Luna octombrie 2017, Leu

Octombrie 2017, Leu
005 Leu           Este o lună în care ești preocupat să acumulezi informații. Călătorești mult, relaționezi mult mai intens cu rudele apropiate. Dai dovadă de deschidere, generozitate și creativitate în comunicare. Poți lua acum decizii importante care vizează cariera fiind vorba despre mult efort depus în plan profesional. Odată cu intrarea lui Jupiter în semnul Scorpion, în data de 10 octombrie, în prim plan va fi preocuparea pentru casă, familie, domiciliu, o mai bună relaționare cu părinții, nevoia de a te întoarce în locurile natale. Investești mai mult în dotarea și confortul casei proprii, schimbi mobila, poate chiar locația. Pentru nativele Leu există acum șanse mult mai mari de a deveni mame sau pot concepe un copil, în următoarele luni, cât timp Jupiter va sta în Scorpion. Din data de 23 octombrie dai o valoare mult mai profundă familiei, locuinței tale preocupându-te mai mult de propria gospodărie. Poți să achiziționezi obiecte necesare gospodăriei, te întâlnești mai frecvent cu părinții. Deviza ta, în această lună, este: „Trecutul ne salvează de prezent construind un viitor robust.” Jose Ortega
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       În prima parte a acestei luni putem să vorbim despre o oarecare stare de tensiune în relația de mariaj. Problema principală pornește de la cheltuieli, banii insuficienți pentru a reuși să faceți ceea ce v-ați propus, legat de casă, gospodărie. Din acest motiv ești nevoit să amâni anumite proiecte încercând să găsești soluții salvatoare. Putem să vorbim și despre un job mai bine plătit sau o colaborare mult mai fructuoasă. Ești mult mai reținut atunci când vine vorba despre dragoste, momentele de romantism preferând să te lași cotropit de gânduri negre, de neîncredere și pesimism. Spre sfârșitul lunii octombrie parcă se mai ameliorează puțin problemele din relația de cuplu, important este să fii mai prudent atunci când vine vorba despre comunicare fiind foarte important să dai dovadă de echilibru și răbdare. Este o perioadă în care lucrurile nu merg așa cu îți doreai, în plan amoros. În prima parte a acestei luni te poți aștepta la unele certuri cu persoana iubită, poți avea parte de tot felul de acuzații, tentații, dezamăgiri, incidente neplăcute legate de relația de amor. Este posibil să faci cheltuieli peste posibilitățile bugetului personal cu persoana iubită încercând astfel să o impresionezi. Numai că, de aici, pot să apară tot felul de probleme, neînțelegeri. Te simți folosit sau tu, la rândul tău, poți deveni mult mai agresiv, tocmai pentru că nu reușești să-ți exprimi sincer, deschis nemulțumirile. Spre sfârșitul lunii pare că lucrurile se vor mai liniști, în plan sentimental.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Te poți bucura, la debutul perioadei analizate, de câștiguri destul de bune datorate efortului și conștiinciozității de la locul de muncă. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu colegii de serviciu precum și cu colaboratorii apropiați. Este posibil să devii ceva mai impulsiv, poți renunța la un proiect sau faci unele greșeli prin acte, documente iar aceasta poate să îți dea peste cap întreg programul de lucru. În partea secundă a perioadei în discuție depui mai mult efort la locul de muncă reușind cu destul de multă greutate să duci la bun sfârșit anumite sarcini de lucru. Este o lună de acumulare, de progres și schimburi de experiență dar și de studiu și multă comunicare la locul de muncă. Dai dovadă de creativitate, de curiozitate precum și dorința de a învăța lucruri noi, incitante, în plan profesional. Ești în perioada de testare, de acumulare și efort constant fiind important să dai tot ce ai mai bun în tine. Cert este că vei primi susținerea de care ai nevoie din partea unui superior și chiar de la colegi, la momentul,oportun. Va trebui să acorzi o atenție deosebită în preajma datei de 28 octombrie, atunci când este posibil să ajungi la unele neînțelegeri în relația cu persoane din colectivul de lucru. Este posibil să apară probleme legate de un contract. Este o lună în care, chiar dacă te bucuri de mulți bani, ai de făcut și multe cheltuieli. Trebuie să dai dovadă de multă chibzuință, atunci când vine vorba despre finanțele proprii.
 
SanatateSănătate
        La începutul perioadei în discuție te simți în plină formă. Atenție din data de 9 octombrie și până la sfârșitul lunii pentru că te poți aștepta la tot felul de surprize neplăcute, în ceea ce privește sănătatea. Munca excesivă, nerespectarea orelor de masă, o alimentație inadecvată sau excesele de orice fel de vor predispune la oboseală cronică, insomnii, agitație mentală, migrene, probleme renale și/sau digestive. Este recomandat să urmezi un regim de viață sănătos, să te organizezi mai mult și să mergi periodic la sala de sport. Starea de echilibru te poate salva de la eventualele probleme de sănătate.