Luna octombrie 2017, Fecioară

Octombrie 2017, Fecioară
006 Fecioara        Este o lună în care ai ocazia să valorifici din plin abilitățile și talentele de care dispui. Ești mult mai practic în activitățile pe care le desfășori acum având abilități deosebite, atunci când vine vorba despre negocieri, comerț, relația cu clienții. Odată cu intrarea lui Jupiter în zodia Scorpion, din data de 10 octombrie, îți poți lărgi orizontul cunoașterii dezvoltându-ți potențialul intelectual și relațional. Dai dovadă de mai multă maturitate în gândire, în tot ceea ce ține de studii și relația cu rudele apropiate. Urmează o perioadă deosebită, în care ai șansa de a urma (noi) cursuri de perfecționare sau vei susține concursuri, examene, orice implică studiu, acumularea de informații. Din data de 23 octombrie dai dovadă de mai multă deschidere, onestitate și generozitate în relația cu vecinii, frații. Au loc acum deplasări mai frecvente, activități comerciale favorabile, călătorii, întâlniri cu oameni interesanți. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Cerul i-a dăruit omului, spre a-i recompensa toate greutățile, trei lucruri: speranța, visul și zâmbetul.” Immanuel Kant
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Începutul acestei luni este destul de promițător, la capitolul dragoste, relații sentimentale. Ai șansa de a te implica într-o relație de dragoste care îți va crea o oarecare stare de confuzie, ceva parcă nu se derulează așa cum sperai, ba mai mult, te poți aștepta la opoziție venită din partea propriei familii. Este nevoie de fapte, nu doar de promisiuni deșarte astfel că se recomandă mai multă atenție la ceea ce îți spune intuiția, vis-a-vis de o relație de dragoste. În preajma datei de 9 octombrie este foarte posibil să ajungi la unele certuri sau chiar la despărțire de persoana iubită. Va trebui să dai dovadă de prudență și să nu te hazardezi în a spune lucruri care pot să rănească profund partenerul de viață. Ai tendința de a fi prea critic și chiar răzbunător iar asta nu va face decât să atragă și mai mult starea de nemulțumire în viața ta. În relația de mariaj se poate resimți o oarecare stare de confuzie, de neîncredere, parcă lucrurile nu se derulează așa cum îți dorești. Este posibil să nu reușești să te exprimi în modul dorit de celălalt fiind mai grăbit, iute la mânie, atunci când te simți presat de timp și/sau de lipsa banilor. Dai dovadă de pragmatism exagerat și atenție prea mare la detalii care ar putea să agaseze partenerul de viață. Este recomandat să nu mai „anchetezi” fiecare acțiune, să o lași mai ușor cu neîncrederea și să pui mai mult preț pe respect și comunicare, atunci când vine vorba despre relația în doi. Din data de 24 octombrie se pare că lucrurile se mai așează, în zona relației de mariaj. Parcă nu mai ești așa de incisiv și neîncrezător, ba chiar ești dispus să le sari în ajutor celor dragi, familiei, copilului, ești dornic să faci cadouri, mai ales spre sfârșitul lunii analizate.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Este o lună în care îți vei concentra atenția și energia în zona carierei, a finanțelor. Începutul acestei perioade pare a fi promițător, în ceea ce privește semnarea unor (noi) contracte. Totul va depinde de atenția, răbdarea și diplomația de care vei da dovadă pentru a reuși să obții colaborările de care ai atât de multă nevoie. În preajma datei de 9 octombrie ești predispus la implicarea în discuții neplăcute, contraziceri în relația cu un superior. Este posibil să fii nedreptățit la bani sau poți primi sancțiuni, mai ales în prejama datei de 19 octombrie. După această dată sunt favorizate relațiile de parteneriat sau lansarea de noi afaceri. Cert este că reușești să faci față cu succes competiției. Orice pierdere te va ambiționa și mai mult să lupți pentru a redobândi statutul pierdut sau pentru a obține un post la care visezi de ceva timp. Sunt favorizate acum relațiile de afaceri cu persoane aflate în străinătate, îndeosebi după data de 10 octombrie. Este o lună în care ai ocazia să constați că tot răul a fost spre binele de mai târziu. Planul financiar este mult mai bine aspectat, din data de 23 octombrie. Va trebui totuși să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre investiții, achiziții. Evită să dai bani cu împrumut!
 
SanatateSănătate
          Până în data de 22 octombrie te simți plin de dinamism, dornic să faci cât mai multe treburi, în același timp, numai că există riscul de a te epuiza fizic și mental, îndeosebi până la jumătatea perioadei analizate. Ești predispus la accidente, răniri, căzături prin gospodărie, mai ales în preajma datei de 9 octombrie. Te poți aștepta la agitație mentală, impulsivitate, stări febrile, tensiune arterială oscilantă. Este recomandată acordarea unei atenții speciale la modul în care mânuiești obiectele, felul în care conduci automobilul personal și chiar felul în care traversezi strada. Spre sfârșitul acestei luni se mai liniștesc oarecum lucrurile, în privința sănătății sau vei găsi un tratament mult mai eficient.