Luna septembrie 2017, Fecioara

Septembrie 2017, Fecioară
006 Fecioara        Este o lună în care ai ocazia să te pui în valoare reușind să impresionezi prin felul tău de a fi și a relaționa cu cei din jurul tău. Știi cum să te faci plăcut, admirat de oameni, ești plin de dinamism și încredere de sine iar asta te va ajuta să-ți împlinești mult mai ușor dorințele din planul profesional. Din data de 10 septembrie comunici mult mai eficient fiind interesat să acumulezi informații din mai multe domenii de interes. Te adaptezi mult mai ușor la schimbări fiind necesar să acorzi o atenție specială la deciziile pe care le iei, îndeosebi în partea a doua a perioadei analizate. După data de 22 septembrie te preocupi mai mult de valorificarea propriilor abilități și talente având ocazia să te bucuri de realizări frumoase, în plan financiar. Dai dovadă de mai mult simț practic precum și de capacitatea de a atrage de partea ta câștiguri venite de pe urma activităților pe care le desfășori. În această lună ești ghidat de următoarea deviză: „Un om care nu muncește nu știe să prețuiască munca altuia.” Alexandru Vlahuță
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Se mai potolesc animozitățile din relația de cuplu, mai ales în intervalul 6 – 18 septembrie. La debutul acestei luni există riscul de a fi prea impulsiv, ai tendința de a face acuzații nefondate sau pot să îți fie reproșate tot felul de lucruri de către partenerul de viață. Un rol negativ asupra relației l-ar putea avea și bârfele, faptul că ai tendința de a apleca urechea la tot ceea ce auzi și este rău despre partenerul tău de viață. Este recomandat să dai dovadă de mai mult calm și înțelepciune pentru că asta te va ajuta să vezi cu mai multă claritate ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru a reuși să restabilești starea de echilibru în cadrul relației de mariaj, în special după data de 6 septembrie. Este o perioadă în care debordezi de energie, pasiune și dinamism în relația cu sexul opus iar, din data de 20 septembrie, se poate amplifica și mai mult cheful de a iubi și de a te face iubit. Reușești să te pui pe primul plan dând dovadă de sex-appeal, umor și optimism acestea fiind armele principale și necesare care te vor ajuta să faci noi cuceriri, în plan sentimental. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 20 septembrie atunci când poți fi luat prin surprindere de atitudinea injustă venită din partea partenerului de viață. Există și riscul de a te iluziona și de a face astfel alegeri greșite, în plan relațional. Dacă ești singur atunci putem vorbi acum despre promisiuni care vor fi onorate, în plan amoros, mai ales în preajma datei de 22 septembrie. Te poți bucura de o stare de împlinire, venită prin intermediul unei relații de iubire.


Cariera si baniCarieră și bani
      În perioada analizată aici începi să simți că se mai detensionează situația, în privința evoluției carierei personale precum și în relația cu superiorii. Cert este că ai mai multă putere fizică și mentală pentru a putea să finalizezi anumite obligații de serviciu. Dai dovadă de conștiinciozitate și atenție la detalii, ai spirit practic și organizatoric precum și capacitatea de a face față cu brio oricăror competiții. Ai ocazia să țintești acum cât mai sus, în plan profesional. Din data de 6 septembrie și până în 18 ale lunii putem să vorbim despre beneficii reale, în plan financiar, ca urmare a inițiativelor și proiectelor demarate la începutul acestui an. Dai dovadă de un real spirit de echipă iar, începând cu data de 20 septembrie, reușești să împletești în mod armonios, utilul cu plăcutul. Va trebui să dai dovadă de prudență în parteneriatele de afaceri, mai ales în preajma zilelor de 20 și 24 septembrie atunci când există riscul de a lua decizii pe care le vei regreta ulterior. Putem vorbi despre o perioadă favorabilă, financiar vorbind, un timp al posibilității de relansare într-o (nouă) afacere, de valorificare a propriilor resurse materiale. După data de 20 septembrie ai ocazia să închei contracte avantajoase.
 
SanatateSănătate
    La debutul perioadei supuse analizei aici te poți confrunta cu o oarecare stare de dezorientare, confuzie. Este posibil să recidiveze unele probleme mai vechi de sănătate fiind nevoit să intervii cu rapiditate. Putem să vorbim despre probleme în zona capului, insomnii, există și predispoziția la accidente. În perioada 5 – 18 septembrie vei resimți o revitalizare, nevoia de mișcare, de a face sport sau de a urma un (nou) regim alimentar. Spre sfârșitul acestei luni ești predispus la probleme digestive.