Luna septembrie 2017, Capricorn

Septembrie 2017, Capricorn
010 Capricorn        Putem să vorbim despre o lună de toamnă în care ai ocazia să te auto definești prin depășirea propriilor limite și asimilarea de experiențe menite să-ți îmbogățească personalitatea. Simți nevoia să călătorești, să studiezi și să fructifici fiecare moment de dezvoltare în plan spiritual. Ești dornic să te înscrii la cursuri, să urmezi studii superioare, să te perfecționezi. Pui foarte multă pasiune în căutările tale. Reușești să treci cu brio peste anumite obstacole care țin de studii. Din data de 22 septembrie cariera și rolul social sunt în centrul atenției în viața ta. Ești mai generos cu oamenii știind cum să te faci respectat, recunoscut în societate. Este șansa de a te relansa profesional, de a demara proiecte ambițioase, de viitor. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Nu este necesar să faci lucruri extraordinare pentru a obține rezultate extraordinare.” Warren Buffet
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
        În această perioadă putem observa o oarecare detensionare în cadrul relației de cuplu reușind să ajungi la o mai bună comunicare cu partenerul de viață, mai ales după data de 5 septembrie. Se va observa o mai mare preocupare față de resursele financiare ale partenerului, tot ceea ce are legătură cu cadourile, creditele sau o moștenire. Până în data de 20 septembrie viața intimă este mult mai amplificată. Zilele de 14 și 15 septembrie sunt dedicate călătoriilor în doi, departe de casă, alături de persoana dragă, partenerul de cuplu. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ești mult mai dispus acum să te implici într-o (nouă) relație de dragoste lipsită de orice prejudecăți, îndeosebi până în data de 20 septembrie. După data de 21 a lunii în discuție aici ai șansa de a da startul unei relații de iubire cu cineva întâlnit cu ocazia unei excursii peste hotare sau prin intermediul site-urilor de socializare. Putem să vorbim despre multă pasiune, nevoia imperioasă de a conversa, de a împărtăși gânduri și sentimente cu persoana dragă inimii tale. Va trebui totuși să dai dovadă de mai multă reținere, prudență atunci când te decizi să împărtășești ideile și/sau dorințele tale cu cei din jur, mai ales în preajma datei de 20 dar și 24 septembrie. Te poți aștepta la surprize neplăcute, dezamăgiri venite din partea persoanei iubite, spre finalul perioadei analizate.

Cariera si baniCarieră și bani
        Din data de 5 septembrie putem să observăm o îmbunătățire vizibilă în cadrul relației cu colegii și/sau colaboratorii apropiați știind cum să te faci înțeles cu mai multă ușurință. Ai acum șansa de a încheia contracte foarte avantajoase, cu precădere în intervalul 5 – 18 septembrie. Cert este că a venit timpul să poți culege roadele unei munci susținute. Îți concentrezi energia și atenția în zona colaborărilor cu firme străine, poate chiar vei lua decizia de a lucra peste hotare sau poți obține o ofertă de colaborare foarte avantajoasă, din punct de vedere financiar. Este nevoie de o mai mare doză de prudență la actele pe care intenționezi să le semnezi în preajma datei de 25 septembrie. Este bine să eviți discuțiile în contradictoriu cu superiorii, la sfârșitul perioadei analizate. Din data de 22 septembrie ești mult mai concentrat pe zona carierei, a căutării de noi posibilități de extindere a afacerii, de a găsi ceva mai avantajos bucurându-te de noroc și de susținere venite din partea superiorilor. Este necesar să dai dovadă de o mai bună organizare și de concentrare la detalii. Este o lună în care va trebui să îți asculți și intuiția și să pui în practică strategii bine gândite, analizate în profunzime. În plan financiar se pare că lucrurile stau destul de bine, cât timp nu te grăbești să arunci cu banii pe tot felul de cadouri și călătorii. Este posibil chiar să primești un bonus financiar, o mărire de salariu.
 
SanatateSănătate
        După data de 5 septembrie începi să te simți mult mai revigorat având mai multă putere de muncă, faci față cu brio la solicitările fizice și mentale de la locul de muncă. Va trebui să dai dovadă de prudență în preajma datelor de 20 și 24 septembrie atunci când ești predispus la accidente, probleme digestive, infecții, lovituri, fracturi. În preajma datei de 25 septembrie este posibil să apară unele probleme care îți vor da metabolismul peste cap și chiar te pot destabiliza, la nivel emoțional și psihic.