Săptămâna 25 – 31 decembrie 2017

001 Berbec    Berbec
         Te afli într-un punct în care ești conștient că treci prin transformări intense reușind cu mare greutate să îți exprimi trăirile, așteptările pe care le ai de la ceilalți. Zilele de sărbătoare te aduc însă mai aproape de sinele tău simțind o nevoie profundă de a-ți regăsi pacea interioară. Este o perioadă bună pentru a încerca să te detașezi de eventualele probleme legate de relația cu superiorii direcți. Va trebui să dai dovadă de prudență, dacă ești nevoit să pleci la drum lung, pe tot parcursul acestei săptămâni. Acordă o atenție deosebită la relația cu rudele apropiate, mai ales spre finalul perioadei analizate.
 
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
       Ai ocazia să petreci începutul acestei săptămâni alături de prieteni sau un grup, în compania unor oameni de care nu prea mai știai nimic. Ești mult mai dornic să socializezi cu persoane aflate la distanță. Nu este exclus să dai acum startul unei prietenii de cursă lungă cu o persoană aflată peste hotarele țării sau de altă naționalitate. Va trebui să fii mult mai prudent atunci când ești în trafic pentru că ești predispus la primirea de amenzi, tot felul de probleme. Nu te grăbi! La sfârșitul acestei perioade este posibil să faci unele cheltuieli care îți vor dezechilibra bugetul, din dorința de a te simți bine, alături de oamenii dragi.
 
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni
    Putem să vorbim despre o stare de tensiune, în cadrul relației de mariaj. Fie că este vorba despre amânarea sau chiar anularea unei vizite, a unei călătorii, fie pot să apară unele discuții în relația de mariaj și astfel sunt date peste cap proiectele, aranjamentele care țin de petrecerile de sărbători. Va trebui să fii mult mai prudent la modul în care îți exprimi punctul de vedere pentru că mentalul este agitat, confuz nefiind acum momentul potrivit pentru a lua decizii. La sfârșitul acestei săptămâni va trebui să găsești cea mai bună cale pentru a ajunge la „coarda sensibilă” a partenerului și astfel să reușești petrecerea unui sfârșit de an într-o stare de echilibru și liniște sufletească, așa cum îți dorești.
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac   
      Chiar dacă este o săptămână dedicată sărbătorilor de iarnă, te afli în situația de a-ți face o analiză serioasă a tot ceea ce ai trăit, de-a lungul acestui an. Este momentul bilanțului dar și al revelațiilor, al conștientizării a ceea ce ai de făcut, de acum înainte. Relația de cuplu trece printr-o transformare destul de profundă iar tu nu trebuie decât să găsești resurse suficiente pentru a te menține deasupra și să privești viața cu seninătate. În partea secundă a perioadei va trebui să dai dovadă de prudență la eventualele probleme de sănătate. Ești predispus la răceli, probleme ale căilor respiratorii. În ultima zi a acestei săptămâni preferi starea de introspecție, detașare, chiar dacă ești în mijlocul mulțimii, reușind să îți sondezi sufletul și să te ancorezi în lumea ta interioară.  
 
