Luna octombrie 2016, Taur

Octombrie 2016, Taur
002 Taur        În această lună se remarcă dorința ta de a da curs unor noi proiecte care vizează locul de muncă, relațiile de parteneriat sau de afaceri. Cert este că te bucuri de energie și de dorința de a acționa. Asta nu înseamnă că lucrurile vor merge de la sine, ba din contră, există riscul să întâmpini tot felul de probleme, piedici, obstacole, îndeosebi în preajma datei de 7 octombrie dar și pe la jumătatea perioadei. Poți primi susținere din partea unor prieteni pentru a mai redresa lucrurile, în ceea ce privește un proiect pe care ții foarte mult să-l pui în practică, mai ales spre sfârșitul lunii analizate.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        În prima parte a lunii octombrie te poți bucura de atenție, afecțiune, momente de romantism venite din partea partenerului de viață. După data de 24 octombrie se remarcă o mai mare nevoie de a comunica, colabora cu persoana iubită, având nevoie de susținere morală și chiar financiară pentru a finaliza unele acțiuni, activități care au legătură cu cariera ta. Este recomandat să stai departe de bârfe, răutăți venite din partea unor invidioși și care ar putea să amenințe liniștea din relația de cuplu, îndeosebi în partea a doua a lunii analizate. După data de 18 octombrie putem sesiza o mai mare dorință de a iubi și de a te simți iubit remarcându-se pasiunea, plimbările sub clar de Lună, eventual o excursie departe de casă, poate chiar peste hotare, alături de partenerul de viață. Este momentul să privești cu maturitate relația, să descoperi o latură mult mai frumoasă dintre voi doi. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci, după data de 18 octombrie, sunt șanse sporite de a se înfiripa o idilă dar care, din păcate, se poate dovedi oarecum iluzorie sau poate să primeze latura materială și/sau sexuală în detrimentul sentimentelor sincere și frumoase de iubire.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        În această lună se pare că îți surâde norocul. Dar nu este vorba despre realizări ce vin din senin ci după mult efort, ambiție și curaj, dedicare, renunțări și, de ce nu, chiar revizuirea propriei atitudini față de colegi, colaboratori și superiori. Este timpul să te dedici unor (noi) proiecte din care nu va lipsi creativitatea, experiența și seriozitatea de care dai dovadă. Știi exact cine ești și ce poți așa că nu te îndoiești de tine și nu ții cont de cârcotași. Sunt acum șanse sporite de a găsi un (nou) loc de muncă sau o promovare. Cert este că are loc, în perioada aceasta, o reconfigurare în plan profesional. Este șansa de a face curățenie în relațiile de afaceri, parteneriat dar și de a pune bazele unor noi asocieri care ar putea să-ți aducă serioase beneficii, îndeosebi spre sfârșitul lunii octombrie. Planul financiar este bine aspectat în partea a doua a lunii în discuție atunci când este posibil să primești susținere financiară din partea partenerului de viață pentru a putea să-ți concretizezi unele idei legate de o afacere, o colaborare pe termen lung.
 
SanatateSănătate
        În această lună este recomandat să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Este posibil să apelezi la un nou regim de viață și alimentar, să renunți la anumite vicii, obiceiuri care îți pot afecta sănătatea. Atenție, îndeosebi pe la jumătatea perioadei analizate, la posibilele probleme care țin de ficat, rinichi dar și la stările de insomnie, oboseală fizică.