Luna septembrie 2017, Gemeni

Septembrie 2017, Gemeni
003 Gemeni
    Începi această lună nemulțumit de atitudinea unora față de activitatea și efortul pe care îl depui la locul de muncă. Este recomandat să-ți stăpânești egoul și să te concentrezi pe realizarea propriului ideal. Putem să vorbim despre noi șanse care vizează planul sentimental, capacitatea de a progresa și a concretiza idei curajoase, de a valorifica un hobby care, cu timpul, se poate transforma într-o adevărată afacere. Îți concentrezi acum atenția, energia fizică și mentală către zona casei, a familiei și a relației cu propriii părinți. Din data de 22 septembrie ai mai multă deschidere către zona sentimentală și a relației cu propriul copil. Deviza lunii în discuție, este: „Înțelege că dragostea și reușitele mărețe implică uneori și riscuri mărețe.” Dalai Lama
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Debutul acestei luni este oarecum contradictoriu, la capitolul relație sentimentală fiind important să-ți canalizezi mult mai eficient energia către ceea ce contează cu adevărat în viața ta. Evită să faci promisiuni pe care nu prea ai cum să le respecți, mai ales pe cele care vizează planul amoros. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu putem să vorbim despre inițiative de bun augur, proiecte comune pe termen îndelungat precum și o mai mare preocupare pentru casă și copil. Este nevoie de mai multă prudență în relația de cuplu, îndeosebi în partea secundă a acestei luni. În preajma datelor de 20 și 25 septembrie este posibil să apară tot felul de nemulțumiri, răsturnări de situație legate de o casă, o proprietate și care ar putea să destabilizeze echilibrul din cadrul relației de cuplu. Nu putem spune că te plictisești în relația cu sexul opus. Ba din contră, te poți aștepta la primirea a tot felul de mesaje, întâlniri care mai de care mai interesante deși sufletul tău tânjește după o relație serioasă, de lungă durată. Ei bine! acum ai ocazia să te implici într-o relație de mariaj cu mari șanse de reușită din care nu va lipsi pasiunea, romantismul, declarațiile de dragoste, promisiuni și proiecte de viitor pe care ai ocazia să le concretizezi.

Cariera si baniCarieră și bani
       Este o lună septembrie în care ești tot mai agitat, preocupat să rezolvi la timp sarcinile de serviciu încercând să găsești noi modalități de a lucra cât mai eficient. Este posibil să-ți pui în gând redecorarea biroului, a locului de muncă, să aduci îmbunătățiri la modul în care îți desfășori activitatea lucrativă. Din data de 6 septembrie se poate observa o mai mare eficiență în privința abilității de a relaționa cu colegii, primești susținere din partea familiei pentru a reuși să pui în practică anumite aspecte care țin de carieră. În partea a doua a perioadei analizate ai ocazia să te implici într-un proiect ambițios menit să-ți aducă beneficii materiale și financiare pe termen îndelungat. Este important să ajungi la un echilibru între obligațiile de serviciu și cele familiale având astfel parte de liniște mentală și emoțională absolut necesare pentru a reuși să obții succesul în plan profesional. Spre sfârșitul lunii analizate te vei simți destul de solicitat, tracasat chiar de sarcinile de serviciu astfel că este recomandat să eviți posibilele altercații cu colegii de aici. Planul financiar este mult mai bine aspectat, în intervalul 6 – 18 septembrie. Evită implicarea în investiții riscante. Sunt favorizate investițiile care țin de casă, proprietate, cele imobiliare, mai ales în preajma datei de 22 a lunii în discuție.
 
SanatateSănătate
       În prima parte a acestei luni, în mod special, va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vorbim despre călătorii, activități pe care le desfășori prin casă, gospodărie pentru că ești predispus la accidente, lovituri, răniri, arsuri, infecții. Starea de agitație, de impulsivitate te predispune la tot felul de probleme care te vor afecta la nivel mental. Este posibil să apară unele stări de amețeală, insomnii, cu precădere în partea secundă a lunii septembrie.