Săptămâna 18 – 24 decembrie 2017

Berbec   
       Este acum momentul potrivit pentru a relua anumite discuții care țin de studii, o călătorie în străinătate sau despre o relație cu cineva plecat departe. Începutul acestei perioade se poate dovedi agitat, în ceea ce privește relația de cuplu sau de parteneriat, afaceri. Ar trebui să admiți că și tu poți greși fiind momentul să accepți ca fiind bune și unele dintre ideile celorlalți oameni interesați, în privința unui proiect financiar, profesional. Pot să apară unele surprize în relația cu sexul opus dar astfel vei putea să vezi cu cine ai de-a face, cu adevărat. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să fii mult mai atent, dacă ai de făcut o călătorie departe de casă.
 
 
 
 
 
 
 
Taur     
        În perioada supusă analizei aici putem să vorbim despre un început promițător, în privința banilor primiți de la partenerul de viață. Se discută mai mult despre o moștenire, revizuirea unor documente, acte de proprietate. Va trebui să dai dovadă de prudență, dacă ai de semnat acum documente, contracte de colaborare. Te poți implica într-o (nouă) relație de dragoste punând mai mult accent pe senzualitate, te bucuri de pasiune și romantism. Este o perioadă de promisiuni frumoase, în plan sentimental. La sfârșitul acestei săptămâni ești decis să te simți bine, alături de prieteni, te reîntâlnești cu persoane despre care nu mai știai nimic. Este și o perioadă de transformare, de revigorare reușind să stabilești acum relații cu adevărat profunde.
 
 
 
 
 
Gemeni
      Încet dar sigur se pot clarifica anumite aspecte care țin de mariaj, un parteneriat, o colaborare care ți-a dat serioase bătăi de cap. Este timpul potrivit pentru a demara un proiect ambițios, îndeosebi după data de 23 decembrie, atunci când astrele îți favorizează inițiativele, apar noi oportunități de progres venit prin intermediul prietenilor, protectorilor. Va trebui să dai dovadă de prudență la modul în care îți exprimi nemulțumirea. Nu te hazarda, totuși, să semnezi documente importante care implică și investiții financiare. La sfârșitul acestei săptămâni sunt favorizate strategiile care țin de găsirea unui (nou) job, un post mai bine plătit. Atenție la posibilitatea de a „lăsa vrabia din mână pentru cea de pe gard”.  


 
 

 
Rac
     Ești foarte hotărât să îți iei un nou avânt, în plan profesional. Fie că vorbim despre încercarea de a te integra într-un nou mediu de lucru, fie vei da startul unui nou proiect profesional, cert este că îți creezi tot felul de scenarii, care de care mai optimiste. Acordă o atenție deosebită la riscul de a te iluziona, te poți trezi cu schimbări de atitudine venite din partea unui angajator sau colaborator. Nici relația de cuplu nu este acum la cote prea înalte, îndeosebi pe la mijlocul perioadei analizate. Spre sfârșitul acestei săptămâni te poți aștepta să primești unele informații neplăcute sau confuze venite de departe, eventual din străinătate.
 
 
 
 
 
 
 
Leu
       Putem să vorbim despre o perioadă agitată dar și destul de contradictorie, în plan sentimental. Ai ocazia să pui capăt unei relații dar și să faci loc în viața ta pentru ceva nou, promițător, neașteptat. Poți fi luat oarecum prin surprindere. Te bucuri acum de inspirație și creativitate iar acestea te vor ajuta foarte mult, în planul carierei. Este recomandat să eviți efectuarea unei călătorii în interes de serviciu, mai ales spre sfârșitul acestei săptămâni. Este o perioadă în care te poți bucura de susținerea venită din partea familiei, de beneficii materiale, cadouri. Acordă o atenție deosebită la modul în care îți exprimi punctul de vedere, în relația cu persoana iubită.
 
 
 
 

 
Fecioară   
         La începutul acestei săptămâni te gândești foarte serios la o schimbare importantă, legată de casă, gospodărie sau chiar în relația cu propria familie. Este posibil să îți dorești revenirea în locurile natale, pentru a relua anumite discuții cu părinții. Te poți bucura acum de câștiguri financiare, venite ca urmare a vânzării unei proprietăți. Ești destul de confuz, în privința relației cu un fost partener, de acolo putând să vină și unele neînțelegeri legate de acte, de un eventual partaj, o moștenire. Spre sfârșitul acestei săptămâni trebuie să dai dovadă de prudență în relațiile de parteneriat sau în cadrul relației de cuplu.
 
