Luna octombrie 2017, Scorpion

Octombrie 2017, Scorpion
008 Scorpion         Până în data de 10 octombrie lucrurile nu stau prea grozav, în privința relațiilor de prietenie, idealuri, proiecte de viitor. Oricât ai vrea să clădești ceva, parcă tot apar evenimente neprevăzute, menine să-ți dea peste cap strategiile și ideile. După data de 10 octombrie Jupiter își face intrarea în zodia ta. Nu vei simți beneficiile aduse de acesta chiar din prima zi dar, cu siguranță, putem să vorbim despre noi începuturi, o mai mare preocupare pentru propria persoană, de aspectul exterior, ego, nevoia de a afla cine ești, cu adevărat și ce anume vrei de la viață. Acum poate să înceapă o nouă etapă a vieții tale. Urmează o perioadă care se va întinde pe un an de zile, poate avea loc un adevărat salt, o renaștere în plan spiritual fiind vremea reînnoirii, pe toate planurile. Din data de 23 octmobrie intră și Soarele în semnul tău. Mercur se află deja în semnul Scorpion, din data de 17 octombrie, așa că ai capacitatea de a te „ridica din cenușă”, asemeni păsării Phoenix. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „În bunăstare se află și o parte din libertatea nemăsurată.” Nicolae Mareș
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Este o lună în care relația de cuplu poate trece prin tot felul de contradicții, o stare de confuzie fiindu-ți destul de greu să înțelegi ce vrea, de fapt, celălalt de la tine. Dacă, la începutul perioadei în discuție aici, trăiești cu speranța în suflet că vei reuși totuși să ajungi la un consens cu partenerul de viață deja, din data de 7 octombrie, lucrurile vor sta cu totul altfel și poți ajunge chiar să rupi o relație de lungă durată. Ai sentimentul că nu se mai poate continua astfel și că ai ajuns la capătul răbdării. Multe dintre probleme se datorează finanțelor, care nu sunt suficiente pentru a asigura confortul în relația de mariaj. O parte din vină poate fi atribuită și discuțiilor cu prietenii și/sau rudele apropiate. Este recomandat să iei singur deciziile, să vezi ce anume își dorește sufletul tău, dacă nu cumva orgoliul și încăpățânarea te-au condus în această situație tensionată. Din data de 14 octombrie sunt șanse mult mai mari de a te implica într-o relație sentimentală secretă. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum ocazia să întâlnești perechea potrivită, în special în partea secundă a perioadei analizate aici. Totul va depinde de alegerea pe care o faci și dacă ești decis să pui mai mult preț pe sentimente decât pe latura materială.
 
Cariera si baniCarieră și bani 
        Începutul acestei luni pare destul de promițător, în privința relației cu o asociație, o organizație din care faci parte susținut fiind de prieteni pentru a reuși să-ți împlinești o dorință, un ideal legat de carieră. Atenție la perioada din jurul datei de 8 octombrie atunci când ești predispus la dezamăgiri, furt de idei și de bani. Putem să vorbim și despre o trădare venită din partea unor prieteni. Este recomandat să eviți să dai bani cu împrumut, îndeosebi în prima parte a lunii analizate. Este o perioadă destul de tensionată în relația cu colegii de muncă, neplăceri venite din partea dușmanilor ascunși, în prima parte a lunii octombrie. Nu vei fi scutit nici de surprizele neplăcute din cadrul unei afaceri, un parteneriat, spre sfârșitul lunii în discuție. După data de 10 octombrie se deschid noi perspective de a câștiga mai mulți bani, de a te relansa în cadrul unui proiect profesional. Dai dovadă de mai multă încredere și optimism iar aceasta te va ajuta în privința negocierilor. Chiar dacă te vei confrunta cu tot felul de critici, invidii numai de tine va depinde să întorci atacurile adversarilor în favoarea ta devenind mult mai organizat, mai ambițios și dornic să clădești ceva statornic, pe termen îndelungat. Nu duci lipsă de inițiativă, ambiție și curaj dar și de susținere, mai ales că intră și Jupiter în zodia ta, din data de 10 octombrie. Cu Saturn și Lilith în semnul Săgetător lucrurile nu stau prea grozav, la capitolul bani, de ceva timp. Nici în această lună nu este cazul să te avânți în a face cheltuieli importante pentru că riști să rămâi fără resurse pentru plata facturilor curente.
       
 
SanatateSănătate
       Putem să vorbim despre o lună în care nu te bucuri de o vitalitate foarte bună, mai ales în prima parte a perioadei. Este posibil să revină probleme mai vechi de sănătate și să trebuiască luate măsuri prompte. Ești predispus la accidente, probleme care țin de zona capului sau afecțiuni renale, lovituri în zona brațelor, dureri de oase sau ale încheieturilor. Acordă o atenție specială spre sfârșitul lunii analizate, în privința sănătății. Este nevoie de multă chibzuință, atunci când vorbim despre alimentație fiind foarte important să eviți excesele, de orice fel.