Luna septembrie 2017, Leu

Septembrie 2017, Leu
005 Leu          În această lună vei pune mai mult accent pe muncă și câștiguri dar și pe împlinire, în plan personal. Dai dovadă de curaj, ambiție, energie iar cei din jur te vor ajuta pentru a obține ceea ce îți dorești. Îți asumi riscuri bine calculate fiind capabil de reacții rapide implicându-te în activități menite să îți aducă reușite, în plan financiar. Ai capacitatea de a-ți canaliza energia de care dispui cu folos, în direcția dorită de tine, mai ales atunci când vine vorba despre carieră și câștiguri financiare. Din data de 22 septembrie dai dovadă de mai multă deschidere, generozitate și creativitate în comunicare simțindu-te în largul tău, cât timp acumulezi informații și le transmiți celor din jurul tău. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Mânia învinge-o prin blândețe, răul învinge-l prin bine, pe zgârcit învinge-l prin dărnicie iar pe mincinos prin adevăr.” Buddha
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      În perioada analizată aici se pare că ai șansa de a te bucura din plin de fericire și împlinire în plan sentimental, amoros. Cu Venus în zodia ta până în data de 20 septembrie atragi foarte ușor atenția sexului opus știind cum să te faci remarcat prin atitudine și umor, debordând de farmec personal. Te folosești de abilitățile native pentru a reuși să creezi o impresie deosebită asupra celor din jur. Dispui de multă încredere în tine, în capacitatea de a obține ceea ce îți dorești, îndeosebi în dragoste. Este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei relații de lungă durată, eventual mutându-te împreună cu persoana iubită, cu precădere în intervalul 5 – 20 septembrie. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, după data de 5 septembrie, se poate observa o îmbunătățire a relației de mariaj reușind să te exprimi mult mai ușor, să participi alături de partener la tot felul de activități, proiecte comune care îți vor aduce realizări importante, în plan material. Tu ești cel care vine cu tot felul de inițiative fiind într-o permanentă mișcare, dornic să contruiești ceva important și de durată în cadrul relației de cuplu. Te poți bucura de realizări, succes venit prin intermediul copilului.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       În această lună de toamnă ai ocazia să culegi roadele unei munci susținute în carieră. Putem vorbi despre capacitatea de a te exprima mult mai ușor, mai ales după data de 5 septembrie, putând obține astfel venituri, câștiguri financiare suplimentare. Este șansa pe care o primești, aceea de a încheia un contract de muncă care te va avantaja foarte mult, financiar vorbind. Poți trece cu brio peste un examen, un interviu care te va propulsa pe o treaptă superioară. Totul este să dai dovadă de prudență, atunci când vorbim despre cheltuieli, achiziția de obiecte valoroase prin casă, mai ales în partea secundă a perioadei. Este o lună în care putem să vorbim despre șansa de a te afirma, te faci remarcat la locul de muncă, în mediul de lucru, poți avea realizări remarcabile în plan profesional. Îți poți spori veniturile prin capacitățile tale manageriale atrăgând de partea ta oamenii de care ai nevoie pentru a reuși să concertizezi proiecte ambițioase. După data de 20 septembrie te poți bucura de noroc la bani, de o mai bună colaborare cu superiorii. Dai dovadă de ambiție și inteligență în cadrul colectivului de lucru reușind să îți demonstrezi valoarea, talentul și capacitatea de a fi un adevărat lider.
 
SanatateSănătate
    În perioada analizată va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vorbim despre sănătate, îndeosebi în partea secundă a lunii septembrie. Ești predispus la infecții, răniri, probleme ale ficatului, stări de insomnie, stres, agitație mentală. Este recomandat să eviți implicarea în activități riscante și care îți pot pune viața în pericol.