Luna octombrie 2017, Pești

Octombrie 2017, Pești
012 Pesti         Putem vorbi despre o lună octombrie cu bune dar și mai puțin bune. Cert este că treci printr-o perioadă de transformări destul de profunde, un timp favorabil pentru aprofundarea unor experiențe, evenimente de viață care sunt menite să te zguduie din temelii. Este, de fapt, momentul de trezire, de revelații pe care le poți avea, mai ales în partea secundă a perioadei analizate. Toate acestea vor depinde și de gradul de maturitate, dezvoltare în plan spiritual. Cert este că dispui de resursele necesare pentru a reuși să treci cu bine peste eventualele provocări. Intrarea lui Jupiter în semnul Scorpion (în data de 10 octombrie) până în luna noiembrie 2018 anunță călătorii cu noroc, te poate pune în legătură cu valorile superioare ale existenței, cu spiritualitatea, lecțiile de viață pe care trebuie să ți le însușești, idealurile pe care vrei să le împlinești. Ești mult mai atras de spiritualitate reușind să îți canalizezi atenția către tot ceea ce ține de progresul personal. Poți începe acum studiul unor noi domenii ale cunoașterii: religie, filozofie, esoterism. Este momentul oportun pentru continuarea studiilor la nivel superior, facultate, masterat, doctorat sau studii de perfecționare. Cresc șansele de a călători peste hotare. Deviza ta, pentru luna în discuție, este: „Uneori ne întâlnim destinul chiar pe drumul pe care am luat-o ca să ne ferim de el.” La Fontaine
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Perioada debutează fără ca lucrurile să se deruleze așa cum sperai, în zona personală. Ești predispus la certuri, contraziceri, reproșuri, gelozie nefondată venite din partea partenerului de cuplu. Starea de nehotărâre, oboseala, munca excesivă sunt menite să amplifice starea de tensiune în relația de mariaj. Este posibil să încerci acum să-ți domini partenerul de viață, să devii mult prea posesiv exprimându-ți prea direct, deschis nemulțumirile iar aceasta te va face destul de agresiv în ochii partenerului. Ești impulsiv putând izbucni din orice fleac, lucruri lipsite de orice importanță. Înceracă să îți canalizezi energia către o direcție mult mai constructivă altfel poți ajunge la probleme serioase în relația de mariaj și care vor fi greu sau chiar imposibil de remediat. Există riscul de a junge la ruperea relației, în prima parte a acestei luni. În luna octombrie este nevoie de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus. Dacă ești singur atunci se pare că ceva te îndeamnă să te implici, indiferent de preț, într-o relație, deși nu cunoști aproape deloc persoana respectivă. Ai această tendință de a te implica într-o relație de amor doar pentru a-ți demonstra că poți și meriți să ai parte de iubire. Cert este că, după data de 14 octombrie, crește chiar mai mult doza de pasiune, senzualitate, posibilitatea de a te implica în relații care pun mare preț doar pe aspectul fizic, sexualitate. În preajma datei de 20 octombrie există șanse mari de a te implica într-o relație sentimentală sau de a da startul unei relații cu o persoană de sex opus aflată la distanță, eventual peste hotare. Este o perioadă favorabilă în plan sentimental, dacă dai dovadă de ceva prudență și spirit rațional.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Se poate vorbi despre o perioadă foarte dinamică, în ceea ce privește o afacere, un parteneriat. Te poți aștepta și la unele surprize neplăcute venite din partea unui asociat, în preajma datei de 8 octombrie. Este recomandat să nu te bazezi prea mult pe promisiunile financiare venite din partea unui partener de afaceri. Este foarte posibil să fii furat, păgubit, pe la jumătatea acestei luni. Totuși, este o perioadă favorabilă, din punct de vedere financiar, fie că vorbim despre bani veniți din muncă proprie, fie că aceștia pot proveni dintr-un partaj, o moștenire sau chiar din cadouri. În preajma datei de 10 octombrie ai șansa de a face un pas important în carieră, de a primi susținere din partea unui superior. Totul va depinde de tine, dacă ești suficient de ambițios și ai încredere în propriile abilități. Te descurci cu brio, atunci când vine vorba despre punerea în practică a unor idei. Debordezi de inspirație și creativitate, ai capacitatea de a-i mobiliza pe cei din grupul de lucru. Din data de 17 octombrie te gândești foarte serios să te asociezi cu cineva din străinătate. În preajma datei de 20 dar și 26 ale lunii analizate putem vorbi despre noroc, șansa de a obține un contract de muncă avantajos, fie cu o firmă străină, fie peste hotare fiind nevoie să te deplasezi destul de frecvent în interes de serviciu.
 
SanatateSănătate
        În prima parte a acestei luni te poți confrunta cu o stare de oboseală generală, un sistem imunitar destul de slăbit, probleme de sănătate care te vor lua oarecum prin surprindere. Va trebui să fii mult mai atent la propriul organism, îndeosebi în preajma datei de 10 dar și 19 octombrie. Va trebui să adopți un regim alimentar mult mai echilibrat și mai sănătos. Ești predispus la indigestii, infecții, stări febrile, lovituri, migrene, dureri de spate.