Luna octombrie 2016, Sagetator

Iunie 2016, Săgetător
009 Sagetator         În această lună îți face o reală plăcere să socializezi, să te întâlnești cu prietenii, să participi la tot felul de întruniri, să te dedici activităților unui grup, a unei asociații. Există posibilitatea să înveți foarte multe lucruri noi, interesante, alături de prieteni. Călătoriile alături de cei dragi sunt și ele de bun augur, descoperind noi lucruri și oameni cu care poți să împărtășești aceleași idealuri și preocupări. Degaji încredere, stare de optimism, umor și chiar dacă vei mai avea parte de unele șicane din partea unor „amici” vei reuși să-ți găsești resursele necesare pentru a reveni la starea de bună dispoziție. Dai dovadă de mai mult altruism, ai abilitatea de a mobiliza mai mulți oameni pentru un scop comun. Cert este că reușești să readuci starea de armonie, de echilibru în mediul în care te afli.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        La începutul lunii analizate se pare că relația de cuplu este dominată de discuții ce vizează cariera, evoluția ta în plan profesional. După data de 7 octombrie ești mult mai dispus să petreci, împreună cu partenerul de viață, alături de prieteni sau te poți implica în proiecte umanitare sau de voluntariat. Cert este că îți va fi destul de greu să găsești un echilibru între relația de dragoste și preocupările vis-a-vis de prieteni. Nu este exclus să apară certuri în cadrul relației datorită unor „amici”, a unor bârfe, invidii îndeosebi în preajma datei de 20 ale lunii în discuție. Nici pentru cei singuri lucrurile nu stau prea grozav, la capitolul dragoste. În prima parte a acestei luni se remarcă o stare de tensiune, discuții în contradictoriu în relațiile de prietenie. Amorul se derulează sub auspiciile lui Venus în semnul Scorpion până în data de 18 octombrie ceea ce aduce dorința de a iubi, dar în secret fiind vorba despre pasiune, răscoliri profunde în plan sentimental, erotic cu atât mai mult accentuat de faptul că Venus se întâlnește cu Lilith în zodia Scorpion. Este recomandat să fii mult mai atent la ce și cât dăruiești, în plan sentimental, dacă merită să-ți sacrifici din timpul tău pentru o aventură pe care preferi să o păstrezi departe de ochii lumii.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Se pare că se mai liniștesc spiritele vis-a-vis de carieră. Te simți destul de epuizat după atât de multă tevatură, agitație, căutări și ceva îți spune că încă mai ai multe schimbări de făcut, de transformat lucrurile în acest domeniu. Ești mult mai dispus să te implici într-o afacere personală sau să refaci niște relații cu un grup, o organizație. Din păcate ai multe treburi de lămurit vis-a-vis de carieră, locul de muncă. Este posibil să intri în conflict direct cu unii dintre colegii pe care, până de curând, îi credeai de partea ta. Este probabil să iasă la lumină acum unele acțiuni injuste, atacuri premeditate, bârfe menite să-ți distragă atenția de la proiectele, țelurile tale în plan profesional. O situație mai încordată la locul de muncă poate să apară pe la mijlocul lunii octombrie. Planul financiar este și el destul de încercat, îndeosebi în prima parte a lunii analizate, atunci când este recomandat să te abții de la a face unele cumpărături care se vor dovedi, ulterior, inutile. În partea a doua a acestei luni ești mult mai chibzuit sau ai cam rămas fără bani. Totuși, vei beneficia de suficiente resurse pentru a reuși să-ți refaci bugetul.
 
SanatateSănătate
         Se cere mai multă prudență în ceea ce privește sănătatea, pe tot parcursul acestei luni. Este posibil să fii mult prea preocupat cu finalizarea anumitor obiective și să sari astfel peste pauzele necesare, ba chiar îți iei de lucru și acasă. Ești predispus la stres, agitație dar și la migrene, insomnii, probleme cardiace, stări de oboseală acută. Este recomandat să profiți de plimbările în aer liber dar și de întâlnirile cu prietenii pentru a-ți reface starea de bună dispoziție.