Săptămâna 13 – 19 noiembrie 2017

Berbec   
      Ești oarecum dezorientat, în ceea ce privește relația cu colegii de muncă. Este recomandat să nu acorzi atenție la părerile acestora și să îți vezi, în continuare, de treaba ta. Ziua de miercuri se poate dovedi a fi destul de agitată, în privința relației de mariaj și/sau în zona afacerilor. Va trebui să încerci găsirea unui echilibru între obligațiile de serviciu și cele care țin de casă, familie. Un drum pe care ești nevoit să-l faci, în interes de serviciu, ar putea să îți creeze tot felul de probleme, surprize neplăcute. Zilele de 17 și 18 noiembrie sunt inspirate, atunci când vorbim despre bani, fonduri, câștigurile pe care le atragi în contul personal. Nu este exclus să ai acum niște discuții intense, legate de o moștenire.
 
 
 
 
 
 
 
Taur            
       Starea de liniște și împlinire poate veni doar prin intermediul partenerului de viață. Chiar dacă te poți confrunta cu tot felul de nemulțumiri legate de locul de muncă și relația cu colegii de aici, vei reuși să te detașezi doar privind la partea frumoasă a vieții. Este o perioadă în care poți pune capăt definitiv unei relații de colaborare, renunți la un parteneriat care ți-a dat serioase bătăi de cap. Spre sfârșitul perioadei analizate ești hotărât să pornești pe un nou drum, mult mai clar fiind pregătit să primești în viața ta oameni noi, interesanți, alături de care să simți că rezonezi, din punct de vedere intelectual și afectiv. La sfârșitul acestei săptămâni va trebui să dai dovadă de prudență la volan, dacă ai de făcut călătorii pe distanțe lungi.
 
 
 
 
 
 
Gemeni
      Ceva te nemulțumește acasă, în familie. Ai sentimentul că îți sunt ascunse anumite evenimente. Nu este exclus să ajungă la urechile tale anumite bârfe care ar putea declanșa un adevărat scandal în cadrul relației de mariaj. Este recomandat să-ți controlezi atitudinea. Conflictul pe care ai putea să-l declanșezi poate merge chiar până la destrămarea relației de cuplu. Condiția esențială care trebuie îndeplinită pentru a ieși din acest conflict este să apelezi la răbdare și, mai ales, la diplomație. Până în data de 18 noiembrie ai timp să te lămurești ce anume ai de făcut, la ce și eventual la cine ar trebui să renunți pentru a putea progresa. Spre sfârșitul perioadei în discuție ai ocazia să primești unele vești bune, legate de un (nou) loc de muncă. Este recomandat să păstrezi pentru tine strategiile și proiectele care vizează jobul.
 
 
 
 
 
 
Rac
         Putem să vorbim despre o perioadă în care este favorizată cultivarea talentelor native precum și câștigurile financiare venite de pe urma valorificării unui hobby. Ar fi de preferat să te gândești foarte serios să transformi un hobby într-o afacere. Poate să apară acum în viața ta o nouă iubire fiind vorba despre o nouă etapă în viața sentimentală. Pui multă pasiune în cadrul relației fiind un moment deosebit de manifestare a propriilor dorințe, a trăirilor. Ai speranțe mari pentru viitorul tău alături de persoana iubită, totul este să nu faci „pasul înapoi” din teama de a nu fi părăsit. Nu este exclusă nici implicarea ta într-o relație extraconjugală. Este o perioadă oarecum contradictorie la capitolul sentimental având parte de tot felul de testări, provocări, ispite. Spre sfârșitul perioadei te poți aștepta la apariția unor probleme de sănătate, viroze, nevralgii, insomnii.
 
 
 
 
 
 
Leu
    Ești mult mai preocupat acum de modul în care ai putea să câștigi mai mulți bani. Este o perioadă destul de agitată, la capitolul loc de muncă și relația cu colaboratorii apropiați. Va trebui să acorzi o atenție specială în relația cu persoana iubită. Te poți simți mințit, ești dezamăgit, vei intra în posesia unor informații nu tocmai plăcute despre partenerul de viață iar aceasta te poate destabiliza, din punct de vedere mental, emoțional. Este recomandat să dai dovadă de prudență în privința cumpărăturilor, a cadourilor pentru că ai tendința de a fi „mână largă”. Spre sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să petreci momente deosebite, alături de părinți. Pot avea loc discuții intense despre casă, o posibilă schimbare de domiciliu, poate chiar în altă țară. Cert este că, după data de 18 noiembrie, apar noi posibilități de progres care vizează casa, familia.
 
 
 
 
 
 
 
Fecioară   
         Putem să vorbim despre un început de săptămână în care te simți în elementul tău, cât timp reușești să concretizezi anumite idei. Acordă atenție la cheltuielile pe care le faci în această perioadă și care au legătură cu propriul copil. Poate să apară starea de nemulțumire în relația cu persoana iubită, discuții care pornesc de la banii insuficienți pentru a face ceea ce ți-ai propus. Sunt favorizate acum relația cu rudele apropiate, comerțul, călătoriile. Toate acestea ar putea să îți aducă noi oportunități de progres, posibilitatea dezvoltării unei colaborări, a unei afaceri. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să petreci mai mult timp alături de familie. Te poți aștepta la discuții interminabile care vizează o casă, proprietate, eventual o moștenire.
 
