Luna octombrie 2016, Pesti

Octombrie 2016, Pești
012 Pesti         Putem vorbi despre o lună octombrie incitantă, în plan financiar, carieră dar și în plan erotic, relațional. Poți să treci prin transformări serioase care te vor conduce către înțelegerea mai profundă a vieții. Se pare că situațiile critice, limită la care ești supus acum te vor pune în fața unor serioase întrebări existențiale. Ești mult mai atras de ocultism, esoterism, de domenii prin care ai sentimentul că poți primi răspunsurile pe care le tot aștepți. Dezvoltarea personală capătă o conotație aparte pentru tine așa că vei participa la tot felul de seminarii, workshopuri, întâlniri cu persoane care pot juca un rol important în viața ta, din punct de vedere spiritual.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Se pare că s-a mai detensionat situația din relația de mariaj. Dar probleme tot mai pot să apară, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Subiectul principal, între voi doi, sunt banii, modalități noi prin care să puteți scăpa de datorii. Nu este exclus să ajungeți la certuri de pe urma aflării unor bârfe, informații neplăcute despre partenerul de viață. Cert este că te confrunți cu o stare de incertitudine, neîncredere, senzația că ceva nu funcționează în cadrul relației așa cum ți-ai fi dorit. După data de 18 octombrie ai șansa să-ți cadă „cu tronc” o persoană cu autoritate, eventual un superior. Încet dar sigur este posibil ca lucrurile să se complice oarecum, în privința vieții tale sentimentale. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai toate șansele de a te implica într-o idilă cu o persoană aflată la distanță, eventual peste hotare sau cunoscută cu ocazia unei călătorii. Ai toate șansele să trăiești o poveste de dragoste bucurându-te de împărtășirea unor idealuri comune, în plan spiritual și cultural.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        În primele șapte zile ale acestei luni te tot gândești și răzgândești dacă este bine să te asociezi cu cineva pentru a putea să concretizezi o parte din proiectele, ideile tale originale. Sunt șanse mult mai bune pentru a progresa în plan profesional în partea a doua a acestei luni. Spre sfârșitul perioadei analizate aici ai ocazia să faci o călătorie în străinătate, în interes de serviciu. Te poți bucura de susținere din partea unui superior. Atenție totuși la posibilele pierderi de prestigiu datorate unui compromis pe care ești tentat să-l faci, pe la jumătatea acestei luni. Ești predispus la accidente de muncă, la jumătatea dar și spre sfârșitul lunii octombrie. În plan financiar se pare că lucrurile sunt mai favorabile spre sfârșitul perioadei, când ai șanse mari de a obține niște bani dintr-un împrumut, credit, fonduri din străinătate, bani care pot veni și prin intermediul partenerului de viață sau poți fi beneficiarul unei noșteniri. Relațiile de prietenie, socializarea, participarea la tot felul de petreceri, asocierile cu oameni puternici și influenți ți-ar putea aduce beneficii de progres în plan financiar. Ai ocazia acum să valorifici resursele, abilitățile de care dispui pentru a-ți crește bugetul personal.
 
SanatateSănătate
        În perioada analizată nu te bucuri de prea multă energie. Obosești mult mai repede, ești predispus la accidente, arsuri, tăieturi pe la jumătatea perioadei analizate. Este recomandat să-ți supraveghezi cu mai multă atenție tensiunea arterială dar și regimul alimentar și evită orice excese (tutun, alcool, dulciuri, etc.).