Luna septembrie 2017, Săgetător

Septembrie 2017, Săgetător  
009 Sagetator

      Este o lună în care te vei preocupa în mod deosebit de cariera proprie, de rolul pe care îl îndeplinești în societate. Este o perioadă de efort depus cu conștiinciozitate, ai multă energie și dinamism orientate către zona profesională. Ai o mare dorință de independență precum și nevoia de a te face remarcat. Din data de 22 septembrie se pot amplifica și mai mult activitățile pe care le desfășori în cadrul unui grup în care vei juca rolul de lider. Dispui de abilități manageriale reușind astfel să mobilizezi oamenii pentru susținerea unui scop personal. Poți atrage noi oportunități de progres prin intermediul unei asociații sau a unui grup de prieteni. Deviza ta, pentru această lună, este: „Înțelepciunea îți va da putere, dar caracterul îți va da respect.” Bruce Lee

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       La începutul acestei luni există posibilitatea să ajungi la unele discuții în contradictoriu, certuri care ar putea să pună relația de cuplu la încercare. În intervalul 5 – 18 septembrie se mai linișteșete atmosfera în relația de mariaj fiind mult prea preocupat de obligațiile care țin de carieră, serviciu. Va trebui să fii mult mai prudent atunci când vorbim despre reproșurile, criticile la adresa partenerului de viață, îndeosebi în preajma datelor de 20 și 25 septembrie. Nu este exclus nici să te implici într-o relație extraconjugală, o relație secretă de dragoste, în partea secundă a perioadei. Este recomandată prundență în încercarea de a te lămuri dacă merită să mai continui o relație care, de fapt, nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci te poți implica acum într-o relație de dragoste plină de pasiune, promisiuni arzătoare. Există posibilitatea de a te îndrăgosti de cineva aflat peste hotare sau de altă naționalitate, mai ales până în data de 20 septembrie. În partea secundă a perioadei există posibilitatea să te implici într-o relație de lungă durată, cu o persoană care are un statut social ridicat, cineva care te va susține, în plan profesional. Ai ocazia să te îndrăgostești de cineva care are idealuri și o viziune despre viitor asemănătoare cu ale tale.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Putem să vorbim despre o lună de toamnă destul de solicitantă, în zona carierei dar care îți poate aduce satisfacții, în prima parte. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență și înțelepciune în relația cu un superior, în preajma datei de 16 septembrie. Nu te avânta în participarea la orice proiect până când nu analizezi cu seriozitate și obiectivitate riscurile la care ești supus. Este posibil să te confrunți cu unele probleme de sănătate datorate muncii depuse, în preajma datei de 30 septembrie. Acordă o atenție specială la eventualele călătorii pe care vrei să la faci în interes de serviciu. Putem vorbi despre depunerea unui efort considerabil în zona carierei totul depinzând de capacitatea ta de a readuce starea de echilibru în echipa de lucru, în special în preajma datei de 20 septembrie. Cât timp nu vei exagera cu critica și perfecționismul vei reuși să găsești soluții avantajoase de aplanare ale unor eventuale conflicte în relația cu superiorii, în intervalul 20 – 25 septembrie. Planul financiar se menține la un nivel rezonabil, mai ales în prima parte a lunii septembrie. Va trebui să te limitezi la cheltuieli, în preajma datei de 16 a lunii analizate.
 
SanatateSănătate
        În această lună vei căuta să rezolvi cât mai multe probleme în cel mai scurt timp posibil iar aceasta te poate epuiza, din punct de vedere mental dar și fizic. Va trebui să acorzi atenție la eventualele probleme care țin de sistemul imunitar, mai ales în partea secundă a lunii în discuție aici. Atenție și la posibilele răniri, în preajma datelor de 16 și 24 septembrie. Este posibil să apară unele probleme legate de vezica urinară, dureri lombare sau de spate. Este recomandat să reiei niște analize, să verifici dacă tratamentul pe care îl urmezi chiar este eficient, dacă nu cumva îți creează mai multe probleme.