte legate de creditare. Apare, în schimb, posibilitatea de a câștiga bani prin intermediul altora, poate chiar prin mijlocirea partenerului de viață dar, în același timp, este posibil să trebuiască să plătești anumite despăgubiri. Relația cu prietenii apropiați este destul de încordată, mai ales în prima parte a acestei săptămâni. Se întrevăd schimbări importante, legate de studiile superioare sau tot ceea ce are legătură cu munca de cercetare.
 
 
 
 
 
 
 
Pești
    Putem să vorbim despre o perioadă destul de agitată, la capitolul relații, fie că este vorba despre dorința de a renunța la anumite colaborări care nu ți se mai par oportune, parteneriate care nu prea mai dau randament, fie putem vorbi despre destrămarea relației de mariaj, în mod neașteptat. Cert este că pot să apară acum tot felul de discuții în contradictoriu. Este vorba și despre multă agresivitate, reproșuri, gelozie nejustificată. Este recomandat să îți concentrezi atenția și energia spre activități care îți fac bine, din punct de vedere emoțional și/sau psihic. Spre sfârșitul acestei perioade îți prinde bine starea de solitudine. Evită să faci acum investiții riscante.