Luna octombrie 2017, Berbec

Octombrie 2017, Berbec

001 Berbec         Putem să vorbim despre o lună de toamnă în care dai mai multă valoare relației cu ceilalți oameni, îndeosebi atunci când vorbim despre relațiile de parteneriat. Ai acum șansa de a conștientiza că, pentru a reuși să ajungi la un echilibru cu propria persoană, va trebui să accepți și punctul de vedere al celuilalt. Este o perioadă de agitație, zbatere, dinamism punând mai mult accent pe relația eu-tu, pe încercarea de a te armoniza, de a crea noi punți de colaborare, fie că vorbim despre relația de mariaj, fie despre cea de afaceri. Poți ajunge la rezultate frumoase de pe urma unor asocieri, totul este să fii pregătit să mai lași de la tine, fără a renunța la principii. După data de 23 octombrie ai ocazia să ajungi la o înțelegere mult mai profundă a vieții. Pui mai multă pasiune în toate activitățile pe care le demaraezi acum, inclusiv în plan financiar. Ești atras de ocultism, studiile metafizice, de posibilitatea de a afla lucrurile ascunse. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Dăruiește celor de care îți pasă dar nu te lăsa manipulat.” Anonim

      
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
         Urmează o perioadă destul de agitată în relația de cuplu încercând să rezolvi cât mai multe lucruri, în timpul cel mai scurt. Prezența lui Jupiter în semnul Balanță până în data de 10 cotombrie încă mai poate să aducă vești bune, legate de împlinirea prin mariaj, concretizarea unei relații de lungă durată, mai ales dacă ești născut în ultimul decan al zodiei (10-20 aprilie). Acorzi acum o mai mare atenție aspectului fizic, modului în care te percepe partenerul de viață. Putem să vorbim despre posibilitatea de a renunța la mariaj în urma unor certuri, discuții directe care te vor ajuta să-ți clarifici direcția pe care vrei să o urmezi, de fapt, în plan relațional. O perioadă tensionată în relația de cuplu va fi în preajma datei de 10, 15, 19 și 28 octombrie. Totul va depinde de hotărârea ta de a-ți schimba atitudinea, modul de a relaționa și dacă ești decis să mergi mai departe într-o relație în doi, deși ai avut și încă mai ai parte de o mare doză de neîncredere, indecizie, dezamăgiri. Din data de 10 octombrie vei reuși să privești viața în doi dintr-o cu totul altă perspectivă punând mai mult accent pe conexiunea la nivel emoțional. Poate avea loc acum un proces de transformare profundă care va influența, mai mult sau mai puțin direct, relația de cuplu. Viața sexuală va cunoaște o perioadă de dinamism, fie că vorbim despre partenerul actual, fie că te vei implica într-o relație extraconjugală. Dacă ești încă singur atunci, până în data de 10 octombrie, ai ocazia să găsești un posibil partener de cursă lungă. Putem să vorbim despre șansa de a concretiza o relație sentimentală printr-o căsătorie. Nu vei duce lipsă de admirație venită din partea sexului opus, te poți implica în relații care te vor răscoli profund neștiind, practic, încotro să te îndrepți, ce anume să alegi, în plan sentimental, relațional.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        În luna analizată aici dai dovadă de mai multă conștiinciozitate și dedicare în încercarea de a găsi soluții salvatoare, legate de planul profesional. În prima decadă a perioadei analizate aici putem să vorbim despre discuții destul de intense, în contradictoriu, certuri, acuzații nefondate la locul de muncă fiindu-ți pusă la încercare răbdarea. Este posibil să renunți acum la un parteneriat important, chiar dacă astfel te vei confrunta cu pierderi financiare. Din data de 17 octombrie reușești să adopți o atitudine mult mai diplomată observând astfel mult mai bine situațiile de la locul de muncă, dincolo de aparențe iar aceasta te poate ajuta să iei decizii mult mai eficiente. Chiar dacă tot ai sentimentul, în prima parte a lunii în discuție, că toată lumea ți se împotrivește și că nimeni nu vrea să ia serios în calcul capacitățile tale creatoare, profesionale ei bine, în partea secundă a perioadei, ai șansa de a obține câștiguri consistente ca urmare a unor investiții inspirate. Este posibil să găsești un al doilea job sau poți demara o nouă afacere, un parteneriat care îți vor aduce tot felul de avantaje, în plan financiar. Acordă o atenție deosebită la relația de parteneriat, mai ales spre sfârșitul lunii octombrie, atunci când va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vorbim despre necesitatea unei achiziții, o investiție financiară majoră. Nu te hazarda fără rost!

SanatateSănătate
       În această lună va trebui să acorzi o atenție specială la propriul organism, îndeosebi în intervalul 7 – 10 octombrie, atunci când există predispoziția la accidente, probleme digestive, răniri, fracturi, infecții, sistem imunitar slăbit. În partea secundă a perioadei analizate aici reușești să te redresezi și să îți recapeți energia fiind important să nu faci excese, de nici-un fel.