Saptamana 18 – 24 decembrie 2016

Berbec   
     Este o săptămână în care, chiar dacă sărbătorile bat la ușă se pare că mintea ta este preocupată să găsească noi soluții, strategii legate de carieră. Nu vei duce lipsă de idei, de creativitate și nici de sfaturi venite din partea celorlalți. Totuși, este recomandat să te gândești foarte serios dacă chiar este momentul să concretizezi anumite proiecte legate de latura profesională. Acordă o atenție specială la documentele pe care le semnezi pentru că este posibil să te contrunți cu unele pierderi. Spre sfârșitul acestei săptămâni este foarte probabil să te bucuri de susținere financiară. Planul intim, sentimental este și el bine aspectat.
 
 
 
 
 
 
 
Taur
        Vorbim despre o săptămână în care preferi să vezi partea pozitivă a lucrurilor. Este momentul să te bucuri de prezența celor dragi în viața ta, de copil, familie, prieteni. Nimic nu este prea greu, cât timp ești pregătit în orice moment să oferi din suflet o vorbă bună, să deschizi ușa casei tale celor mai puțin norocoși. Este o perioadă în care ai șansa de a culege roadele unei munci susținute, să te gândești la ce anume mai ai de îmbunătățit în viața de familie dar și în carieră. Atenție însă la călătoriile pe distanțe lungi. Spre sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să te bucuri de momente minunate, alături de partenerul de viață și de prieteni.
 
 
 
 
 
 
Gemeni
        Este o săptămână în care pui accent pe comunicare, relația de parteneriat sau de cuplu. Poate fi vorba despre lămurirea unor aspecte care vizează o moștenire, un partaj, discuții legate de bani, de ce anume ai de împărțit cu partenerul de viață, în plan material, financiar. Sunt multe lucruri de lămurit, vis-a-vis de casă, familie, schimbări care te pot epuiza. Îți este gândul la plata unor taxe restante, ești nemulțumit de ritmul alert de la locul de muncă. Se apropie sfârșitul de an și abia dacă ai timp să te preocupi de propriul suflet. La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să te simți mai bine alături de un partener drag, să conversezi mai mult cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ceva timp.
 
 
 
 
 
 
Rac
    Faci planuri mărețe, vis-a-vis de bani, de posibilitatea de a obține un post sau un job mai bine plătit. Se pare însă că lucrurile nu stau așa cum ți-ai propus și că trebuie să mai aștepți puțin pentru a reuși să faci o schimbare care să te avantajeze, din punct de vedere profesional. În această săptămână vei pune accentul pe casă, gospodărie, poate chiar te gândești să achiziționezi un obiect de valoare pentru casă. Spre sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să petreci mai mult timp alături de copil, persoana iubită. Sunt multe probleme pe care vrei să le discuți cu partenerul de viață și totuși se pare că nu este momentul potrivit acum. Spre sfârșitul perioadei analizate ai ocazia să te reîntâlnești cu rude apropiate.
 
 
 
 
 
 
Leu      
       Este momentul să acorzi atenție și la dorințele, așteptările partenerului de viață. Cum altfel să-ți arăți dragostea, dacă nu prin dovezi concrete? Este perioada în care te simți îndreptățit să spui ce simți, ce gândești dar atenție, sunt lucruri care trebuie dovedite! Poți primi vești legate de o colaborare cu persoane aflate în străinătate. Nu ești încă decis dacă este bine să dai curs acestei invitații. Cert este că trebuie să fii chibzuit, atunci când vorbim despre semnarea unui (nou) contract de muncă sau un parteneriat. Nu te avânta să cheltui banii pe lucruri care nu îți sunt neapărat de folos. La sfârșitul acestei săptămâni te simți acasă, alături de familie, de cei dragi.
 
 
 
 
 
 
Fecioară
      Pentru tine urmează o perioadă importantă, legată de casă, de familia proprie, de reconfigurare a unor aspecte care vizează niște documente legate de o moștenire, un partaj mai problematic. Cert este că ai acum ocazia să intri în posesia unor informații care se vor dovedi extrem de importante și care ar putea să facă lumină, vis-a-vis de unele probleme legate de casă și/sau de partenerul de viață. Acordă o atenție deosebită la cheltuielile pe care le faci în această perioadă, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Spre sfârșitul acestei săptămâni ți-ar prinde bine să faci o vizită pe la rudele apropiate.
 
