Săptămâna 2 – 8 octombrie 2017

001 Berbec    Berbec
         Începi această săptămână venindu-ți destul de greu să te împarți între obligațiile care țin de serviciu și cele de mariaj. Ai ocazia să primești susținere venită din partea unor prieteni dar și aici pot să apară unele semne de întrebare fiind mult mai important să te bazezi pe propriile forțe. În a doua parte a acestei săptămâni va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în relația de cuplu, la modul în care îți exprimi dorințele sau eventualele nemulțumiri. Este recomandat să adoți o atitudine mai detașată, până când vei intra în posesia unor informații care îți pot clarifica anumite îndoieli. Nu te grăbi să tragi concluzii pentru că poți ajunge să suporți consecințele. La sfârșitul acestei săptămâni este momentul în care poți concretiza unele idei, totul este să îți ascuți intuiția. Va trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate.    
 
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                  
        Putem să vorbim despre o perioadă destul de contradictorie, în plan sentimental. Pe de o parte primești tot felul de mesaje pozitive din partea persoanei iubite, pe de altă parte sufletul și intuiția îți spun că acum este momentul potrivit pentru a face curățenie în viața ta și să nu te mai iluzionezi. Începi această săptămână fiind preocupat de carieră, de imaginea ta publică, de modul în care te poți relansa pe piață. La locul de muncă se pot produce schimbări oarecum așteptate. Este momentul potrivit pentru a urma (noi) cursuri de perfecționare, călătorești mai mult în interes de serviciu. La sfârșitul acestei perioade încerci să te relaxezi, să vezi partea frumoasă a vieții, în ciuda problemelor de natură sentimentală și/sau profesională. Ai puterea să vezi „partea plină a paharului”.
 
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni
    Începutul acestei săptămâni pare destul de promițător, la capitolul relațiilor la distanță. Putem să vorbim și despre plecarea într-o deplasare, în mod neașteptat. Este multă agitație în relația cu propriul copil. Nici relația cu persoana iubită nu pare a fi de bun augur, îndeosebi în partea a doua a acestei săptămâni. Este important să găsești o cale de a-ți exprima dorințele, sentimentele într-o formă în care să te poți face înțeles. Dacă tu nu ai încredere în ce anume și cine ești atunci, fără să vrei, eviți propriile trăiri respingând astfel persoana vizată de tine. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să faci o achiziție sau o schimbare importantă, legată de casă, proprietate iar aceasta se pare că va deranja oarecum partenerul de viață.
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac   
      Încă de la debutul perioadei în discuție aici ai ocazia să te bucuri de un dar, o atenție venită din partea partenerului de viață sau un eventual câștig venit ca urmare a unei asocieri, un parteneriat. Te mobilizezi cu greu, atunci când vine vorba despre realizarea unor sarcini de lucru simțindu-te de-a dreptul epuizat. Este necesar să găsești un echilibru între obligațiile de serviciu și cele care țin de casă, familie. Primești acum susținere venită din partea partenerului de viață în demersurile, schimbările pe care vrei să le faci. La sfârșitul acestei perioade va trebui să îți supraveghezi cu mai multă atenție starea de sănătate. Nici la capitolul relații de muncă nu stai prea bine. Este important să vezi ce anume se află, de fapt, în spatele acestor neînțelegeri.  
 
