Saptamana 25 – 31 decembrie 2016

001 Berbec     Berbec
         Putem vorbi despre un început de săptămână promițător, cât timp ai alături de tine prieteni de nădejde. Preferi să acționezi din umbră, atunci când vine vorba despre cheltuieli și nu numai. Chiar dacă vorbim despre sărbătoarea Crăciunului mintea îți este la carieră, la schimbările care s-ar mai putea produce în această zonă. Indiferent ce vine spre tine acum, nu vrei să te găsească nepregătit. Este important să găsești o modalitate de a te detensiona și a putea să fii alături de cei dragi și cu sufletul. Spre sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să te debarasezi de anumite persoane care ți-au produs tot felul de neplăceri, de-a lungul anului.  
 
 
 
 
 
 
002 Taur     Taur
       Pentru tine, nimic nu este prea greu, cât timp ai alături partenerul de viață, în zi de sărbătoare. Este o perioadă de împlinire, de bucurie și de revelații, de aflare a unor adevăruri, mai mult sau mai puțin plăcute. Nu este acum timpul pentru asocieri, ci din contră, poți afla acum despre trădări venite din partea unor asociați, colaboratori. Este o perioadă în care trebuie să-ți creezi cu atenție strategii dar pe care este recomandat să nu le împărtășești cu cei din jur. Toată săptămâna stă sub semnul sărbătorilor de iarnă, al bilanțului, al reconfigurării unor parteneriate. Poți primi vești de la persoane aflate la distanță, peste hotare, te întâlnești cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. În ultima zi a acestei perioade este recomandat să-ți reevaluezi cu sinceritate activitatea profesională din anul 2016 sperând la un an nou plin de rezultate bune. Mult succes!
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni     Gemeni
    De Crăciun este recomandat să acorzi atenție la ce anume și cât mănânci. Ar trebui să nu te avânți prea mult, atunci când vine vorba despre alcool fiindcă riști să depășești măsura. Ești oarecum bulversat de atitudinea unor prieteni, de faptul că nu prea știi ce decizie să iei, în privința unei relații sau a atitudinii venită dinspre celălalt. Starea de dezorientare, nehotărâre se poate revărsa asupra sufletului tău, regăsindu-ți cu greu starea de echilibru, în această săptămână. Cu cât îți vei manifesta mai mult ego-ul, cu atât te vei simți și mai respins, neînțeles. Este important să te repliezi, să regăsești împăcarea cu Sinele și abia apoi să ai pretenții de la ceilalți să te înțeleagă. În ultima zi a perioadei analizate ți-ar prinde bine o călătorie pe la rude și de ce nu, chiar să te întâlnești cu o persoană dragă, față de care nutrești sentimente de iubire.  
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac     Rac
    Putem vorbi despre o săptămână trăită cu intensitate, punând acum cap la cap evenimentele petrecute în acest an. Se pare că este timpul să faci o schimbare de direcție. Ai sentimentul că ai mai discutat aceste proiecte, idei, ceva se tot repetă iar acest sentiment de deja-vu este semnalul că trebuie să privești lucrurile, evenimentele de acum cu mai multă atenție. Ești mult mai atent la detalii dar se pare că ceva îți scapă, îndeosebi atunci când vine vorba despre relația de mariaj sau de afaceri, parteneriat. Ziua de Crăciun preferi să o petreci alături de cei dragi, de propriul copil. În ultima zi a perioadei în discuție aici îți este sufletul la cei plecați departe dar mintea îți este conectată la noi posibilități de progres. Faci tot felul de planuri, ai multe idei, care mai de care mai ingenioase, pentru a-ți mări bugetul în noul an.
 
 
 
 
 
 
005 Leu     Leu
    Nimic nu este prea greu pentru tine, cât timp ai familia aproape și poți să împărtășești cu cei dragi bucuriile sau eșecurile. Cert este că te poți dovedi acum un bun sfătuitor pentru propriul copil și/sau pentru prietenii apropiați. Îți face plăcere să te faci util pentru ceilalți, ești plin de viață, trăiești această ultimă săptămână din an cu intensitate. Putem vorbi despre un an în care te-ai străduit din răsputeri să progresezi, din toate punctele de vedere. În ultima zi din această săptămână și an te simți minunat, alături de partenerul de viață împărtășind momente magice de dragoste și speranța că, în anul următor, veți reuși să puneți bazele unui proiect de anvergură.
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara     Fecioară
    Începi această săptămână petrecând Crăciunul alături de rudele apropiate, ba chiar și cu vecinii. Ești în vervă, dornic să socializezi chiar dacă te mai poți confrunta și cu unele probleme de sănătate. Este cazul să te îngrijești mai mult de propriul organism, să o lași mai moale cu treburile gospodărești, pe la bucătărie. Este adevărat că ești perfecționist și vrei ca totul să iasă „ca la carte” iar starea ta de bucurie, de relaxare ar putea să-ți redea echilibrul în casă și familie. În ultima zi din această săptămână ai ocazia să te bucuri de prezența copiilor și/sau a persoanei iubite. Este momentul să faci un bilanț serios al anului tocmai încheiat, lăsând în urmă oameni, locuri care ți-au provocat multă suferință.
 
