Luna septembrie 2017, Taur

Septembrie 2017, Taur
002 Taur     În această lună ai ocazia să investești mai mult timp și energie în activitățile care îți fac plăcere. Ești mult mai entuziast și mai capabil să faci față cu brio eventualelor competiții care pot să apară, îndeosebi în preajma datei de 6 septembrie. Este o lună dedicată iubirii dar și familiei, părinților, propriului copil fiind pus în situația de a rezolva unele conflicte, neplăceri, îndeosebi în partea secundă a perioadei în discuție. După data de 10 septembrie începe să se simtă tot mai vizibil o amplificare a comunicării în cadrul relației de dragoste. Din data de 22 a perioadei analizate îți concentrezi atenția mai mult în zona muncii, a relației cu colegii și/sau colaboratorii apropiați. Deviza lunii, pentru tine, este: „A iubi înseamnă să fii fericit de ceva fără condiții, fără judecăți, fără așteptări.” Barry Neil Kaufman
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      În această lună lucrurile capătă o întorsătură destul de neașteptată, în plan relațional, sentimental. Putem să vorbim despre renunțări, reconfigurarea unei relații, implicarea părinților în viața ta sentimentală iar aceasta ar putea să îți creeze o stare de profundă nemulțumire, mai cu seamă la debutul perioadei în discuție. Din data de 10 septembrie comunici mult mai eficient în relația cu sexul opus reușind să atragi atenția unei persoane care va juca un rol important în viața ta sentimentală. Cert este că ar trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba de planul amoros pentru că ești predispus la dezamăgiri, trădare, poți să afli despre unele acțiuni nu tocmai corecte, venite din partea persoanei iubite. În partea a doua a acestei luni vei fi tot mai contrariat de unele evenimente care te pot bulversa, îți pot răsturna anumite idei, impresii pe care le aveai inițial, față de o persoană dragă. În cadrul relației de mariaj lucrurile stau destul de bine, în prima parte a perioadei analizate. Nu vei scăpa însă de unele ciondăneli subiectul principal fiind, cel mai prbabil, legat de propriul copil. Putem să vorbim despre o stare de nemulțumire în familie iar aceasta ar putea să-ți provoace tot felul de stări contradictorii neștiind ce să mai crezi despre o persoană apropiată. Cu cât te vei detașa mai mult, cu atât îți va fi mai ușor să vezi care este direcția spre care te îndrepți. Va trebui să dai dovadă de mai multă înțelegere în privința partenerului de viață, mai ales în preajma datei de 24 septembrie, atunci când este posibil să ajungi la certuri în relația de mariaj. La sfârșitul acestei luni lucrurile pot căpăta o direcție nu tocmai potrivită, în plan sentimental.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      În perioada supusă analizei aici putem să vorbim despre șanse reale de succes, realizări legate de locul de muncă sau o afacere personală. Ai ocazia să dai startul unor activități menită să îți aducă realizări importante în carieră, îndeosebi în intervalul 6-19 septembrie. Totul ține de capacitatea ta de a te concentra la detalii în relația cu clienții sau superiorii. Vei putea astfel să duci la bun sfârșit anumite proiecte profesionale. Nu ve duce lipsă de creativitate, conștiinciozitate și susținere venită din partea superiorilor, îndeosebi după data de 22 septembrie. În luna analizată aici te poți exprima mult mai fluent, sincer, deschis reușind să-ți valorifici din plin abilitățile și talentele native. Din data de 6 septembrie ai mai multă deschidere, inițiativă la locul de muncă primind susținere din partea partenerului de viață pentru a putea să îți împlinești obiectivele profesionale. Din data de 30 septembrie este posibil să-ți dorești participarea la cursuri de perfecționare iar aceasta te va ajuta în carieră. Putem vorbi și despre ocazia de a-ți relansa cariera, șansa de a găsi un nou loc de muncă iar aceasta îți va aduce starea de mulțumire sufletească. Putem vorbi despre o perioadă în care planul financiar este destul de bine aspectat, cu deosebire în intervalul 10 – 19 septembrie. Este recomandată o doză de prudență la cheltuieli sau semnarea oricăror contracte, mai ales în partea secundă a lunii septembrie.
 
SanatateSănătate
        Este o perioadă favorabilă pentru a găsi remedii valabile la o problemă de sănătate, ai șansa de a te revigora, de a găsi alternative de vindecare, poți afla despre un nou tratament, mult mai eficient, îndeosebi după data de 6 septembrie. Va trebui să acorzi o atenție sporită la eventualele probleme care țin de căile respiratorii, în preajma datei de 20 septembrie precum și la problemele renale, la sfârșitul perioadei analizate.