Luna octombrie 2017, Gemeni

Octombrie 2017, Gemeni
003 Gemeni        În această lună te simți în elementul tău, cât timp creezi, iubești, te distrezi. Atitudinea ta este mult mai degajată, ca și cum ai vrea să îți prelungești vacanța bucurându-te de ceea ce este bun și frumos. Nu vei fi scutit însă de surprize, mai mult sau mai puțin plăcute, în plan sentimental, în special în partea secundă a perioadei în discuție. Odată cu intrarea lui Jupiter în zodia Scorpion, în data de 10 octombrie, pot să apară noi oportunități de progres în ceea ce privește munca, serviciul. Relația cu colegii de lucru este mult mai benefică reușind să ajungi la un consens cu aceștia implicându-te cu mai multă încredere și optimism în cadrul proiectelor derulate în echipă. Poate urma o perioadă de aproximativ un an de schimbări importante la locul de muncă, o avansare pe scara ierarhică, extinderea clientelei. Prezența lui Jupiter în casa astrologică a locului de muncă îți aduce momente favorabile pentru a găsi ceva mai bun sau poți descoperi soluții salvatoare la provocările de la locul de muncă și chiar în privința unor eventuale probleme de sănătate. După data de 23 octombrie se pot amplifica obligațiile legate de serviciu, îți vin tot felul de idei legate de carieră pe care te grăbești să le pui în practică. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Urmărește-ți faptele, ele vor deveni obiceiuri. Urmărește-ți obiceiurile, ele vor deveni caracter. Urmărește-ți caracterul, el va deveni destinul tău.” Lao Tzu
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
          În prima parte a lunii octombrie ești predispus la tot felul de confruntări în cadrul relației de cuplu. Pot să apară unele probleme care vizează casa, proprietatea, relația cu părinții, ba există șanse destul de mari să să strice tocmai acum un obiect electrocasnic de prin gospodărie și ești nevoit să achiziționezi altul. Cert este că se discută mult despre bani, probleme pe care trebuie să le pui la punct cât mai urgent. Așa că nu prea mai ai chef de romantism, mai ales în prima parte a acestei luni. Jupiter va pleca și el din casa iubirii, a aventurilor, a distracțiilor și a creativității. Se pare că ai avut parte de ceva bătăi de cap în relația cu sexul opus deși Jupiter este o planetă a norocului și a optimismului. Ei bine, te mai poți bucura de beneficiile aduse de Venus după data de 14 octombrie, atunci când vei beneficia de inspirație, romantism, dorința de a te preocupa mai mult de propria persoană atrăgând astfel, inevitabil, atenția sexului opus. Se recomandă o doză mai mare de prudență în cadrul relației de mariaj, acolo unde sunt lucruri care pot să „explodeze” în orice clipă aducând astfel la suprafață sentimente, gânduri neexprimate și care sunt, de fapt, reflexii ale neîmplinirii, nemulțumirilor acumulate. Este și dorința de a fi liber, creativ, de a străbate lumea și de a învăța permanent ceva nou, interesant dar, pentru toate acestea, ai nevoie de un partener care să te înțeleagă, să fie capabil să învețe alături de tine, să comunice deschis. În această lună există predispoziția la a te îndrăgosti sau reîndrăgosti, de a primi în viața și sufletul tău o persoană cu care te simți compatibil, din punct de vedere intelectual și sentimental, mai ales în partea a doua a perioadei. Nu vei duce lipsă de pasiune, aventuri, distracții iar, din data de 22 octombrie, odată cu intrarea lui Marte în zodia Balanță, relația cu sexul opus este puternic dinamizată astfel că vei reuși cu mare greutate să faci față tentațiilor. Dacă ești singur nu vei avea acum nici-un fel de restricții, în plan amoros. La sfârșitul acestei luni este posibil să ai parte de o dezamăgire profundă, în plan sentimental.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         În plan profesional, din data de 10 octombrie ai șansa de a te bucura de prezența lui Jupiter în casa astrologică a locului de muncă, acolo unde va sta până în toamna anului 2018. Așa că, încet dar sigur, vei începe să resimți o atmosferă tot mai favorabilă, mai degajată în relația cu colegii de la serviciu, colaboratorii apropiați. Ai acum șansa de a întâlni persoane care sunt mai mult decât dornice să te ajute în progresul personal din zona profesională. Putem să vorbim și despre obținerea unui (nou) contract de muncă, eventual peste hotare dar și despre obținerea unor beneficii financiare ca urmare a profesiei pe care o desfășori. Din data de 17 octombrie se poate intensifica relația cu clienții dar și călătoriile în interes de serviciu. Poți acum să urmezi noi cursuri de perfecționare. Muncești mai mult dar cu spor reușind să te mobilizezi în vederea ducerii la bun sfârșit proiectelor demarate, în plan profesional. Ai ocazia să-ți pui în valoare calitățile intelectuale și creativitatea atrăgând astfel atenția superiorilor. Ai acum șansa de a obține un job la care sperai de mai multă vreme. Spre sfârșitul acestei perioade putem vorbi despre un interviu, un concurs pe care îl promovezi cu brio, o realizare de excepție în zona carierei. Totul este să profiți de aceste oportunități concentrându-te pe o direcție clară. Planul financiar este destul de bine aspectat, mai ales în partea secundă a lunii analizate, atunci când ai ocazia să constați că nimic nu vine spre tine dacă nu dai dovadă de tact și diplomație și, mai ales, dacă nu ai suficientă încredere în propriile abilități.
 
SanatateSănătate
        Putem să vorbim despre o lună în care debordezi de energie. În prima parte a lunii octombrie este posibil să apară unele probleme legate de tensiunea arterială, migrene ușoare, probleme digestive sau renale. În partea secundă a perioadei ești foarte decis să te preocupi mai mult de propria sănătate. Ai posibilitatea de a găsi un nou tratament, mult mai eficient, te preocupi mai mult de propriul organism adoptând un regim de viață și alimentar mult mai sănătos și mai echilibrat.