Luna septembrie 2017, Vărsător

Septembrie 2017, Vărsător
011 Varsator        Se pare că în această lună vei pune mai mult accent pe relații, parteneriate încercând să găsești starea de armonie cu cei din jur, prin intermediul comunicării deschise. Ai capacitatea de a învăța lucruri noi, de a-ți satisface curiozitatea implicându-te în noi domenii de interes. Ești stimulat de schimburile intelectuale din cadrul relațiilor tale dovedindu-te foarte abil, atunci când vine vorba despre implicarea în afaceri. După data de 22 septembrie dai dovadă de mai multă diplomație reușind să mai destinzi atmosfera în grupul din care faci parte. Umorul și starea de încredere te vor ajuta să faci față cu brio unor eventuale dezamăgiri din plan relațional, în partea secundă a lunii analizate. În acestă lună te vei ghida după următoarea deviză: „Judecă succesul tău prin ceea ce trebuie să renunți pentru a-l obține.” Tenzin Gyatso
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      La debutul perioadei analizate poți fi pus în situația de a te reîntâlni cu un fost partener având ocazia să rememorați amintiri care vă sunt dragi. Este posibil să primești propuneri destul de tentante și chiar să fii ispitit să cedezi „farmecelor”, cuvintelor bine meșteșugite. Este și ocazia de a reaprinde o iubire, de a te lăsa purtat de romantism și pasiune trecând peste orice prejudecăți. În prima parte a perioadei ai ocazia să te bucuri de romantism, de ceea ce dorește sufletul tău, în plan amoros, sentimental. Stârnești, fără să vrei, admirația partenerului de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, în preajma datei de 16 septembrie, putem vorbi despre apariția șansei de a da startul unei relații de iubire care poate deveni ceva mai mult de atât. Ai oportunitatea de a da startul unei relații cu o persoană de altă naționalitate sau cu cineva aflat la mare distanță de tine. Este o lună în care îți vezi cu claritate drumul pe care trebuie să-l parcurgi în doi, alături de o persoană unică pentru tine fiind vorba despre o întâlnire de destin. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în cadrul relației de amor. În preajma datei de 20 septembrie este posibil să apară unele probleme în relația cu persoana iubită. Este recomandat să fii sincer de la început, să spui deschis care sunt dorințele și așteptările de la celălalt, cât anume ești pregătit să oferi. Este bine să te debarasezi de trecut evitând să intri într-o nouă relație cu poveri în spate și care nu vor face decât să aducă probleme în relația actuală.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       La începutul acestei luni este posibil să reiei anumite discuții, înțelegeri, poți reveni asupra unor proiecte profesionale despre care ai mai discutat și în luna iulie. Ai ocazia să obții susținere venită din partea partenerilor de afaceri sau a partenerului de viață în demersurile pe care le faci acum. Sunt favorizate călătoriile peste hotare, deplasările în interes de serviciu. Până în data de 20 septembrie este recomandat să profiți de o perioadă foarte favorabilă, în planul parteneriatelor sau a unei afaceri personale. Comunici mult și eficient cu colegii și/sau colaboratorii apropiați, după data de 5 septembrie. În preajma datei de 18 a lunii analizate ai ocazia să dai startul unei colaborări care îți poate aduce succesul dorit în plan profesional și realizări frumoase, în plan financiar. Va trebui să dai dovadă de calm și răbdare în preajma datelor de 20 și 24 septembrie, mai ales atunci când vine vorba despre plata unor taxe și impozite, un credit care trebuie achitat sau în privința negocierilor pentru o moștenire. Te poți aștepta la tot felul de pierderi, nedreptăți în plan financiar, la sfârșitul lunii în discuție. Tot acum este posibil să te decizi și să te înscrii la niște cursuri de perfecționare.

SanatateSănătate
         În această lună ar trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Este posibil să urmezi acum o nouă dietă, un nou regim alimentar sau poți lua decizia de a face mai mult sport, mișcare în natură. În partea secundă a perioadei analizate se poate amplifica stresul și implicit insomniile, starea de tensiune fiind posibil să te confrunți cu recidivarea unor probleme mai vechi de sănătate.