Luna septembrie 2017, Berbec

Septembrie 2017, Berbec
001 Berbec      În această lună dai dovadă de simț practic, conștiinciozitate, nevoia de a acumula mai mult, în plan material dar și spiritual, putem vorbi despre dorința de perfecționare a propriilor abilități, a muncii pe care o prestezi. În această primă lună de toamnă este bine să te lași ghidat de muncă, dorința de a fi cel mai bun, vrei să te perfecționezi în cât mai multe domenii. Din data de 10 septembrie ești mult mai atent la detalii reușind astfel să rezolvi cu mai multă ușurință eventualele probleme cu care te confrunți la locul de muncă. După data de 22 septembrie te concentrezi pe planul relațional, pe găsirea unor alternative mai eficiente de a lega parteneriate, colaborări constructive pe termen îndelungat. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Munca pe care o îndeplinim cu plăcere ne vindecă de truda ei.” William Shakespeare
 
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
       Începutul acestei luni se poate dovedi destul de problematic la capitolul relații sentimentale pentru că ai tendința să te lași dominat de ego și poți astfel să strici ceva care ar fi putut conduce către o relație mult mai frumoasă. Cert este că de pe urma unor astfel de conflicte vor ieși la suprafață aspecte mai puțin plăcute, legate de planul sentimental. Cu planeta Venus prezentă în casa iubirii se pare că vei avea parte de multă pasiune, nevoia de a împărtăși propriile dorințe. În partea secundă a acestei perioade există posibilitatea de a da startul unei relații de dragoste care se poate transforma destul de rapid într-una de lungă durată, eventual un mariaj. Planul relațional este foarte bine aspectat relația de cuplu putând să treacă prin transformări, schimbări menite să avantajeze relația în doi. Fie că este vorba despre implicarea într-un proiect comun, o casă nouă, conceperea unui copil, fie că vei face o schimbare importantă în plan profesional partenerul de viață va juca un rol major în privința evoluției, a progresului tău în carieră. Ai ocazia să îmbini utilul cu plăcutul, alături de jumătatea ta. Este o lună în care chiar este recomandat să te folosești de oportunitățile care vin spre tine, legate de relația de mariaj, dragoste.  

Cariera si baniCarieră și bani    
         Se anunță o lună destul de agitată la locul de muncă fiind nevoit să-ți asumi tot felul de responsabilități, să dedici mai mult timp și energie în zona profesională. Ai capacitatea de a te mobiliza și organiza fiind mult mai eficient în privința realizării sarcinilor de muncă, concretizarea unor colaborări sau semnarea unor contracte avantajoase, mai ales după data de 10 septembrie. Este o lună profitabilă, atunci când vine vorba despre implicarea într-o afacere personală sau realizări frumoase venite de pe urma unui parteneriat. Cert este că dai dovadă de creativitate și inspirație dar nu vei duce lipsă nici de noroc, mai ales în prima parte a perioadei în discuție. Va trebui să dai dovadă de prudență, pe la jumătatea acestei luni, la eventualele contracte pe care intenționezi să le semnezi, ce înțelegeri faci cu unii dintre colegi sau colaboratori pentru că există riscul destul de însemnat de a fi atras pe un teren al iluziilor care îți pot provoca tot felul de pierderi ulterioare. Te poți aștepta și la unele altercații, calomnii, replici tăioase, invidii, o competiție destul de dură în plan profesional, atât la debutul perioadei analizate aici, cât și în preajma datei de 20 și 24 septembrie. Din data de 30 septembrie se poate remarca o îmbunătățire vizibilă a relației cu colaboratorii, partenerii de afaceri iar aceasta îți va aduce și o stare de siguranță profesională. Planul financiar este bine aspectat în prima parte a lunii septembrie fiind important să-ți concentrezi efortul și experiența profesională pentru a atrage mai multe venituri în contul personal. Va trebui să acorzi o atenție specială la cheltuielile pe care le faci, mai ales spre finalul lunii analizate.

SanatateSănătate
       În această lună este vei acorda mai multă atenție la eventualele probleme care țin de propriul organism, de alimentație și igienă, sănătatea personală. Nu este exclus să apelezi la terapii alternative, să găsești o dietă mult mai avantajoasă pentru tine. Este posibil să te confrunți acum cu unele probleme acute de sănătate, oboseală, slăbire a sistemului imunitar, epuizare fizică și mentală, îndeosebi în partea secundă a acestei luni. Este bine să acorzi atenție la tratamentul pe care îl urmezi putând fi vorba și despre necesitatea de a schimba medicația sau chiar medicul, mai ales la începutul perioadei.