Luna octombrie 2016, Varsator

Octombrie 2016, Vărsător
011 Varsator         Este o lună în care pot să apară numeroase oportunități de progres în plan spiritual dar și în ceea ce privește studiile, călătoriile peste hotare. Simți nevoia de a fructifica fiecare moment petrecut alături de persoane înțelepte, oameni de la care ai de învățat multe lucruri noi, interesante. Nu vor lipsi însă nici polemicile, contrazicerile cu profesorii, instructorii, diferențele de mentalitate dintre tine și ceilalți, îndeosebi în perioada de la mijlocul lunii analizate. După data de 24 ale lunii ai ocazia să aplici în practică ceea ce ai acumulat în plan teoretic, la cursuri. Te simți mult mai sigur pe tine, ba chiar ai acum șansa de a ajunge la o viață socială și profesională mult mai echilibrate.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Se pare că, în această lună, relația de cuplu suferă transformări dintre cele mai profunde. Este vorba despre discuții mai mult sau mai puțin aprinse în care fiecare dintre voi cereți drepturile care credeți că vi se cuvin. Tensiunea se poate amplifica la Luna Plină din semnul Berbec, în data de 16 octombrie. Așadar este recomandat să ai grijă ce spui și ce faci pentru că este posibil să strici o relație de durată doar din cauză că te poți lăsa orbit de bârfe, intrigi care nu își au nici locul și nici rostul. În cea de-a doua parte a lunii în analiză ai șanse sporite de a „drege busuiocul” în cadrul relației de cuplu. Nu este exclus nici să se înfiripe o relație de dragoste la mare distanță sau la cursuri, într-un mediu universitar sau cu ocazia unor călătorii, excursii. În partea a doua a acestei luni ești tentat să-ți încerci norocul cu o persoană care deține o funcție de conducere, cineva cu autoritate. Cert este că pui pe primul loc interesul personal iar, dacă ai norocul să te mai și îndrăgostești, cu atât mai bine. Nu prea îți place să fii ținut „sub papuc” având nevoie de independență, joc, aventură, eventual să fii tu cel care deține controul asupra unei alte persoane.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Păstrezi încă conduita pe care ai tot avut-o de începutul acestui an, în ceea ce privește cariera. Este vorba despre multă muncă, organizare, dedicare, scrâșnit din dinți! Numai că, de data aceasta, ai ocazia să progresezi, în ciuda anumitor competitori. Debordezi de idei, inițiative iar acțiunile din umbră te pot ajuta mult mai mult, atunci când vine vorba despre obținerea unei funcții de răspundere. După data de 18 octombrie poți obține beneficii, o promovare, ai mai mult succes la public, te faci remarcat de către superiori, mai ales în preajma datei de 23 octombrie. Mercur (alături de Soare) intră și el în zodia Scorpion, în data de 24 ale lunii analizate așa că ai doi aliați în casa carierei. Strălucire, ambiție, energie și inteligență, cunoștințe care te pot ajuta să-ți concretizezi proiecte de lungă durată. Este timpul să culegi roadele unei munci susținute, îndeosebi în a doua parte a lunii analizate. Sfârșitul lunii te poate găsi în plin avânt, în plan profesional. De tine depinde cum și cât ești de hotărât să valorifici oportunitățile primite. Planul financiar este mai bine aspectat spre sfârșitul perioadei. Odată cu promovarea ta ai ocazia să obții și mult dorita mărire de salariu. De tine depinde dacă vei profita de ocazia de a negocia un nou contract de colaborare.
 
SanatateSănătate
        Pe tot parcursul acestei luni te simți „băgat în priză”. Nu ai stare, ești nervos ba chiar lucrezi zi și noapte, nu respecți programul de masă și de odihnă. Este deci posibil să te confrunți cu dereglări ale organismului, indigestii, infecții, accidente, lovituri, căzături, pe la jumătatea perioadei analizate dar și spre sfârșitul acestei luni.