Luna octombrie 2017, Capricorn

Octombrie 2017, Capricorn
010 Capricorn        Este o lună în care îți concentrezi atenția și energia către zona carierei, fără a neglija aspectele care țin de relația cu prietenii, călătoriile și studiile. Este o lună în care îți iei în serios rolul social și profesional îndeplinindu-ți cu responsabilitate atribuțiile care îți revin. Ești generos cu oamenii care te susțin în demersurile tale având permanent ceva de împărtășit cu cei cărora simți că le pasă, cu adevărat, de tine. Ești concentrat pe consolidare, construcție, pe trierea colaboratorilor fiind foarte atent la detaliile care contează, ai acum capacitatea de a concretiza orice ți-ai propus. Misiunea aleasă nu este deloc ușoară dar fiecare provocare aduce cu ea posibilitatea maturizării, devii astfel mai înțelept reușind să acumulezi experiență. Odată cu intrarea lui Jupiter în zodia Scorpion (în data de 10 octombrie) și până în noiembrie 2018 pot să apară (noi) prieteni în viața ta, adevărați ghizi spirituali urmând o perioadă de relații sociale benefice. Putem să vorbim și despre șansa de a lega noi prietenii peste hotare sau în cadrul nour călătorii în străinătate. Ai ocazia să te alături unui grup de interese, o asociație, fundație, partid politic care îți sunt de ajutor pentru punerea în practică a proiectelor tale. Este o perioadă în care visele tale pot prinde contur. Deviza ta, pentru luna octombrie, este: „Înțeleptul evită excesul, evită grandoarea, evită aroganța.” Lao Tse
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Începutul acestei luni se poate dovedi fierbinte, la capitolul relație de dragoste cu cineva aflat pe alte meleaguri sau de altă naționalitate. Este o perioadă în care preferi să pui mai mult accent pe noblețea sufletului decât pe aspectul exterior. Cu toate acestea preferi să păstrezi trăirile proprii ascunse, dorințele sau, pur și simplu, îți vine foarte greu să îți exteriorizezi sentimentele de iubire, de afecțiune. Ai prea multe întrebări pe care nu reușești să le exprimi, te poți lăsa copleșit de umbrele trecutului, de o dezamăgire în dragoste. Prima parte a acestei luni se poate dovedi destul de tensionată, la capitolul relație cu sexul opus. În partea secundă ai mai multe șanse de socializare, poți să participi la tot felul de întruniri, legi noi prietenii și poate chiar se înfiripă o relație de dragoste despre care nu o să mai crezi că este ceva atât de rău. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj atunci există acum tendința de a pune pe primul plan interesul pentru carieră, bani, afaceri, proiectele derulate în comun cu partenerul de viață. Pot să apară unele probleme, discuții legate de casă, proprietate, relația cu familia, mai ales în preajma datei de 5 octombrie. Nu vor lipsi nici discuțiile pe tema copiilor, a educației acestora, în preajma datei de 12 octombrie. În jurul datei de 20 ale lunii analizate te poți aștepta la discuții clarificatoare, vis-a-vis de relația de mariaj. Poți să primești acum răspunsuri de unde te aștepți mai puțin fiind aduse la suprafață secrete care vor pune relația de cuplu într-o cu totul altă lumină. Reușești să comunici mult mai ușor cu partenerul de viață în preajma datei de 24 octombrie. Putem să vorbim despre o lună de toamnă în care este recomandat să nu exagerezi cu concluziile pe care ai tendința să le tragi prea repede, înainte de a cerceta problemele în profunzime, dincolo de aparențe. Te poți aștepta la șicane venite din partea dușmanilor ascunși așa că trebuie să acorzi o atenție specială la cei cărora alegi să le împărtășești secretele familiei.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       În această lună te concentrezi pe realizarea cu brio a sarcinilor de serviciu încercând să treci peste eventualele animozități în relația cu un superior, îndeosebi în preajma datei de 10 octombrie. Va trebui să te concentrezi pe obiectivele care trebuie realizate cât mai urgent, fără să capitulezi în fața primului obstacol ivit. Putem să vorbim despre destul de multă agitație, teama de a nu claca în situațiile limită. Este important să conștientizezi că deții informațiile, experiența și cunoștințele necesare progresului în plan profesional iar aceasta te va ajuta să fii cu un pas înaintea concurenței, în cazul în care te-ai decis să ocupi un post superior, de răspundere. Odată cu intrarea lui Jupiter în zodia Scorpion, în data de 10 octombrie, sunt favorizate activitățile desfășurate în cadrul unei asociații, fundații având acum șansa de a întâlni oameni importanți, care îți împărtășec idealurile personale și susțin proiectele tale. Atragi de partea ta persoanele care te susțin în concretizarea proiectelor profesionale de anvergură. Te bucuri de popularitate și recunoaștere socio-profesională. Va trebui să dai dovadă de calm și diplomație în relația cu superiorii, în preajma datei de 28 octombrie. În perioada 20 – 31 octombrie te poți bucura de câștiguri financiare neașteptate venite de pe urma unor investiții făcute în trecut.
 
SanatateSănătate
       Va trebui să fii mult mai prudent în privința sănătății, îndeosebi în prima parte a lunii octombrie. Ești predispus la lovituri, căzături, accidente, inflamații, arsuri, dureri de spate sau încheieturi. Este recomandat să nu îți neglijezi sănătatea. Există posibilitatea de a recidiva o problemă mai veche de sănătate acum. Nu este exclus nici să apelezi la metode alternative de tratament, mergi mai des la sala de sport sau faci mai multe plimbări în natură.