Luna octombrie 2016, Scorpion

Octombrie 2016, Scorpion
008 Scorpion         Este momentul să te preocupi mai mult de tine, de sufletul tău și să te detașezi, măcar în perioada analizată, de griji, termene limită, obligații sociale, profesionale. Ai nevoie de o revigorare, de introspecție. Este recomandat să-ți asculți intuiția, atunci când vine vorba despre a lua decizii și să nu te lași „dus de nas” cu promisiuni deșarte. Ești predispus la starea de neliniște, neîncredere dar poți să eviți căderea în pesimism, depresie preocupându-te mai mult de lucrurile care îți înobilează sufletul. După data de 24 octombrie ești mult mai preocupat să înveți, să acumulezi noi cunoștințe prin participarea la (noi) cursuri, seminarii. Prezența lui Venus în zodia ta, până în data de 18 ale lunii analizate, ar trebui să-ți mai ridice moralul și să te preocupi mai mult de felul în care arăți, de propria garderobă și să socializezi mai mult.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         În prima parte a acestei luni reușești să te menții într-o oarecare stare de echilibru în relația cu partenerul de viață. Nu vor lipsi însă replicile răutăcioase, aroganța, acuzațiile mai mult sau mai puțin fondate, îndeosebi pe la jumătatea perioadei în discuție. Este nevoie de mai multă înțelepciune din partea ta și să nu îți apleci urechea la bârfe pentru că riști scandaluri care pot destabiliza relația și se poate ajunge chiar la despărțire. În partea a doua a lunii putem vorbi despre o mai mare preocupare pentru latura practică, materială a relației de cuplu. Se poate instala o oarecare stare de răceală, nepăsare și care nu are cum să rezolve prea mult din starea de nemulțumire din cadrul relației. Spre sfârșitul lunii octombrie ai toate șansele să te implici într-o nouă relație de iubire. Pot avea loc multe discuții, călătorii, conversații oarecum secrete. Ești predispus la implicarea într-o relație extraconjugală. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai toate șansele ca, în prima parte a acestei luni, să întâlnești o persoană de sex opus care să corespundă așteptărilor, dorințelor tale.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Se pare că te vei confrunta cu tot felul de piedici, obstacole legate de locul de muncă, atunci când vine vorba despre lansarea unei idei, a unui proiect. Ai sentimentul că „pedalezi în gol” și culmea, chiar acum se găsesc dușmanii ascunși să-ți pună și ei „bețe în roate”, tocmai atunci când te simți plin de energie, dornic să acționezi către o nouă direcție. Până la jumătatea lunii în discuție ți se vor arăta oamenii cu care merită să mai colaborezi. Important este să nu împărtășești cu oricine ideile tale și să le scoți „pe piață” numai atunci când te simți susținut pentru a putea să finalizezi ceea ce ți-ai propus. În partea a doua a lunii te poți bucura de inspirație, idei ingenioase ba chiar ai ocazia să investești într-o (nouă) afacere care îți va aduce succes, pe termen lung. Călătorești mai mult, închei noi contracte, întâlnești oameni interesanți cu care împărtășești aceleași pasiuni, interese. Succesul nu va întârzia să apară! Beneficiile financiare se arată îndeosebi după data de 18 octombrie.
 
SanatateSănătate
       În prima parte a perioadei analizate este posibil să recidiveze o boală, să reiei un tratament. Cert este că te vei simți suprasolicitat, agitat, stresat putând să te confrunți cu migrene, stări de amețeală. Ești predispus la accidente, pe la jumătatea acestei luni. Spre sfârșitul lunii în discuție te simți mult mai revigorat, liniștit, hotărât să te preocupi mai mult de propria sănătate.