 
 
 
 
 
 
Balanță
      Putem vorbi acum despre o relație bună cu prietenii. Ești mult mai deschis, mai jovial și mai optimist. Ești totuși nemulțumit pentru că lucrurile nu sunt prea grozave, atunci când vine vorba despre casă, familie, părinți. Nu este exclus să ajungi la discuții contradictorii, în relația cu părinții fapt care ar putea să te destabilizeze, din punct de vedere emoțional. Spre sfârșitul acestei perioade ai ocazia să petreci momente frumoase, alături de propriii copii și/sau persoana iubită. Planul amoros este destul de bine aspectat de astre. Este timpul să lași deoparte prejudecățile și să trăiești viața cu pasiune.
 
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
    Se impune o perioadă de precauție, vis-a-vis de bani, de prieteni dar și față de rudele apropiate. Este important să vezi ce se află, de fapt, dincolo de aparențe, ce anume se dorește de la tine, îndeosebi atunci când vine vorba despre relația cu prietenii. Este o săptămână de clarificare vis-a-vis de relația cu părinții, de descoperire a unor adevăruri legate de propria casă. Este o perioadă destul de intensă, în privința planului sentimental, îndeosebi spre sfârșitul acestei săptămâni. Acordă o atenție specială la modul în care îți exprimi punctul de vedere în relația cu părinții, la sfârșitul acestei perioade.  
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Putem vorbi despre o perioadă intensă, în ceea ce privește relația cu prietenii. Reușești acum să stabilești relații constructive, prin felul tău de a fi, dezinvolt, sincer în a-ți exprima propriile gânduri. Dai dovadă de mai mult umor trăind cu intensitate fiecare moment, cât timp te simți înconjurat de prieteni. Spre sfârșitul acestei săptămâni ți-ar prinde bine o călătorie în locurile natale, alături de familie, de părinți. Acordă o atenție deosebită la bani, finanțe întrucât ești predispus la pierderi financiare.   
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
   Ai sentimentul că nu reușești să te faci înțeles dar nici tu nu știi cum să te adaptezi la mediul în care te afli. Este recomandat să fii mult mai atent la ce și cum îți exprimi punctul de vedere altfel nu vei face decât să atragi tot felul de probleme, răutăți venite din partea celor cu care interacționezi. Acordă atenție la relația cu superiorii dar și la reguli, legislație, atunci când vine vorba despre carieră, obligații de serviciu. Spre sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să te mobilizezi și să mergi la o petrecere cu prietenii.  
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
    Ești mult mai preocupat de felul în care arăți, de îmbunătățirea garderobei. Te simți admirat, dorit astfel că ai toate șansele să dai startul unei (noi) idile, dacă nu te-ai implicat deja într-o relație de dragoste. Nimic nu este prea greu, cât timp îți manifești sincer, direct sentimentele. Sunt favorizate relațiile de prietenie putând da startul acum unei relații de cursă lungă. Este favorizată, în perioada supusă analizei, iubirea cu o persoană aflată la distanță. Spre sfârșitul acestei săptămâni este cazul s-o lași mai ușor cu munca și să încerci să te relaxezi acasă, în familie.   
 
 
 
 
 
 
 
Pești
    Începi această săptămână oarecum agitat, nemulțumit atunci când vine vorba despre relația de cuplu. Este posibil ca partenerul de viață să nu fie de acord cu anumite relații de prietenie și să discutați îndelung și chiar în contradictoriu despre „prietenii mei” și „prietenii tăi”. Cert este că nu se poate vorbi despre o perioadă favorabilă, vis-a-vis de prieteni ajungându-ți la urechi bârfe, discuții menite să te dezguste. Spre sfârșitul acestei perioade, pentru că tot îl aștepți pe Moș Crăciun, se pare că acesta va sosi cu daruri importante. Este cazul să faci focul în sobă și să te bucuri, alături de familie.