Luna octombrie 2017, Rac

Octombrie 2017, Rac
004 Rac            În această lună vei încerca să găsești un echilibru între obligațiile de serviciu și cele din cadrul familiei. Este o perioadă în care ești mult mai devotat muncii tale preferând să te concentrezi, mental și fizic, pe direcția aleasă, în plan profesional. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu rudele apropiate, îndeosebi până în data de 10 octombrie. În perioada analizată dispui de o mare doză de generozitate pe care ai tendința să o direcționezi către persoane care te-au nedreptățit sau care o vor face destul de curând. Totuși, ai astfel ocazia să conștientizezi și să înțelegi cele mai profunde trăiri ale tale, să te descoperi cum ești, de fapt. Va trebui să dai dovadă de răbdare în privința casei, a familiei iar pe la jumătatea perioadei va trebui să nu iei decizii pripite, atunci când este vorba despre vânzarea sau cumpărarea unei proprietăți. După data de 23 octombrie se poate amplifica relația cu propriul copil având ocazia să te bucuri de un succes venit din partea acestuia. Atitudinea ta este acum mult mai deschisă, ești mai optimist și mai încrezător în propriile abilități. Deviza lunii analizate aici, pentru tine, este: „Dragostea este singura modalitate în care ne putem ajuta unul pe celălalt.” Euripide
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
           În luna supusă analizei reușești să ajungi la starea de echilibru în cadrul relației de cuplu, cât timp accepți că, printr-o comunicare sinceră, deschisă, prin faptul că mai lași de la tine și nu te ambiționezi în momentele tensionate și nu încerci să îți dai dreptate cu orice preț, este posibil să ajungi la starea de normalitate în relația de cuplu. Este posibil să ajungă acum la urechile tale unele bârfe care pot afecta oarecum relația de mariaj. Totul depinde exclusiv de tine și de momentul pe care îl alegi pentru a-ți exprima nemulțumirea, vis-a-vis de relație. Multe probleme pot să apară pe fondul neplăcerilor de la locul de muncă și astfel să ajungi acasă încărcat cu tot felul de griji discuțiile fără rost putând să strice armonia de acasă. În partea secundă a lunii în discuție vei ajunge la sentimente mai bune reușind să comunici mult mai eficient cu partenerul de viață. Este posibil să iei decizia de a concepe un (nou) copil sau te bucuri alături de partener de realizările venite din partea copiilor. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai toate șansele să fii curtat, să atragi atenția sexului opus cu mult mai multă ușurință, mai ales în partea a doua a perioadei analizate. Odată cu intrarea lui Jupiter în zodia Scorpion, în casa astrologică a iubirii, aventurii și a senzualității ai toate șansele să te bucuri de dragoste și pasiune. Este posibil să te îndrăgostești în mod neașteptat, poți acum să întâlnești persoana la care ai visat toată viața. Putem să vorbim, eventual, despre oficializarea unei relații de dragoste sau implicarea într-o relație de cursă lungă, logodnă, cerere în căsătorie, în special spre sfârșitul lunii octombrie. Prezența lui Jupiter în casa iubirii îți va aduce, până în toamna anului 2018, noroc în dragoste, posibilitatea afirmării, recunoașterea propriilor abilități creative. Este o perioadă în care îți vei încerca norocul în iubire și prin flirturi și relații trecătoare. Este o etapă a vieții pe care o traversezi cu mai multă încredere și optimism reușind să radiezi în jur bucuria de a trăi frumos.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         În zona carierei putem vorbi despre o lună în care muncești cu multă conștiinciozitate și dedicare însă, în prima parte a perioadei, te poți aștepta la tot felul de probleme legate de locul de muncă, relația cu colegii de aici. Poți să te implici în diverse controverse, apar o mulțime de discuții în contradictoriu, certuri, ba chiar te poți aștepta la accidente de muncă. Reușești cu foarte mare greutate să te mobilizezi pentru a reuși să duci la bun sfârșit sarcinile pe care le ai de îndeplinit la muncă. Este posibil ca o problemă de sănătate să îți dea peste cap tot programul de lucru și să fie nevoie de un concediu medical. După data de 22 octombrie te vei revigora și vei trata cu mai multă detașare problemele de la serviciu. Putem să vorbim și despre posibilitate unei schimbări destul de bruște de direcție în carieră. Cert este că beneficiezi de inspirație din plin, de creativitate, spontaneitate dar și de susținerea venită din partea familiei. Este posibil să iei decizia de a da startul unei (noi) afaceri, spre sfârșitul lunii în analiză încercând astfel să-ți concretizezi un vis mai vechi. Se poate vorbi despre o perioadă mai favorabilă, în plan financiar, după data de 24 octombrie, atunci când reușești să te mai liniștești și să urmezi un curs firesc, în plan profesional. Ai acum ocazia să închei un contract avantajos de muncă, ba chiar putem vorbi despre călătorii peste hotare, în interes de serviciu.
 
SanatateSănătate
        În prima parte a perioadei analizate aici există riscul de accidente, infecții, probleme de natură renală sau ale circulației sanguine, lovituri în zona capului, probleme stomatologice, dureri ale încheieturilor sau dureri de spate. În partea a doua a lunii octombrie se mai liniștesc lucrurile. Este posibil să apelezi la unele terapii alternative, îți schimbi dieta, poți renunța la anumite vicii.