 
 
 
 
 
Balanță
        Încă de la debutul acestei perioade putem să vorbim despre o intensificare a planului relațional și intelectual fiind favorizate acum lansarea de proiecte profesionale, studiul, comerțul și călătoriile. Vei face mai multe deplasări, vei folosi mult mai intens instrumentele de comunicare (telefon, computer) pentru a transmite și primi mesaje. Te întâlnești mai frecvent cu rudele apropiate (frați, verișori). Atenție însă la posibilele confuzii, neînțelegeri care pot să apară în comunicare. Cert este că pot avea loc discuții interesante, clarificatoare, fie că este vorba despre un curs de perfecționare sau un partaj, fie că vorbim despre o relație de dragoste.
 
 
 
 
 
 
Scorpion
    Putem să spunem că urmează o perioadă în care ai ocazia să valorifici din plin abilitățile de care dispui pentru a atrage succesul financiar în viața ta. Este foarte posibil să aibă loc acum tot felul de discuții, pro și contra, în privința veniturilor salariale, din munca prestată de tine, zi după zi. Nu trebuie să cedezi însă în fața provocărilor, ci să negociezi în favoarea ta. Este posibil să găsești un (nou) job, mai interesant dar și mai bine plătit. Spre sfârșitul acestei săptămâni va trebui să fii mult mai prudent, dacă vrei să te implici într-o relație sentimentală sau în privința unor complicații legate de un copil.
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
    Este o perioadă favorabilă noilor începuturi, poți să inițiezi acum noi proiecte, relații. Totul va depinde de capacitatea ta de a te mobiliza încercând să nu te lași influențat de pesimismul și neîncrederea unora dintre cei care te înconjoară. Este timpul să înveți din greșeli, să te ridici și să mergi mai departe pentru a-ți împlini un vis. Acordă o atenție deosebită la eventualele probleme, neînțelegeri cu propria familie, în special cu părinții. Spre sfârșitul acestei perioade ai ocazia să faci o călătorie la casa părintească. Este recomandat să acorzi o mai mare atenție în timpul deplasării la modul în care conduci.
 
 
 
 
 

 
Capricorn
      La începutul acestei perioade este posibil să te confrunți cu tot felul de incidente ciudate, pot reveni din trecut o serie de discuții neplăcute, bârfe care îți pot da peste cap echilibrul psihic, emoțional. Te poți aștepta și la recidivarea unei probleme de sănătate mai vechi dar și la o eventuală schimbare a schemei de tratament. Este totuși bine să eviți, în această perioadă, efectuarea de analize pentru că ești predispus la diagnosticarea cu erori. Preferi să stai mai retras acum, departe de lume, să te preocupi mai mult de propriul suflet. Spre sfârșitul acestei săptămâni te poți aștepta la primirea unor vești neplăcute, legate de rudele apropiate.


 
 
 
 
 
Vărsător             
      Începi această săptămână ferm hotărât să îți împlinești un scop măreț, un ideal. În acestă perioadă vei avea ocazia să îți faci noi cunoștințe, prieteni, poți chiar să te îndrăgostești. Este foarte posibil să faci cunoștință acum cu o persoană de sex opus care va juca un rol destul de important în viața ta. Deasemenea vei avea ocazia să intri într-o (nouă) asociație, organizație iar aici poți pune în practică tot felul de idei noi, originale. Spre sfârșitul acestei săptămâni va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, cumpătare atunci când vine vorba despre cheltuieli.   


 
 
 
 
 
Pești
    În această săptămână, chiar dacă sărbătorile de iarnă bat la ușă, gândul îți este tot la carieră, la posibilități noi, inedite de a face mai mulți bani. Ești preocupat de imaginea ta publică, de modul în care te percep superiorii aceasta fiind o perioadă bună pentru a te afirma, în plan profesional. Este posibil să găsești acum un (nou) job sau poți obține un post de răspundere. Acordă atenție la semnarea oricăror contracte. Pot să apară tot felul de confuzii, există posibilitatea să pierzi un act important sau nu ai diploma necesară pentru ocuparea unui post anume. Cert este că vei pune un mai mare accent pe carieră, realizările socio-profesionale.