Saptamana 1 – 7 ianuarie 2017

Berbec   
       Ai ocazia să acționezi în favoarea ta, cât timp îți asculți intuiția. Nu ai nevoie de promisiunile altora, cum că vei fi ajutat la momentul oportun; tu știi cel mai bine cum să acționezi. Beneficiezi de suficiente resurse pentru a da startul unui nou început, fie că vorbim despre relații sau carieră. Spre sfârșitul acestei perioade te gândești tot mai serios că ar trebui să schimbi macazul, în plan profesional. Te poți gândi să reiei niște studii de perfecționare sau poți să-ți schimbi strategiile de acțiune, într-o afacere sau un parteneriat. În ultima zi a acestei săptămâni ai ocazia să te bucuri de un câștig financiar, datorat unor acțiuni, activități desfășurate în secret. Acordă atenție la eventualele cheltuieli făcute acum.
 
 
 
 
 
 
Taur
      Nu duci lipsă de inspirație, spontaneitate și nici de înțelepciunea necesară pentru a da startul unor activități prin care poți să-ți mărești bugetul personal. Ai o mare putere de convingere știind cum să te faci ascultat în cadrul unui grup de prieteni, o asociație. Nimic nu este prea greu pentru tine, cât timp crezi în ceea ce faci. Ai acum șansa de a intra în posesia unor informații prețioase și care vizează un posibil câștig financiar. Nu te baza prea mult pe promisiunile care vin de la persoane aflate la mare distanță, eventual în străinătate. La sfârșitul acestei săptămâni ești plin de energie, inițiativă, dornic să acționezi pentru a-ți concretiza un vis, un ideal.
 
 
 
 
 
 
Gemeni
       Se pare că îți prinde destul de bine o călătorie la distanță, acolo unde ai ocazia să petreci mai mult timp cu persoana iubită. În carieră se preconizează o perioadă încărcată de muncă, efort susținut pentru a reuși să finalizezi niște proiecte. Nimic nu este prea greu acum, dacă ești deschis, sincer, dornic să colaborezi cu colegii și superiorii. Este șansa de a concretiza mult mai rapid un proiect, cât timp asculți și de sfatul celorlalți. Spre sfârșitul acestei perioade este posibil să ajungi la niște concluzii, vis-a-vis de o relație de prietenie. Poți intra în posesia unor informații care te vor bulversa. Ultima zi a acestei săptămâni preferi să o petreci în solitudine.   
 
 
 
 
 
 
 
Rac
      Încet dar sigur reușești să te faci înțeles și ascultat, mai ales atunci când vine vorba despre relația de mariaj și/sau de afaceri. Ai acum ocazia să primești un cadou sau susținere financiară din partea partenerului de viață. Tot în această perioadă putem vorbi despre câștiguri datorate valorificării unor abilități, a unor talente native. Spre sfârșitul acestei săptămâni te gândești să pleci la un drum lung. Tot acum sunt favorizate întâlnirile, te poți revedea cu persoane venite de la drum lung. Finalul perioadei îl poți petrece alături de prieteni; dorești să mergi la o petrecere, să te detașezi de problemele cotidiene.
 
 
 
 
 
 
 
Leu
     Parcă nimic nu ți se mai pare greu, cât timp ai alături de tine partenerul de viață și care te susține în demersurile care țin de carieră sau o afacere. Trăiești fiecare moment cu intensitate și pasiune, bucurându-te de iubire și apreciere. Comunicarea joacă un rol esențial în relația cu ceilalți astfel că ai ocazia să-ți lansezi ideile originale, să dai un nou start profesional care îți va aduce și câștiguri pe măsură. Pot avea loc tot felul de negocieri, înțelegeri dar și renunțarea la un contract destul de păgubos, spre sfârșitul acestei săptămâni. În ultima zi a perioadei ești mult mai încrezător în propriile capacități, atunci când vine vorba despre profesie. Ți se pot deschide acum noi orizonturi!
 
 
 
 
 
 
 
Fecioară
    Ai ocazia să te faci remarcat în cadrul colectivului de lucru. Nu duci lipsă de creativitate dar simți că nu este încă momentul potrivit pentru a te exprima, nu poți să-ți prezinți ideile așteptând un moment mai prielnic. Spre sfârșitul perioadei îți concentrezi atenția pe relația de cuplu, acolo unde sunt multe probleme rămase nerezolvate. Este foarte posibil să se discute mai mult despre banii în comun sau chiar despre un partaj. Vrei să pui capăt unei situații destul de epuizante, din punct de vedere psihic și/sau emoțional. În ultima zi a acestei săptămâni este posibil să ai un sentiment de eliberare, de liniște lăsându-te purtat de iubire și credință. Este momentul pentru introspecție și conștientizare că viața este mai mult decât luptă, agitație, competiție.  
 
