Luna septembrie 2017, Scorpion

Septembrie 2017, Scorpion
 008 Scorpion    Putem să vorbim despre o lună în care te poți bucura de o socializare mai intensă, participi la tot felul de întâlniri cu prietenii, simpozioane, seminarii pe cele mai diverse teme. Dai dovadă de mai mult altruism și inițiativă în cadrul unui grup având acum capacitatea de a-i mobiliza pe ceilalți în vederea împlinirii unui ideal. Te implici în proiecte care îți stârnesc curiozitatea, intersul pentru a învăța lucruri noi, intersante având șansa de a-ți promova ideile îndrăznețe în cadrul unei asociații, o organizație din care faci parte. După data de 22 septembrie te preocupi mai mult de propria persoană în încercarea de a te cunoaște mai bine clarificându-ți astfel anumite aspecte ale sinelui. Ești mai apropiat de latura spirituală a existenței preferând starea de solitudine. Deviza ta, pentru această lună, este: „Învingerea fricii este începutul înțelepciunii.” Bertrand Russell

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        În luna supusă analizei primești susținere din partea partenerului de viață pentru a-ți împlini rolul social dar și obligațiile care țin de carieră sau de afaceri. Este timpul în care te poți bucura de noi oportunități de progres, mai ales în prima parte a perioadei, poți pune la cale tot felul de idei, strategii de acțiune alături de partenerul de viață. Ești în plină formă, cât timp reușești să îți îndeplinești obiectivele, prin intermediul persoanei dragi sufletului tău. Va trebui totuși să fii mult mai prudent în cadrul relației de cuplu, cu precădere în partea secundă a lunii septembrie, mai precis în preajma datelor de 24 și 30 septembrie. Putem să vorbim despre o perioadă în care va trebui să realizezi un echilibru între viața de familie și obligațiile profesionale. Nu te poți baza prea mult pe ajutorul prietenilor, mai ales spre sfârșitul perioadei, atunci când pot să apară tot felul de piedici, nerespectarea unor promisiuni, dezamăgiri, bârfe care ar putea să afecteze și relația de cuplu. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci putem vorbi despre o perioadă favorabilă, în plan sentimental, în intervalul 6 – 18 septembrie atunci când ar putea să-ți „cadă cu tronc” cineva cunoscut, prin intermediul călătoriilor făcute în interes de serviciu. După data de 20 septembrie este posibil să te îndrăgostești de cineva care face parte chiar din grupul de amici sau prin intermediul unor prieteni. Poți ajunge astfel să cunoști o persoană de sex opus care îți va trezi interesul, din punct de vedere sentimental.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         La începutul acestei luni este posibil să te confrunți cu o oarecare stare de confuzie în zona carierei neștiind prea clar către ce direcție vrei să mergi, ce anume ți se potrivește în plan profesional. Este posibil să vorbim și despre aflarea unor secrete legate de un proiect, acțiuni demarate în cadrul colectivului de lucru. Cert este că nu vei duce lipsă de ambiție, curaj și capacitatea de a te mobiliza pentru a face schimbările necesare și dorite, cu precădere după data de 5 septembrie. Până în data de 22 septembrie poți să joci rolul de ghid, îndrumător în cadrul unei organizații sau te poți bucura de susținerea venită din partea prietenilor pentru a reuși să-ți împlinești anumite ambiții sociale. Ar trebui să acorzi atenție la eventualele probleme legate de o afacere, un parteneriat, în preajma datei de 24 septembrie dar și la finalul perioadei în discuție aici. Cert este că, în această lună, te poți baza pe susținerea venită din partea partenerului de viață pentru a putea să obții ceea ce îți dorești, în zona profesională. Putem să vorbim și despre șansa de a recupera niște bani, bunuri, în prima parte a perioadei analizate. Te poți bucura de câștiguri financiare, există posibilitatea de a demara un (nou) contract care îți poate aduce câștiguri pe termen îndelungat, în special în perioada 6 – 18 septembrie.

SanatateSănătate
       În prima parte a perioadei analizate te descurci foarte bine, la capitolul sănătate, energie vitală, capacitatea de a face față cu brio stresului. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în gestionarea eventualelor probleme renale, dureri lombare, mai ales în perioada secundă a lunii analizate. Atenție și la posibilele răniri, tăieturi, lovituri, spre sfârșitul lunii septembrie.