 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu       
      Prima parte a perioadei supusă atenției aici se pare că favorizează relația de mariaj având șansa de a te bucura de susținerea partenerului de viață pentru a-ți îndeplini anumite ambiții sociale și profesionale. Va trebui să acorzi o atenție deosebită studiului, călătoriilor, negocierilor din relația cu clienții fiind acum timpul să culegi roadele venite de pe urma unei munci susținute. Ai depus atât de multe eforturi și ai așteptat așa de mult încât acum parcă nu îți vine să crezi că un vis este pe cale să se împlinească. Nu același lucru putem spune despre relația de mariaj. Aici apar modificări, schimbări, certuri, răsturnări de situație. Ceva te-a rănit profund și nu poți trece peste aceasta. La sfârșitul perioadei este momentul să te mobilizezi și să reformulezi strategiile legate de carieră pentru că, dacă reușești, vei avea realizări pe termen îndelungat.
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
       În perioada analizată aici ești plin de dinamism, hotărâre, ai capacitatea de a te dedica realizării unui țel măreț. Lucrurile sunt destul de favorabile la locul de muncă bucurându-te de o mai bună colaborare în cadrul colectivului de lucru. Este posibil să apară unele modificări neplăcute, legate de un contract de muncă, o negociere în care sunt implicați bani. Te poți aștepta la tot felul de surprize, în privința unui partaj, o înțelegere. Primești susținere din partea persoanei iubite, atunci când vorbim despre obstacole, probleme legate de casă, domiciliu. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să faci o călătorie reușită, alături de persoane care sunt „pe aceeași frecvență” cu tine.
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță
       Printr-o atitudine fermă, hotărâtă vei reuși să rezolvi cu bine anumite probleme care țin de locul de muncă. Ești foarte decis să pui punct unei situații care nu își mai are rostul. Este posibil să spui acum: Gata! S-a terminat! Nu mai există nici-o cale de întoarcere. Ar trebui să te pregătești pentru a porni pe un drum nou, fie că vorbim despre relația de mariaj, de afaceri sau despre locul de muncă. Ești într-o stare de oarecare confuzie, nu știi ce anume te poate aștepta la capătul acestui drum. Este recomandat să nu te mai „agăți” de ceea ce ți-a provocat suferință și tristețe. La sfârșitul acestei săptămâni a ocazia să trăiești o idilă, o relație de dragoste, departe de ochii iscoditori ai lumii.
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
    În ciuda răsturnărilor de situație care vizează locul de muncă, relația cu colegii de aici se pare că Divinitatea îți întinde o mână de ajutor și te salvează din situațiile neplăcute, îndeosebi la începutul acestei perioade. Este recomandat să descoperi ce anume se află în spatele unor bârfe, discuții de culise având astfel ocazia să te lămurești ce se dorește de la tine, mai ales atunci când vorbim despre un parteneriat, o afacere. Spre sfârșitul acestei săptămâni te poți aștepta la probleme venite din partea unor prieteni. Este bine să profiți de beneficiile care pot veni prin intermediul unor noi colaborări, la sfârșitul acestei săptămâni.
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
        Starea de spontaneitate, umanismul și originalitatea de care dai dovadă la începutul acestei săptămâni te pot scoate dintr-o confruntare, probleme legate de o asociație, un grup din care faci parte. Putem să vorbim despre multă agitație, conversații, documente pe care trebuie să le închei sau negocieri cărora trebuie să le dedici mai mult timp decât aveai programat. Totul va depinde de nivelul de flexibilitate de care vei da dovadă și dacă nu te vei lăsa condus de ambiții prostești. Este posibil ca cei din jur să considere că ești mai refractar și mai încăpățânat decât ești, în fapt. Pe la mijlocul perioadei analizate este posibil să rupi definitiv anumite relații de prietenie sau ajungi la concluzii, nu tocmai bune, legate de o asociație, o organizație.
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn
       Sunt favorizate acum colaborarea cu persoane aflate în străinătate. Dai dovadă de mai multă diplomație reușind să fii un bun negociator, un mediator în grupul din care faci parte. Ești mult mai atras de studiile superioare, de artă și spiritualitate simțind nevoia de a te informa din mai multe domenii. Ai mult de lucru la locul de muncă, totul este să te concentrezi pe ceea ce ai de terminat urgent, fără să îți faci probleme că nu ai suficient timp la dispoziție. Detașează-te de orice alte preocupări și stai focusat pe obiectivele care trebuiesc îndeplinite rapid. La sfârșitul perioadei în discuție lucrurile care țin de casă sunt favorizate, familia este pe primul plan. Va trebui să dai dovadă de atenție în călătoriile pe care le faci, la relațiile cu persoanele aflate în străinătate.  
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător
    Începi această săptămână cu o stare de încredere în propria persoană, în capacitatea de a te mobiliza și de a duce până la capăt ceea ce ți-ai propus. Ești pregătit sufletește și mental pentru schimbări importante reușind să treci cu brio peste eventualele animozități. În partea secundă a perioadei va trebui să acorzi o atenție deosebită în zona studiilor, a examenelor, negocierilor fiind important să nu iei decizii impulsive. Se îmbunătățesc oarecum lucrurile, la capitolul finanțe, susținere materială, aprobarea unui credit avantajos, eventual primirea unei moșteniri. Spre sfârșitul acestei săptămâni se cere prudență în relațiile intime cu sexul opus. Este posibil să ajungi la discuții în contradictoriu, certuri. Evită autoamăgirile!
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
    Chiar dacă este doar începutul săptămânii simți nevoia de a te odihni, de a acorda mai multă atenție propriei persoane. Nu este neapărat un lucru rău, ba din contră, ai ocazia să observi lucruri care păreau a fi, până de curând, lipsite de importanță. Ești destul de nemulțumit, atunci când vine vorba despre bani. Nu te simți remunerat pe măsura muncii depuse. Pot să apară tot felul de probleme, nemulțumiri venite ca urmare a unor cheltuieli neașteptate. Spre sfârșitul acestei perioade va trebui să dai dovadă de prudență la capitolul relație de mariaj pentru că de aici ar putea să apară unele discuții, neplăceri care te pot răscoli în mod profund. Ai însă capacitatea de a masca starea de suferință în fața prietenilor.