Luna octombrie 2017, Balanță

Octombrie 2017, Balanță
007 Balanta        Putem să vorbim despre o lună în care te preocupi mai mult de propria persoană, aspirațiile tale. Ai mai multă încredere în propriile forțe conștient fiind că, oricât de multe obstacole ai avea de înfruntat, poți trece peste ele cu fruntea sus și cu zâmbetul pe buze. Ai capacitatea de a te mobiliza în situațiile critice. Te poți confrunta cu răsturnări de situație, îndeosebi în prima parte a perioadei analizate iar asta îți poate da programul peste cap. Ești permanet „pe fugă”, abia dacă mai reușești să respecți programul de masă și de somn. Din data de 10 octombrie, odată cu intrarea lui Jupiter în semnul Scorpion, ai parte de un an întreg la dispoziție pentru a profita de oportunitățile de expansiune în plan personal dar și social și relațional. Cu Jupiter în zodia Scorpion putem spune că ai noroc la bani. Ești mult mai conștient acum de propria valoare. Ai abilitatea de a obține beneficii materiale, poți obține un contract de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Urmează o perioadă de prosperitate și de acumulare materială. Din data de 17 octombrie Mercur intră și el în semnul Scorpion fiind urmat de Soare, în data de 23 octombrie, așa că este indicat să profiți de acest start din plin. Deviza perioadei în discuție, pentru tine, este: „Învață cum să fii fericit cu ceea ce ai, în timp ce urmărești ceea ce dorești” Jim Rohn
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Urmează o perioadă destul de tensionată în relația de cuplu. Neînțelegeri, contraziceri, neîncredere, gelozie, toate acestea se vor afla destul de frecvent în relația de mariaj, pe tot parcursul lunii octombrie. Chiar atunci când ești pregătit să spui: Gata! S-au liniștit lucrurile!, tocmai apare ceva care strică armonia din cadrul relației de cuplu. Este foarte posibil să ajungi acum în punctul în care să spui că ai terminat, nu mai există șansa de a mai ajunge la ceva bun. Ești predispus la luarea deciziei de a rupe relația de mariaj, mai ales pe la jumătatea perioadei analizate. Este posibil să fii nevoit să apelezi la ajutorul prietenilor, să te sfătuiești cu aceștia cum este mai bine să procedezi. Este recomandat să stai de vorbă mai mult cu partenerul de viață, să discuți sincer, deschis problemele care te deranjează. Pot fi aduse acum la suprafață unele secrete. Poți fi chiar tu cel care este implicat într-o relație extraconjugală și să fie aduse acum la suprafață lucruri mai puțin plăcute despre atitudinea ta față de căsnicie. Te afli acum într-o perioadă de derută. Nu știi ce vrei, încotro să o apuci, în plan relațional. Din data de 14 septembrie se poate amplifica semnificativ puterea de seducție, dai dovadă de șarm, umor, ai capacitatea de a atrage atenția sexului opus. Ești dornic de a iubi și a fi iubit astfel că, dacă ești încă singur, ai șanse destul de mari de a-ți găsi perechea, pe la mijlocul acestei luni. Din data de 22 octombrie pasiunea se amplifică destul de mult nemaifiind o problemă să spui ce anume îți dorești, ce simți înflăcărându-te repede, dacă te găsești într-o companie plăcută. Ai darul de a stârni sexul opus și de a atrage persoana alături de care simți că te completezi, din punct de vedere fizic și emoțional.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Este o lună în care dai dovadă de multă ambiție, hotărâre, capacitatea de a te mobiliza și de a profita din plin de oportunitățile de progres în plan personal și profesional. Totul este să nu dai înapoi, atunci când cei invidioși îți spun că nu vei reuși să duci până la capăt un vis mai vechi. Te poți aștepta la bârfe, acțiuni injuste venite din partea dușmanilor ascunși, îndeosebi până în data de 15 octombrie. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în cadrul relațiilor de parteneriat, a colaborărilor. Este posibil chiar să reușești acum finalizarea unei afaceri, să pui capăt unei asocieri destul de păguboasă. Ai ocazia să pui în aplicare strategii bine gândite reușind astfel să primești recunoașterea meritată a propriei valori, în plan profesional. Cât timp vei da dovadă de simț al umorului și bunăvoință în relația cu colegii de muncă, ai șansa de a echilibra, de a readuce starea de bine în colectivul de lucru. Este o lună în care te poți bucura de beneficii în plan financiar, îndeosebi în partea secundă a perioadei în discuție aici. Este timpul potrivit pentru a demara acțiuni curajoase, colaborări mult mai avantajoase. Totul va depinde numai de ambiția de care vei da dovadă și de capacitatea de a te mobiliza, atunci când apar oportunitățile.
 
SanatateSănătate
         Nici nu este de mirare că te confrunți acum cu o stare generală de oboseală, sistem imunitar slăbit. În prima parte a perioadei analizate ești predispus la unele probleme de sănătate destul de grave, accidente, fracturi, probleme renale sau probleme greu de depistat. Se mai ameliorează oarecum starea de sănătate în partea secundă a lunii octombrie.