Luna octombrie 2016, Leu

Octombrie 2016, Leu
005 Leu           Este o lună importantă, în ceea ce privește călătoriile, comunicarea dar și studiul, examenele. Dai acum dovadă de mai multă dorință de cunoaștere, vrei să interacționezi cu cât mai mulți oameni, să explorezi noi domenii. Se remarcă o relație mult mai deschisă cu frații, rudele apropiate. Este posibil să reiei unele discuții care vizează o moștenire, o casă, pentru a finaliza niște acte. Cert este că putem vorbi despre multe drumuri, conversații, schimburi de idei. După data de 23 octombrie, odată cu intrarea Soarelui în semnul Scorpion, se pare că îți vine cheful de redecorare, renovare, reparații prin gospodărie. Este binevenit faptul că începi să primești niște bani, tocmai la timp, pentru a te ajuta în cheltuielile cu finalizarea unor proiecte.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Începi această lună cu o stare de optimism, în ceea ce privește relația de dragoste. Dacă erai în căutarea iubirii iată că acum îți vin mai multe oportunități și chiar nu ai cum să mai dai înapoi, oricât de prins în obligațiile din carieră ai fi. După data de 7 octombrie există mai multă comunicare în relația de amor dar și posibilitatea de a ajunge la unele contradicții, certuri, mai ales în preajma datei de 14 octombrie. După data de 18 ale lunii analizate te poți bucura de admirația venită din partea sexului opus lăsându-te invadat de dorințe, exprimându-ți mult mai direct senzualitatea, dragostea față de persoana iubită. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj sunt acum șanse sporite de a face un pas important în relație, să te gândești eventual la o logodnă, îndeosebi spre sfârșitul lunii octombrie. În relația de mariaj există acum o stare de armonie, colaborarea la un proiect comun contribuind la această stare. Este posibil să călătoriți mai des, să vă relaxați mai mult. Cert este că reușiți să îmbinați în mod armonios utilul cu plăcutul și să depășiți cu brio orice obstacol. Știi cum să fii mult mai atent cu partenerul de viață, să-ți exprimi dragostea și respectul față de acesta și față de familie.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Investești în continuare energie și mult efort la locul de muncă. Nu vei duce lipsă de obstacole de tot felul, probleme în legătură cu locul de muncă fiind supus la tot felul de încercări. Cert este că nu cedezi și mergi mai departe, dând dovadă de ambiție și curaj. Încă de la începutul lunii poți ajunge la conflicte cu colegii de serviciu și mai ești și predispus la accidente de muncă. Starea de tensiune, de agitație se va resimți pe la mijlocul lunii analizate. Este important să-ți canalizezi energia într-o direcție, un domeniu care corespunde dorințelor tale. Te poți aștepta la cheltuieli neașteptate, în preajma datei de 16 octombrie, eventual pentru o problemă de sănătate. Nu este avantajată acceptarea unui contract de muncă în străinătate, îndeosebi în partea a doua a lunii. Este posibil să apară tot felul de probleme legate de acte sau chiar poți fi parte într-un conflict de muncă pentru obținerea unor drepturi. Este favorizată munca ce implică creativitatea, comerțul, deplasările, turismul. Planul financiar este bine aspectat în partea secundă a perioadei, atunci când ai ocazia să mai achiți din datorii, să plătești niște facturi restante.
 
SanatateSănătate
        În perioada analizată este recomandat să te îngrijești foarte serios de propria sănătate. Este foarte probabil să te confrunți cu probleme legate de tensiunea arterială, dureri lombare, ale coloanei vertebrale sau cu probleme circulatorii. Este nevoie de mai multă mișcare în natură, exerciții fizice dar și de odihnă.