Luna septembrie 2017, Rac

Septembrie 2017, Rac
004 Rac         În această lună ai ocazia să exprimi mult mai deschis, direct dorința de a pune în practică ideile proprii care sunt destul de ingenioase, mai ales după data de 6 septembrie. Dai dovadă de mai multă onestitate, generozitate și creativitate în comunicare. Acumulezi cu mai multă ușurință noi informații. Este posibil ca, la începutul acestei luni, să te confrunți cu o oarecare stare de confuzie, mai ales atunci când vine vorba despre cheltuieli. După data de 22 septembrie se poate observa o mai mare preocupare față de casă, familie fiind momentul să rezolvi problemele care țin de vânzarea-cumpărarea unei case. Este momentul să conștientizezi și să înțelegi cele mai profunde trăiri prin care ai ocazia să te redescoperi. Deviza ta, pentru această lună, este: „Viața nu se explică, ci se trăiește…” Luigi Pirandello

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
      În luna supusă analizei aici lucrurile stau mult mai bine, la capitolul relație de cuplu, mariaj reușind să ajungi la un consens cu celălalt, știind cum să îți exprimi mult mai clar punctul de vedere, mai ales după data de 6 septembrie. Ai nevoie de atenția venită din partea peroanei dragi dar, mai ales, de susținere financiară, de grijă, îndrumare și ajutor, atunci când trebuie să concretizezi un proiect ambițios care vizează planul profesional. Cert este că îți va fi mult mai ușor să te mobilizezi pentru a rezolva obligațiile care țin de mariaj. Este necesar să dai dovadă de prudență la începutul perioadei analizate atunci când există riscul de apariție a unor discuții destul de aprinse în relația cu partenerul de viață, vis-a-vis de cheltuielile legate de propriul copil. Te poți aștepta la discuții neplăcute, la reluarea unei relații de dragoste sau te poți revedea cu o iubire din trecut, până în data de 5 septembrie. Pot să apară dezbateri destul de aprinse în cadrul unei relații de amor având ca subiect principal banii, modul în cre valorifici resursele de care dispui. Este o lună în care încerci să ajungi la un echilibru în relația sentimentală, mai ales în prima parte a perioadei, încercând să lași cât mai mult de la tine. Te poți aștepta la reacții nu prea plăcute venite din partea persoanei iubite, îndeosebi în preajma datei de 24 septembrie, ca urmare a unor bârfe, discuții nu tocmai favorabile. Va trebui să vezi ce anume nemulțumește partenerul, dacă nu cumva ai prea multe așteptări, celălalt nefiind pregătit să îți ofere ceea ce vrei tu, de fapt. După data de 28 septembrie se mai destinde atmosfera în relația de cuplu partenerul de viață devenind mai înțelegător, mai îngăduitor și mai atent la nevoile tale reușind astfel să-ți fie un bun confident.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Din data de 5 septembrie putem vorbi despre șansa de a trece cu brio un concurs, un interviu pentru obținerea unui (nou) job. Este oportunitatea de a obține un contract de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar și nu numai. Este timpul să te afirmi, să obții ceea ce ți-ai propus, poate, de mult timp. Pot să apară și alte oportunități de progres în plan profesional, totul este să dai dovadă de curaj, încredere în tine și să nu îți fie frică de schimbări. Din data de 10 septembrie se poate vorbi despre ocazia de a urma un nou curs de specializare, acumulare de noi cunoștințe care te vor ajuta în obținerea unui post mai bine plătit. Ceea ce clădești acum în zona carierei va avea afect pe termen îndelungat. După data de 22 septembrie se pot îmbunătăți activitățile care vizează agricultura sau investițiile imobiliare. În preajma datei de 24 septembrie va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre relația cu colegii de lucru în cadrul proiectului pe care, eventual, vrei să-l lansezi. După data de 28 a lunii analizate putem observa o îmbunătățire în relația cu clienții, propria afacere reușind să vezi cu mai multă claritate eventualele neplăceri și astfel să intervii la timp. Putem vorbi despre o perioadă favorabilă, în plan financiar, îndeosebi în preajma datei de 5 septembrie. Va trebui totuși să dai dovadă de chibzuință în privința cheltuielilor, mai ales la debutul perioadei în discuție aici.
 
SanatateSănătate
    Este o lună în care, indiferent de problemele cu care te vei confrunta, reușești să te mobilizezi și să treci peste ele. Fie că urmezi un (nou) tratament, alternativ sau nu, ai șansa de a face față solicitărilor de la locul de muncă, stresului de aici. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în preajma datei de 24 septembrie atunci când ești predispus la accidente, lovituri, intoxicații, infecții, slăbirea sistemului imunitar.