Luna septembrie 2017, Balanță

Septembrie 2017, Balanță
007 Balanta        În această lună se pare că ai capacitatea de a te redescoperi prin implicarea în mai multe activități și curajul de a lua parte la acțiuni de caritate reușind astfel să ajuți oamenii defavorizați de soartă. Poți realiza lucruri cu adevărat importante, pentru tine și societate, cât timp dai dovadă de echilibru și altruism, dorința de a împărtăși cu ceilalți din frumusețea sufletului tău. Din data de 22 septembrie îți este mult mai ușor să fii tu însuți, în orice situație. Știi cum să te faci plăcut, admirat dând dovadă de optimism și încredere în propria persoană și în capacitatea de a răzbate prin viață. Este o perioadă deosebită, în care te poți lansa în tot felul de activități menite să îți aducă realizări, în plan personal și social. Deviza ta, pentru luna supusă analizei aici, este: „Nu contează cât de încet mergi, câtă vreme nu te oprești.” Confucius
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       
Putem vorbi despre o perioadă favorabilă în ceea ce privește relația de cuplu, îndeosebi între 5 și 18 septembrie. Este avantajată mai degrabă participarea la petreceri sau prezența în cadrul grupului de prieteni, alături de partener, îndeosebi în intervalul 6 – 18 septembrie.Din data de 20 septembrie există posibilitatea de ate implica într-o relație de dragoste pe care preferi să o păstrezi departe de ochii lumii. După data de 22 septembrie este posibil să reiei anumite discuții în contradictoriu în relația de cuplu, pot fi aduse la suprafață acum unele aspecte neplăcute, bârfe legate de mariaj.Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei de 24 septembrie. Este o lună de toamnă care chiar favorizează nativii Balanță care nu sunt încă implicați în relații stabile de cuplu. Este șansa de a experimenta, de a relaționa cu persoane de sex opus reușind să te implici în relații de dragoste care s-ar putea transforma, în timp, în ceva mai mult decât o simplă aventură. Există o oarecare stare de neîncredere ca ai putea să dăruiești iubire cuiva care nu merită. Cert este că va trebui să te detașezi de trecut pentru a face loc în viața personală unei persoane care chiar merită toată dragostea și aprecierea ta. Va trebui să acorzi o mai mare atenție la ce anume și cui împărtășești din propriile sentimente, dorințele intime, mai ales spre sfârșitul perioadei analizate aici.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      În această lună sunt favorizate proiectele demarate în echipa de lucru, tu reușind să joci un rol important în a-i mobiliza pe ceilalați colegi în concretizarea și finalizarea unor obiective importante. În preajma datei de 13 septembrie sunt favorizate semnarea de (noi) contracte, încheierea de parteneriate, colaborări avantajoase. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu colegii de lucru, mai ales în preajma datei de 24 a lunii analizate aici pentru că ești predispus la certuri, renunțarea la o colaborare importantă, poți chiar să pierzi sau să cedezi un post, nu job care te nemulțumește. Evită, în măsura în care acest lucru este posibil, discuțiile inutile, bârfele. Este o lună în care reușești să faci față cu destul de multă greutate competiției, obligațiilor de serviciu, mai ales în partea secundă a perioadei. Este recomandat să profiți de oportunitățile care vin prin intermediul prietenilor sau a unei organizații. Există posibilitatea de a participa la un congres, la seminarii sau simpozioane, în intervalul 10 – 20 septembrie. Poate fi aceasta șansa de care ai nevoie pentru a întâlni persoane care să te inspire, să te ajute în a-ți lua un nou avânt, în plan profesional. Planul financiar este supus unor restricții, pot să apară unele cheltuieli neprvăzute, îndeosebi în partea a doua a lunii septembrie.
 
SanatateSănătate
        Putem să vorbim despre o lună în care este posibil să obosești mai repede, mai ales dacă ești nevoit să depui mult efort fizic și mental la locul de muncă. Va trebui să acorzi atenție la posibilele probleme de sănătate legate de zona capului, a ochilor și brațelor, la debutul perioadei analizate. Atenție la eventualele probleme digestive, în partea secundă a lunii septembrie, atunci când există și riscul de a recidiva unele probleme de sănătate. La sfârșitul perioadei este posibil să te confrunți cu probleme renale.