Luna octombrie 2017, Taur

Octombrie 2017, Taur
002 Taur        Putem să vorbim despre o lună de toamnă în care îți vei dedica mai mult timp carierei, relației cu colegii și/sau colaboratorii apropiați. Comunicarea și studiul joacă un rol important acum în plan profesional având ocazia să urmezi cursuri de perfecționare, să te preocupi mai mult de relațiile din cadrul colectivului de lucru. Te poți aștepta la tot felul de răsturnări de situații, legate de serviciu, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Din data de 23 octombrie vei pune mai mult accent pe relația de mariaj. O perioadă în care ai posibilitatea de a te implica într-un (nou) parteneriat de bun augur, cu atât mai mult cu cât primești susținere din partea lui Jupiter care intră în semnul Scorpion (casa parteneriatelor, pentru tine) este după data de 10 octombrie, atunci când poți să beneficiezi de oportunități reale de expansiune în relația cu asociații și societate, în general, ai posibilitatea de a încheia noi contracte de colaborare. Deviza ta, pentru luna octombrie, este: „Căutam mereu puterea și încrederea în afara mea dar acestea vin dinăuntru. Erau acolo dintotdeauna.” Anna Freud
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Luna octombrie se constituie într-o perioadă de bun augur în relația de cuplu având acum șansa de a te bucura de încredere și onestitate. Te simți apreciat de către partenerul de viață la adevărata valoare primind susținerea acestuia în toate problemele cu care te vei confrunta. Putem să vorbim despre șansa de a readuce pacea și armonia în relația de cuplu, chiar și în situația în care te confrunți cu unele neajunsuri. Vei simți din plin beneficiile lui Jupiter în plan relațional, pentru următorul an de zile. Ceea ce trebuie să rămână, vis-a-vis de relația de mariaj, va rămâne și îți va aduce mai multă armonie și starea de împlinire, progres, în plan material, spiritual și sentimental. Ceea ce trebuie să plece (în funcție de aspectele din harta natală) va pleca și astfel te va ajuta să te eliberezi cu mai multă ușurință dintr-o relație apăsătoare, tensionată, lipsită de sentimente de iubire, pasiune. În preajma datei de 26 octombrie ai ocazia să te bucuri de participarea la un proiect comun și care își arată acum roadele fiind vorba despre o realizare importantă. Putem să vorbim și despre un adevărat noroc financiar, oportunitatea de a călători în doi, prin locuri unde vă doreați de mult timp să ajungeți sau, pur și simplu, puteți concepe acum un copil. În prima parte a lunii analizate avem de-a face cu o perioadă trăită cu intensitate, pasiune și romantism, în plan intim. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci urmează o perioadă favorabilă pentru a te implica într-o relație de amor, mai ales în prima parte a acestei luni. Te poți aștepta însă la o despărțire destul de bruscă precum și la iluzii, dezamăgiri venite din partea sexului opus. În partea secundă a perioadei analizate te preocupi mai mult de propria imagine acordând mai multă atenție aspectului fizic fiind important pentru tine modul în care ești perceput de către ceilalți. Ai ocazia să legi acum noi relații de prietenie, șansele de căsătorie fiind destul de ridicate în următoarea perioadă (pe parcursul întregului an).
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Este o perioadă destul de aglomerată, în plan profesional. Tot timpul ai ceva de făcut, de corectat, de finalizat anumite proiecte pe care le-ai lăsat în suspans o vreme. Nu vei duce lipsă de energie și spontaneitate, îndeosebi în partea secundă a acestei luni. Ai ocazia să schimbi locul de muncă sau poți primi un post care vine cu mai multe responsabilități dar și cu recompense financiare pe măsura eforturilor presupuse. Poți ajunge la contraziceri, certuri cu un superior, în preajma datei de 10 octombrie. Cert este că Jupiter încă te susține, în plan profesional, până în data de 10 octombrie. Micul benefic – Venus – vine și el, din data de 14 octombrie, pentru a pune umărul și a te ajuta, dacă dai de greu, aducându-ți șansa, norocul, posibilitatea de a semna un (nou) contract de muncă, mult mai avantajos. Totul este să dai dovadă de precauție și să nu dai „vrabia din mână pe cea de pe gard” sperând că, dacă lași la o parte un job stabil dar mai prost plătit pentru următorul, mai bine remunerat, atunci chiar îți va fi mai bine. Este necesar să îți asiguri spatele și să ai pregătite strategii pe termen lung.  Este recomandat să nu te bazezi prea mult pe sprijinul venit din partea colegilor și/sau colaboratorilor apropiați pentru că te poți aștepta la surprize neplăcute dinspre ei, mai ales în preajma datei de 15 dar și 28 octombrie. A doua parte a lunii în discuție aici este mult mai norocoasă, din punct de vedere financiar. Este o lună în care ai ocazia să te afirmi, cât timp îți asculți propria intuiție, ești organizat și faci față provocărilor apelând la răbdare și diplomație.
 
SanatateSănătate
        În această lună te vei preocupa, în mod special, de propria sănătate. Este posibil să iei decizia de a urma o nouă dietă, poți merge mai des la sala de sport sau vei renunța la anumite vicii. Cert este că te poți confrunta cu o perioadă destul de agitată, îndeosebi în partea a doua a lunii octombrie iar aceasta te poate predispune la insomnii, probleme renale. Ești predispus și la infecții, afecțiuni în zona brațelor. Este posibil să apelezi la terapii alternative, schimbi tratamentul sau îți faci un nou set de analize medicale, mult mai amănunțite.