Săptămâna 20 – 26 noiembrie 2017

Berbec   
       Putem să vorbim despre o perioadă favorabilă, în ceea ce privește studiile superioare, călătoriile în străinătate sau un eventual pelerinaj pe la mânăstiri. Reușești să te mobilizezi cu brio, atunci când vine vorba despre finalizarea unor obligații de serviciu. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în cadrul relației de mariaj, în preajma datei de 23 noiembrie, atunci când ai tendința de a neglija obligațiile de familie cheltuind prea mult timp și energie în zona carierei. Spre sfârșitul acestei perioade ai ocazia să vezi adevărata situație dintr-o relație de prietenie, ce anume se ascunde în spatele unei atitudini, ce se dorește, de fapt, de la tine.
 
 
 
 
 
 
 
Taur
      Începutul acestei săptămâni se poate dovedi favorabil, în privința primirii de cadouri, mici atenții sau susținere financiară venită din partea partenerului de viață pentru a reuși să-ți împlinești o dorință, un proiect profesional. Ai acum ocazia să abordezi experiențele de viață într-un mod mult mai rațional, găsești explicațiile logice în privința unui eventual eșec, o pierdere sentimentală. Este o perioadă destul de norocoasă în privința relației de parteneriat, mariaj. Ai șansa de a da startul unei relații de lungă durată cu o persoană de altă naționalitate sau aflată în străinătate. Pe la jumătatea perioadei analizate este recomandat să dai dovadă de prudență, dacă ai de făcut o călătorie peste hotare. La sfârșitul săptămânii poți avea parte de momente magice, alături de un grup de prieteni reușind să îmbini utilul cu plăcutul.
 
 
 
 
 
 
Gemeni
      Este momentul oportun, dacă vrei să faci schimbări importante și chiar necesare într-o relație de parteneriat sau în relația de cuplu. Ai șansa de a purta discuții lămuritoare cu partenerul de viață. Ziua de 23 noiembrie ar putea să îți dea planurile peste cap, dacă vorbim despre relația cu propriul copil sau cu persoana iubită. Trebuie să vezi ce anume se dorește de la tine, dacă deții toate datele problemei cu care te confrunți. Este posibil să-ți fie ascunse anumite informații și de aici poate să apară starea de tensiune, posibile certuri. La sfârșitul acestei săptămâni, chiar dacă vei resimți o oarecare pasiune în relația de cuplu, te vei concentra spre zona carierei, îți creezi acum strategii pe termen lung, porți discuții constructive cu o persoană de încredere.
 
 
 
 
 
 
 
Rac
     Visezi la o poveste de dragoste, așa cum nu ai mai avut parte de foarte mult timp. Ai acum toate șansele să îți împlinești visul dând startul unei noi relații de iubire. Poți să primești acum ceea ce sufletul tău are nevoie pentru a fi fericit. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, pe la jumătatea perioadei analizate, lucrurile se pot complica, în ciuda eforturilor depuse de tine pentru a menține starea de echilibru. Pot să apară unele probleme care țin de casă, proprietate, certuri destul de aprige și care ar putea să te destabilizeze, din punct de vedere psihic și emoțional. Spre sfârșitul acestei perioade primești informații din mai multe direcții, fie că este vorba despre un (nou) job, fie că vorbim despre o relație sentimentală. Important este să te informezi numai din surse de încredere, înainte de a lua orice decizie. Ai ocazia să semnezi un acord de parteneriat, o colaborare pe termen lung care îți va aduce beneficii financiare importante.
 
 
 
 
 
 
Leu
       În perioada supusă analizei aici ai de lămurit unele aspecte care țin de bani, finanțe sau de studii fiind posibil să apară unele nemulțumiri în relația cu propriul copil sau cu persoana iubită. Este o perioadă destul de fructuoasă la capitolul investiții, creativitate, dezvoltarea unui hobby. Acordă o atenție specială la mijlocul acestei săptămâni, atunci când este posibil să se încingă spiritele în relația cu un coleg de serviciu. Va trebui să dai dovadă de mai multă înțelegere și toleranță în cadrul colectivului de lucru. La sfârșitul săptămânii în discuție ai ocazia să te bucuri de câștiguri financiare venite prin intermediul partenerului de viață. Este necesar să dai dovadă de prudență la volan.
 
 
 
 
 
 
 
Fecioară   
         Putem să vorbim despre o săptămână destul de agitată, în ceea ce privește obligațiile care țin de casă, familie. Ești mai tot timpul pe drumuri, agitat, vrei să rezolvi cât mai multe aspecte care țin de acte, comerț sau în relația cu rudele apropiate. Pe la mijlocul acestei săptămâni este posibil să îți fie date peste cap anumite planuri datorită cheltuielilor neprevăzute care țin de o călătorie pe distanță lungă sau finalizarea unor studii. Spre sfârșitul acestei perioade ești mult mai preocupat de schimbările pe care le resimți, în mod profund, în relația cu cei din jur, îndeosebi în cadrul relației de cuplu. Sentimentul de protecție este exact ceea ce ai nevoie pentru a îndrăzni să faci o mare schimbare în viața ta.
 