 
 
 
 
 
 
Balanță
      Ai ocazia să te reîntâlnești cu o persoană dragă, să ajungeți la un consens lămurind animozitățile sau starea de confuzie cu care te-ai confruntat de ceva timp. Pot fi reluate niște discuții, vis-a-vis de casă, familie fapt care te ajută să analizezi cu claritate poziția pe care te situezi în relația cu ceilalți. La locul de muncă dai dovadă de conștiinciozitate dar și de agitație, impulsivitate, îți dorești să rezolvi sarcinile de serviciu cât mai repede. Este ocazia de a te face remarcat, apreciat de către superiori, ba chiar te poți aștepta la o promovare. Spre sfârșitul acestei perioade te concentrezi pe relația de cuplu, acolo unde ți se cere să acorzi mai multă atenție. În ultima zi a perioadei putem vorbi despre pasiuni arzătoare, reacții trăite cu intensitate, sentimente de dragoste menite să-ți răscolească sufletul.
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
    Preferi să te retragi, alături de cei dragi, acasă, în familie, împărtășind cu aceștia temerile și/sau bucuria de viață. Încearcă să o lași mai ușor cu munca deși mintea ta este acolo, gândindu-te cum să faci rost de mai mulți bani, pentru a putea să-ți satisfaci anumite dorințe. Ai ocazia să-ți regăsești starea de liniște, de echilibru, alături de propriul copil și/sau persoana iubită. Ba chiar ai putea să descoperi acum un hobby, să dai frâu liber imaginației. Spre sfârșitul acestei săptămâni se întrevede o evoluție neașteptată în relația cu partenerul de viață având ocazia să găsești o nouă modalitate de rezolvare a unor probleme comune.
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Te simți grozav, cât timp ești lăsat să-ți exprimi sincer propriile gânduri, așteptările personale. Relația cu rudele apropiate este mult mai deschisă, plăcută putând să fie vorba despre un eveniment care să vă adune, să vă țină împreună împărtășind momente pline de bucurie și încredere. Relația cu familia te ajută să depășești cu multă ușurință eventualele probleme legate de carieră și bani. Ai puterea de a arăta lumii cine ești, preferând să te bucuri de viață, să privești cu speranță și optimism spre viitor. Spre sfârșitul acestei perioade te poți aștepta la cheltuieli neașteptate. În ultima zi a acestei săptămâni te simți plin de energie, poate chiar revigorat după o problemă de sănătate.
 
 
 
 
 
 
Capricorn
     Ești decis să pui în practică noi strategii prin care să atragi mai multe câștiguri de partea ta. Este posibil să nu reușești să te faci înțeles de către partenerul de cuplu sau de afaceri. Cert este că trebuie să acționezi cu mai multă hotărâre în direcția propusă. Nimic nu este prea greu, cât timp nu-ți limitezi singur propriile dorințe, vise, orizonturi gândind că „nu se poate”. Ba da, poți să fii cel mai bun, poți să clădești un nou edificiu, mult mai puternic, cât timp reușești să te eliberezi de prejudecăți, de pesimism. Spre sfârșitul perioadei este posibil să te superi pentru că poți primi o veste neplăcută, legată de casă, familie. În ultima zi a acestei săptămâni dai dovadă de mai mult optimism, cât timp ești înconjurat de oameni dragi.  
 
 
 
 
 
 
Vărsător
    Cât timp te lași inspirat de mediul în care trăiești, în mod deosebit de iubire, nu vei duce lipsă de idei și motivație pentru a da un nou start în carieră. Prins în problemele cotidiene este posibil să uiți să-ți asculți și sufletul având ocazia să constați câte răspunsuri valoroase poți aduce la suprafață. Reușești să creezi o conexiune puternică între ceea ce simți și ce gândești fapt care te poate ajuta să pui acum bazele unui proiect pe termen îndelungat, în privința unei relații dar și în plan profesional. Spre sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să intri în posesia unor informații prețioase, în urma unor polemici, discuții în contradictoriu.  
 
 
 
 
 
 
 
Pești
    Începi această perioadă cu revelarea unor adevăruri, vis-a-vis de un prieten. Dai dovadă însă de înțelegere și toleranță preferând să te detașezi de oamenii negativiști, pesimiști. Nu duci lipsă de energie, putere de acțiune într-o direcție pe care, poate, nu ai avut curaj până acum să o parcurgi. Spre sfârșitul acestei perioade poți fi pus în situația de a face niște cheltuieli legate de un grup, o asociație sau poate chiar familia să aibă parte de susținere financiară venita din partea ta. În ultima zi a săptămânii este recomandată o excursie alături de rudele apropiate.