 
 
 
 
 
Balanță
       În perioada analizată este recomandat să stai departe de oamenii pesimiști sau invidioși pe realizările tale. Traversezi acum o perioadă în care abia dacă mai ai timp să te odihnești fiind mai tot timpul pe drumuri. Te poți confrunta cu unele piedici, neplăceri legate de acte, ceva care ar putea să îți amâne planurile și care pot da peste cap situația. Este o perioadă favorabilă pentru a da startul unui (nou) contract de muncă, eventual în străinătate sau cu o firmă străină. Dacă ai luat decizia să schimbi direcția, în plan profesional, este bine să nu te răzgândești pe traseu. Ceea ce hotărăști acum va avea impact pe termen destul de îndelungat.
 
 
 
 
 
 
Scorpion
       În perioada supusă atenției aici ai toate motivele să te simți norocos. Este o perioadă favorabilă, în care ai ocazia să întâlnești sufletul pereche sau poți oficializa o relație. Bucură-te de această săptămână din plin. Chiar dacă mai pot exista și unele altercații, neplăceri venite din partea colegilor, a dușmanilor ascunși tu vei știi cel mai bine cum să te revigorezi și să o iei de la capăt, mai puternic și mai încrezător în forțele proprii. Nimic din ceea ce construiești acum nu este în zadar. Atenție la predispoziția către a fi furat, la eventualele probleme financiare pe care le poți avea acum sau la cheltuielile neprevăzute, în legătură cu o eventuală problemă de sănătate a propriului copil.
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
         Ești destul de nemulțumit de anumite aspecte, legate de bani și cariera proprie. Nu te simți apreciat la adevărata ta valoare. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vorbim despre relația cu prietenii sau grupul din care faci parte. Nu este exclus să ajungi la certuri, totul pornind de la bani, modul în care aceștia sunt cheltuiți. Cu toate acestea, ai în tine puterea de a te bucura de lucrurile mărunte ale vieții găsind motive de satisfacție, chiar și în preocupările aparent lipsite de importanță. Vei resimți nevoia profundă de a veni în ajutorul celor defavorizați de soartă. Ai acum ocazia să dai startul unei relații de dragoste pe care preferi să o păstrezi în secret. Poți să primești susținerea de care ai nevoie din partea unui protector sau a unui mentor, un ghid.
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
          Începutul acestei săptămâni nu este tocmai favorabil, dacă ai de făcut o călătorie pe distanță mare. Te poți aștepta și la unele pierderi, neplăceri, probleme în trafic, o schimbare bruscă a vremii care ar putea să-ți îngreuneze deplasarea. Ești destul de tensionat, atunci când vorbim despre carieră și/sau imaginea publică. Te confrunți cu tot felul de neplăceri venite din partea adversarilor. Te simți dat la o parte de cineva care tot acționează împotriva ta încercând să te denigreze apelând la o mare doză de tupeu, minciuni, manipulare. La sfârșitul acestei perioade au loc întâlniri și discuții de taină cu prieteni foarte bine văzuți în societate, persoane cu funcții de răspundere. Poți să primești acum ajutorul de care ai nevoie dar va trebui să eviți orice formă de compromis.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
         Putem să vorbim despre o perioadă în care ai ocazia să negociezi un (nou) contract de muncă împlinindu-ți astfel un vis mai vechi. Poți constata că lucrurile nu stau chiar așa de rău cum ți-ai imaginat și că, dacă ți-ai stabilit un țel și ești consecvent, mai devreme sau mai târziu, vei ajunge acolo unde îți dorești. Nu te poți aștepta să obții acum rezultate, răspunsuri favorabile legate de relația sau colaborarea cu cineva aflat în străinătate. În această săptămână nu sunt favorizate călătoriile peste hotare. Spre sfârșitul perioadei analizate ești copleșit de susținerea, norocul care vine prin intermediul prietenilor și a familiei pentru a putea ajunge la o realizare importantă în carieră sau în cadrul organizației din care faci parte.
 
 
 
 
 
 
 
Pești
        Ai mare grijă la modul în care reacționezi în cadrul relației de cuplu. Va trebui să dai dovadă de mai multă chibzuință, la capitolul bârfe, critici, predici pe care ai tendința să le ții unei persoane care trece deja printr-o perioadă neplăcută. Trebuie să fii mult mai tolerant în relația cu prietenii. Este adevărat că te poți simți trădat, mințit dar nici tu nu ești sincer, nu în totalitate. Dă dovadă de sinceritate față de propria persoană, observă ce anume trebuie schimbat în propria atitudine față de ceilalți pentru ca, numai după aceea, să ai pretenția la cei din jurul tău să fie mai înțelegători cu tine. Spre sfârșitul săptămânii în discuție putem vorbi despre o călătorie de bun augur sau revederea cu persoane aflate pe alte meleaguri.