 
 
 
 
 
Balanță
        În perioada analizată ai ocazia să începi anumite demersuri care țin de studii sau o călătorie care ar putea să îți aducă noi oportunități de progres, în plan intelectual și/sau profesional. Nu este exclus ca, pe la jumătatea acestei săptămâni, să apară unele probleme în relația cu părinții, poți avea parte de obstacole menite să te oprească din avântul tău. Prin intermediul unei persoane dragi vei reuși, în partea secundă a acestei săptămâni, să găsești o soluție salvatoare, legată de un parteneriat, o colaborare sau un curs, eventual o călătorie pe care vrei neapărat să le faci. La sfârșitul perioadei analizate te gândești la strategii mult mai eficiente pentru a concretiza un proiect profesional. Ai ocazia să îți arăți adevărata valoare în colectivul de muncă.
 
 
 
 
 
 
Scorpion
    În perioada supusă atenției aici este timpul potrivit pentru a clarifica anumite aspecte care țin de banii pe care îi câștigi din muncă proprie. Ceva te nemulțumește simțind că cineva tot acționează din umbră pentru a-ți provoca anumite pierderi care țin de locul de muncă, semnarea unui (nou) contract. Pe la mijlocul acestei săptămâni se poate ajunge la certuri, probleme în cadrul colectivului de lucru datorate unor bârfe care au ca subiect principal banii și relațiile colegiale. Spre sfârșitul acestei perioade este recomandat să ai o atitudine mult mai încrezătoare, mai optimistă și să te bazezi pe flerul tău, pentru a reuși să faci față cu brio la obstacolele venite din partea adversarilor.
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
    Putem să vorbim despre un început de săptămână destul de promițător având acum șansa de a intra în posesia unor informații care îți pot deschide perspectiva unor noi oportunități de progres în plan profesional și personal. La mijlocul acestei perioade va trebui să gestionezi cu grijă energia de care dispui și să eviți eventualele discuții în contradictoriu, certurile cu prietenii sau un grup, o asociație din care faci parte. Ești predispus la efectuarea de cheltuieli neașteptate și nechibzuite. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să acorzi mai mult timp treburilor casnice, familiei, poți purta acum discuții, de la suflet la suflet, cu persoanele dragi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
    Începutul acestei săptămâni este destul de agitat, la capitolul relație cu colegii de serviciu, obligațiile de aici care trebuie finalizate la timp. Acordă atenție la eventualele bârfe, secretele care pot fi divulgate acum având șansa de a lămuri lucrurile în privința unei probleme legate de cariera proprie și/sau de statutul tău social. Ești nevoit să faci niște cheltuieli suplimentare pentru a rezolva o problemă de sănătate sau pentru a repara un obiect electrocasnic. La sfârșitul săptămânii analizate ți-ar prinde bine organizarea unei revederi cu prieteni dragi. Este recomandat să lași orgoliul și încăpățânarea la o parte și să asculți ce are celălalt de spus.
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător       
        Putem să vorbim despre o perioadă în care vei da dovadă de altruism în cadrul unui grup, o asociație sau în relația cu prietenii apropiați. Ai ocazia să te implici într-un proiect care ți se pare destul de provocator, din punct de vedere intelectual și care te-ar putea ajuta să obții o promovare la locul de muncă. Te simți încă dezamăgit, vis-a-vis de o promisiune care nu a fost onorată și care vizează obținerea unui (nou) job sau a unui post mai bine plătit. Este bine să conștientizezi că timpul nu este trecut și că vor mai exista și alte ocazii, poate mult mai favorabile, pentru tine. La sfârștiul acestei săptămâni ai șansa de a primi cadouri sau poți avea câștiguri financiare consistente de pe urma valorificării unor abilități creative proprii.
 
 
 
 
 
 
 
Pești
    Ai acum șansa de a urma un (nou) curs de perfecționare care te va ajuta să obții diploma de care ai nevoie pentru a accede la un job la care visezi de ceva timp. Este bine să nu neglijezi sfaturile primite de la cei mai experimentați sau trecuți prin viață. La mijlocul perioadei analizate acordă o atenție deosebită la relația cu prietenii sau în zona mariajului. Te poți aștepta la apariția unor neplăceri, certuri, despărțire bruscă, agresivitate excesivă. Sunt avantajate acum relațiile cu persoane aflate în străinătate sau angajarea peste hotare. La sfârșitul acestei săptămâni ești mult mai încrezător în propriile capacități. Nu rămâne ancorat în trecut, ci concentrează-te pe găsirea unor alternativele de ieșire dintr-un eventual impas.