 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu       
     Chiar dacă vei avea parte și de unele nemulțumiri în cadrul relației cu propriul copil sau în zona relației sentimentale, este recomandat să privești și la partea frumoasă a vieții și să te bucuri de prezența oamenilor dragi, de familie. Te poți bucura acum de oportunitatea de a concretiza un proiect profesional mai vechi. Beneficiezi de aprecierea venită din partea superiorilor și chiar vei știi cum să te faci remarcat în cadrul colectivului de lucru. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să te revezi cu prieteni vechi. Este posibil să apară unele certuri în relația de dragoste.  
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
       La începutul acestei săptămâni putem să vorbim despre o stare de agitație, în zona relației de mariaj. Ai ocazia să petreci sărbători magice, alături de rudele apropiate, totul va depinde de starea ta sufletească, de cât ești de pregătit să lași deoparte problemele personale, traumele. Ai șansa ca, în această săptămână, să faci cunoștință cu o persoană interesantă de sesx opus și, cine știe, poate chiar vei ajunge să dai startul unei relații de lungă durată. La sfârșitul acestei săptămâni și a anului va trebui să fii mai înțelegător cu familia, părinții, este recomandat să eviți critica la adresa celor dragi.
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță
       Încă de la debutul acestei perioade ar trebui să fii mult mai prudent la ce anume și cât mănânci. Evită să intri în polemici cu rudele apropiate pentru că nu vei face decât să „pui gaz pe foc” și, de la o simplă remarcă nevinovată, poți ajunge la tot felul de acuzații, reproșuri. Pe la jumătatea perioadei analizate este posibil să iei decizia bruscă de a schimba programul de revelion sau vei alege să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață. Nu strică o escapadă prin locuri dragi, unde nu ai mai ajuns de mult timp. Atenție la modul în care conduci mașina! La sfârșitul săptămânii ai ocazia să discuți mai mult cu persoane aflate peste hotare.   
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
    Ești plin de energie și inițiative, dornic de acțiune dar, cu toate acestea, parcă nu reușești să faci tot ceea ce ți-ai propus. Fie prietenul așteptat nu ajunge în locul de întâlnire, fie pot să apară tot felul de răsturnări de situație având ca subiect principal banii insuficienți. Chiar dacă este o perioadă dedicată sărbătorilor de iarnă, tu ești cu gândul la job, la noi posibilități de avansare profesională. Nu te baza pe promisiunile venite din partea prietenilor și evită să dai bani cu împrumut. Ești predispus la pierderi financiare precum și la plata de amenzi.
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
        Ai ocazia să primești o sumă de bani, exact atunci când ai cea mai mare nevoie. Se pare că Moș Crăciun vine cu daruri mult așteptate iar tu nu ai decât să te bucuri că îți sunt îndeplinite dorințele. Evită totuși agitația extremă și nemulțumirile forțate pentru că nu vei face decât să-i agiți și pe cei din jur. Te poți aștepta la petrecerea unor momente de-a dreptul magice, alături de persoana iubită. Este posibil să iei decizia de a schimba actualul domiciliu sau alegi să pleci într-o călătorie îndepărtată, alături de prieteni. Este timpul să o „iei din loc”, să te rupi dintr-un mediu, de anumite obiceiuri.   
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
        Nu ești tocmai în forma pe care o dorești, din punct de vedere emoțional având parte de tot felul de temeri. Este timpul să lămurești ce anume vrei, de fapt, de la tine și de la cei dragi. Spiritul Crăciunului ar putea să îți aducă unele răspunsuri valoroase pentru progresul propriu precum și pentru aflarea drumului pe care îl ai de străbătut. Ai șansa de a întâlni oamenii dragi, prietenii de încredere, alături de care să petreci momente de neuitat. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să stai departe de cei care vor, cu tot dinadinsul, să îți strice starea de liniște.  
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător
        Începi această săptămână destul de tensionat, în privința unei relații de prietenie. Nu este exclus să ajungă la urechile cui nu trebuie informații despre implicarea ta într-o relație secretă de dragoste și de aici pot să apară tot felul de probleme, răzgândiri, renunțări, poate chiar și unele pierderi financiare astfel că este recomandat să ai mare grijă la predispoziția către compromisuri. La sfârșitul acestei perioade este posibil să pui capăt unei relații sentimentale sau poți trece printr-o perioadă de certuri cu persoana iubită. Ai ocazia să petreci sărbătorile de iarnă alături de rudele apropiate și să împărtășești momente prețioase cu acestea.
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
    Încă de la debutul perioadei analizate aici ești în plină formă. Dar parcă ceva tot lipsește! Poate că cineva drag nu este alături de tine acum sau nu ești suficient de împăcat cu tine însuți. Ai acum tendința de afi mult prea critic cu propria persoană iar de aici pot să apară unele probleme în relația cu cei din jurul tău. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să petreci, alături de familie. Atenție la predispoziția către certuri, altercații cu părinții! Evită să dai sfaturi, atunci când vezi că ceilalți nu sunt dispuși să țină cont de ele.