 
 
 
 
 
007 Balanta     Balanță
    Este o perioadă în care, oricât te-ai strădui să pui un ban deoparte, nu vei reuși. Este timpul să faci cadouri, să te bucuri de zâmbetul copiilor sau a persoanei iubite. Asta e! trebuie să accepți realitatea și să fii mult mai deschis, vesel, echilibrat cu ceilalți. Ziua de 27 decembrie se poate dovedi favorabilă, atunci când vine vorba despre finalizarea unor acte, înțelegeri. Cert este că te poți dovedi a fi un bun sfătuitor fiind considerat „omul potrivit la locul potrivit”. Faptele pe care le „comiți” acum vor avea repercursiuni pe termen îndelungat. Atenție la modul în care îți exprimi punctul de vedere. În ultima zi a săptămânii și a anului ai ocazia să petreci, alături de o persoană dragă, simțindu-te de-a dreptul fericit.
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion     Scorpion
    Încerci să găsești o soluție clară, în privința problemelor cu care te poți confrunta în familie. Este posibil să nu știi cum să te faci înțeles, nu reușești să-ți exprimi deschis punctul de vedere. Ziua de Crăciun este posibil să fie oarecum neliniștită pentru tine, ceva te poate răscoli și nu poți vorbi despre temerile tale, starea ta de suferință profundă. Ziua de 29 decembrie se poate dovedi o zi a răzgândirilor, a schimbării unor planuri, răsturnări de situații. Este posibil să iei o decizie de ultim moment, legată de locul unde vrei să petreci noaptea de Revelion. Ai ocazia să constați că, până la urmă, tot mai bine este acasă, alături de familie. Cumpăna dintre ani te găsește făcând un bilanț serios. Ești la o răscruce de drumuri și chiar nu îți este deloc ușor să iei acum niște decizii.
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator     Săgetător
    Începutul acestei săptămâni este posibil să-ți reveleze niște adevăruri, nu prea plăcute, legate de rudele apropiate. Este recomandat să te bucuri cu tot sufletul de sărbătoarea de Crăciun. Acasă, alături de cei dragi, ai ocazia să-ți „încarci bateriile”. Prietenii vor juca un rol esențial, în ceea ce privește starea ta de bună dispoziție. Nu prea ești mulțumit de cheltuielile care trebuie făcute, cu ocazia sărbătorilor, dar nu prea ai de ales! La cumpăna dintre ani ai ocazia să petreci momente minunate, alături de rudele apropiate. Ești plin de veselie, optimism și încredere că te așteaptă un nou an, mult mai frumos, unul în care ți se vor îndeplini dorințele.  
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn     Capricorn
    Este sărbătoarea de Crăciun așa că te străduiești din răsputeri să-ți ții gura, să nu spui ceea ce gândești, ce anume te doare, vis-a-vis de prietenii apropiați. Este recomandat să lași deoparte pricipiile și morala, măcar de sărbători. Destinde-te și nu te mai crampona de atitudinea unor „prieteni”. Este timpul potrivit să te concentrezi pe casă, gospodărie, să stai mai mult la povești cu propriii copii, cu persoanle care îți sunt dragi inimii. La sfârșitul acestei săptămâni și a acestui an încerci să privești cu mai mult optimism și încredere către viitor debarasându-te de povara trecutului, de orice ți-a provocat suferințe în anul tocmai încheiat.
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator     Vărsător
    Te simți în formă, dornic să socializezi, să aduni în preajma ta prieteni, rude, familia pentru a petrece sărbătoarea Crăciunului împreună. Ceva însă te nemulțumește, parcă te apasă o greutate pe suflet dar preferi ca asta să rămână departe de ochii lacomi ai lumii. Pot avea loc discuții de taină, proiecte, speranțe, te lași purtat pe aripi de iubire. Este posibil să-ți vină cheful de a călători departe de casă pentru a te putea întâlni cu persoana iubită. În ultima zi din săptămână și din an se pare că reușești să devii sufletul petrecerii, să atragi atenția asupra ta dând dovadă de umor și de voie bună. Este posibil să revezi acum o persoană dragă din trecut sau măcar să iei legătura cu aceasta la telefon.    
 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti     Pești
    Te simți foarte bine alături de partenerul de viață, mai ales dacă petreceți împreună și departe de casă, bucurându-vă unul de celălalt. Nu vor lipsi nici prietenii de lângă tine, este posibil chiar să reiei o relație de prietenie, putem vorbi despre o împăcare. Este o perioadă a iertării, a înțelegerii și armoniei astfel că trebuie să dai tot ce este mai bun în tine. Ai ocazia să pășești în noul an cu mai multă credință, sensibilitate dar și cu speranța că multe din problemele de sănătate dar și cele din cadrul relației se vor rezolva.