Luna octombrie 2017, Săgetător

Octombrie 2017, Săgetător
009 Sagetator        În această lună vei pune mai mult preț pe relația cu prietenii, organizația din care faci parte. Te implici mai mult, contribui cu idei noi, strategii de acțiune jucând un adevărat rol de lider. Reușești astfel să aduni în jurul tău oameni de acțiune, persoane ambițioase pe care te poți baza, în situațiile limită. Jupiter pleacă din casa prietenilor și a protectorilor în data de 10 octombrie astfel că, pentru o perioadă de un an de zile, primești din partea lui jupiter capacitatea de a oferi sprijin și înțelegere pentru cei care au nevoie, fără a aștepta nimic la schimb. Urmează o perioadă în care preferi să stai în umbră alegând să muncești în solitudine, să dedici mai mult timp spiritualității. Este și o perioadă de derută, de oboseală și ar fi bine să faci bilanțul ultimilor 12 ani, poți trage acum concluziile. Este o perioadă bună pentru a te elibera de sentimentele negative, să lași în urmă temerile, rănile, amintirile dureroase. Abia când Jupiter va intra în zodia ta, în toamna lui 2018, este timpul pentru a demara proiecte noi. Deviza lunii analizate este, pentru tine: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci.” Steve Jobs 
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
          Relația de mariaj poate fi supusă unor transformări majore. Este o perioadă în care ar trebui să dai dovadă de realism și obiectivitate acceptând că poți și tu să greșești. Este nevoie de mai multă înțelegere față de partenerul de viață. Ai tendința de a fi prea impulsiv, critic, îndeosebi în prima parte a lunii analizate iar asta nu face decât să îndepărteze persoana dragă. Ai ocazia să afli acum unele răspunsuri la întrebări legate de relație, în partea secundă a lunii octombrie. Va trebui să dai dovadă de prudență și să nu amesteci relațiile de prietenie, discuțiile pe care le porți cu amicii sau grijile de la serviciu, cu problemele familiei, ale casei. Este o lună de toamnă în care ai ocazia să observi ce anume îți place și ce nu în cadrul relației de mariaj. Ce ai de schimbat, la ce ar trebui să renunți, cât și până unde trebuie să mergi cu starea de neîncredere. În preajma datei de 24 octombrie reușești să aplanezi anumite disensiuni din zona relației de cuplu dând dovadă de mai multă înțelepciune și înțelegere față de partenerul de viață. Dacă ești singur atunci ai șanse sporite să îți găsești perechea, cu precădere în partea a doua a perioadei analizate. Nu vei duce lipsă nici de flirturi, de implicare în relații de scurtă durată, în prima parte a lunii octombrie. Reușești să impresionezi sexul opus prin atitudinea dezinvoltă și prin umorul tău nativ. Este posibil să legi acum o relație de dragoste cu cineva din cadrul cercului de prieteni sau prin participarea la evenimente, întâlniri ale unui grup, o organizație.


 
Cariera si baniCarieră și bani
      La începutul acestei luni ești foarte preocupat de carieră, de oportunitățile care apar în plan profesional. Investești multă energie dând dovadă de conștiinciozitate, de inițiativă și ambiție reușind să faci față cu brio în fața competitorilor. Ai darul de a-i stimula pe cei din jurul tău, colegii din echipa de lucru. Ești dornic să duci la îndeplinire un proiect major. Te poți aștepta însă la tot felul de probleme, obstacole, neplăceri venite din partea superiorilor, în preajma datei de 11 octombrie. Totul va depinde de șarmul și diplomația de care vei da dovadă. Printr-o atitudine degajată reușești să aduci lucrurile pe un făgaș normal, în plan profesional, după data de 10 octombrie. Ești foarte atent la detalii și dai dovadă de mult simț practic, de o bună organizare preferând să nu te abați de la programul de lucru. Din data de 22 octombrie îți concentrezi atenția și energia pe realizarea unui proiect în cadrul grupului, a asociației din care faci parte. Ești acum factorul mobilizator știind cum să faci față provocărilor ajutându-i pe cei din echipă, la momentul oportun. În partea secundă a lunii analizate, deși ești foarte solicitat în privința realizării unui ideal, vei reuși să-ți coordonezi acțiunile către o direcție clară și care este menită să îți aducă succesul la care speri, de ceva timp. Planul financiar este mult mai bine aspectat la începutul acestei perioade dar și după data de 24 octombrie, dacă nu te hazardezi în cheltuieli exagerate cu prietenii.

SanatateSănătate
         Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce privește sănătatea, pe tot parcursul acestei luni. La începutul perioadei ești predispus la unele probleme digestive sau în zona renală, poți avea parte de infecții, stări febrile. Din data de 10 octombrie Jupiter va intra în zodia Scorpion astfel că este recomandat să urmezi cu mai multă strictețe sfaturile medicului, să eviți excesele, de orice fel. Este posibil ca, pe la jumătatea perioadei analizate, să te confrunți cu lovituri, fracturi, accidente așa că este bine să eviți practicarea sporturilor extreme sau să te cațeri pe munți, fără echipament adecvat.