Luna septembrie 2017, Pești

Septembrie 2017, Pești
012 Pesti           În această lună încep să se îmbunătățească relațiile, modul în care comunici și conversezi cu cei din jur reușind să te faci mult mai clar înțeles. Relațiile se bazează acum mai mult pe apreciere reciprocă, onestitate, pe capacitatea de a veni în ajutorul celorlalți. Te remarci prin mai multă stimă de sine, dorința de a acumula informații prin intermediul unor colaborări sincere, deschise. După data de 22 septembrie pui multă pasiune în ceea ce faci, mai ales dacă beneficiezi și de câștiguri financiare consistente. Deviza ta, pentru perioada în discuție, este: „Ieri am fost inteligent așa că am vrut să schimb lumea. Astăzi sunt înțelept așa că mă schimb pe mine însumi.” Rumi
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
    În luna analizată aici vei pune mai mult accent pe relația în doi preocupându-te de viitorul relației de mariaj. Până în data de 5 septembrie este posibil să te confrunți cu o stare de confuzie, de nemulțumire reușind cu greu să ajungi la un acord cu partenerul de viață. După data de 6 septembrie lucrurile stau cu totul altfel în relație. Putem să vorbim despre mult dinamism, dorința de acțiune, de implicare și schimbare punând multă pasiune în tot ceea ce înseamnă relație de cuplu. Ai în permanență ceva interesant de discutat cu partenerul tău. Știi cu exactitate ce anume îți dorești de la relație, ce așteptări ai de la partener astfel că ești capabil să eviți ajungerea la starea de monotonie venind cu tot felul de idei, fie că este vorba despre renovarea casei sau preocuparea privind problemele copilului, educația acestuia. Ești mult mai conștient de importanța atracției fizice și a vieții intime, sexuale din cadrul relației. Așadar, mai ales după data de 20 septembrie, putem să vorbim despre momente pline de iubire, pasiune arzătoare. Se cere o doză de prudență în intervalul 20 – 24 septembrie pentru că există riscul de a ajunge la unele certuri, contraziceri, reproșuri care pot să meargă până la distrugerea armoniei din relația de cuplu.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Se anunță o perioadă favorabilă în care ai ocazia să recuperezi timp și bani prin efortul susținut depus în plan profesional, îndeosebi în intervalul 5 – 20 septembrie. Te poți bucura de realizări importante, de posibilitatea de a te relansa în cadrul unei afaceri, în preajma datei de 9 septembrie. Cert este că știi ce vrei, în ce direcție să-ți orientezi energia pentru a reuși să obții ceea ce ți-ai propus. În preajma datei de 16 a lunii în analiză aici putem să vorbim despre noi inițiative, posibilitatea de a concretiza o idee, poți colabora acum mult mai constructiv cu un partener de afaceri. În preajma datei de 18 septembrie este recomandat să profiți de oportunitățile care vin prin intermediul unui job. Putem să vorbim și despre un al doilea serviciu, noi posibilități de a semna un (nou) contract de muncă, mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Va trebui să fii mult mai prudent în afaceri, în preajma datei de 20 septembrie, atunci când există riscul de a fi păcălit, furat. În preajma datei de 24 septembrie se poate ajunge chiar și la ruperea unei colaborări importante. La sfârșitul acestei luni ai ocazia să te implici într-o asociere care poate să îți aducă câștiguri frumoase, financiar vorbind.  
 
SanatateSănătate
      În perioada analizată ai ocazia să clarifici anumite probleme de sănătate și să găsești un tratament mult mai eficient, mai ales la debutul perioadei analizate. Va trebui să te îngrijești mai mult de propriul organism, în preajma datei de 5 dar și 14 septembrie, atunci când este posibil să te confrunți cu dureri de spate, lovituri, fracturi, probleme cardiace. Ești predispus la probleme de natură psihică, insomnii, stări de amețeală, în preajma datei de 25 septembrie. Este recomandat să urmezi un regim alimentar și de viață echilibrat și, dacă se poate, sub supravegherea unui specialist.