Luna octombrie 2017, Vărsător

Octombrie 2017, Vărsător
011 Varsator         Este o lună în care te poți confrunta cu tot felul de neajunsuri, o stare de indecizie, dezamăgiri. În altă ordine de idei, este o perioadă prielnică pentru a te apropia mai mult de nevoile sufletului, de spiritualitate, de ceea ce te face să te simți împăcat cu tine însuți dar și cu ceilalți. Este o lună în care simți nevoia de a călători și a te informa, dorești să interacționezi cu oameni noi, interesanți, eventual cu persoane de pe alte meleaguri. Ai ocazia să-ți construiești o nouă filozofie de viață, să-ți dezvolți propriul Eu privind evenimentele și viața în profunzimea lor. Din data de 10 octombrie Jupiter va intra în semnul Scorpion iar aceasta va aduce o perioadă de apogeu în zona carierei. Putem să vorbim acum despre noi oportunități de avansare, realizări în plan profesional. Mercur (în data de 17 octombrie) și Soarele (în data de 23 octombrie) își fac, pe rând, intrarea în zodia Scorpion astfel că te poți bucura din plin de favoruri, susținere, noroc, evoluție pozitivă în plan profesional. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Soarta îți lasă întotdeauna o portiță, în momentele de cumpănă.” Miguel de Cervantes
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Urmează o perioadă agitată, plină de neliniști în relația de cuplu, mai ales în prima parte a lunii octombrie. Pot să apară tot felul de contraziceri reușind cu greu să-ți stăpânești starea de furie. Este posibil să ajungă la urechile tale bârfe sau partenerul de viață se poate lăsa influențat de discuțiile din culise. Ești pus în situația de a da explicații, de a te justifica. Nu reușești să te faci ascultat și/sau înțeles. Este posibil să neglijezi destul de mult acum familia, relația de mariaj fiind mult mai preocupat de zona carierei. În partea a doua a acestei luni se mai relaxează atmosfera în relația de mariaj. Există posibilitatea de a implica și partenerul de viață în activitățile tale profesionale. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, după data de 14 octombrie, există mai multe șanse de a găsi o persoană, un partener de sex opus de pe alte meleaguri sau de altă naționalitate. Cert este că nu vei da înapoi, atunci când vorbim despre flirturi, aventuri, relații în care nu prea ești dispus să investești sentimente, emoții. Traversezi acum o perioadă de tatonare. Ai tendința de a amesteca lucrurile, cariera și iubirea astfel că, din data de 18 octombrie sunt șanse de a te implica într-o relație de dragoste cu un coleg de serviciu sau chiar cu un superior care deține o funcție de răspundere. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în plan sentimental, îndeosebi în preajma datei de 28 octombrie, atunci când ești predispus la probleme în relația sentimentală datorită unor persoane invidioase, poate chiar din partea unei foste iubiri.
 
Cariera si baniCarieră și bani       
           Este o lună în care ești preocupat să studiezi, să te perfecționezi, să dai startul unor colaborări cu firme sau persoane aflate în străinătate. Este o perioadă dedicată muncii, acumulării de capital, reclamei, socializării și implicării în echipa de lucru. Ești pus foarte serios pe treabă iar astrele sunt de partea ta, dacă vrei să faci schimbări importante în zona carierei. Jupiter intră în casa astrologică a carierei în data de 10 octombrie astfel că, pentru aproximativ un an de zile, vor avea loc schimbări în carieră, în viața socio-profesională și vor veni în calea ta oamenii care te vor ajuta să progresezi, să obții ceea ce ți-ai propus. Există șanse sporite de a prelua o funcție de răspundere, să ajungi pe un post sau să obții un job mai bine plătit. Din data de 17 octombrie este timpul potrivit pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare, faci mai multe drumuri în interes de serviciu. Ai ocazia să observi cu încântare cum treci cu mai multă ușurință examene de certificare, admitere, licență. Preiei proiecte care te vor solicita, din punct de vedere intelectual având ocazia să-ți demonstrezi adevărata valoare. Intrarea Soarelui în zodia Scorpion, din data de 23 octombrie, te ajută să îți realizezi obiectivele personale primind susținere din partea superiorilor. Planul financiar este bine aspectat la începutul acestei luni putând primi acum bani prin intermediul unui parteneriat de afaceri sau dintr-un partaj finalizat acum, o moștenire sau un credit avantajos. O perioadă destul de bună, din punct de vedere financiar, este cea de la finalul lunii analizate.
 
SanatateSănătate
        Pe tot parcursul acestei luni efortul excesiv, stresul, starea de agitație ar putea să îți afecteze organismul, psihicul. Ești predispus la insomnii, probleme legate de tensiunea arterială. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 8 octombrie, atunci când ești predispus la accidente, dacă ești nevoit să pleci la drum lung. Se recomandă prudență și în preajma datei de 11 octombrie, atunci când este posibil să te confrunți cu probleme în zona capului, lovituri, fracturi, tăieturi.