Luna octombrie 2016, Gemeni

Octombrie 2016, Gemeni
003 Gemeni        În această lună se pare că un loc central în viața ta îl ocupă dragostea și copiii. Atitudinea ta este mult mai degajată preferând să vezi partea frumoasă a vieții, lăsându-te invadat de optimism și de încredere. Îți dedici mai mult timp preocupându-te de ceea ce îți face plăcere preferând oamenii deschiși, joviali, gata oricând să se alieze cu tine, atunci când vine vorba despre glume, petreceri sau relaxare. După data de 23 octombrie ești mult mai preocupat de plata unor facturi, taxe; gata cu joaca și glumele! Per ansamblu, în această lună reușești să te dedici cu succes vieții sociale dar și celei legate de dragoste fapt care îți va da mai multă ambiție și curaj pentru a acționa în plan profesional.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
          Se pare că a venit timpul să dai curs unei noi iubiri în viața ta sau să readuci în prim plan sentimente de dragoste vis-a-vis de o iubire din trecut. Cert este că nu vei duce lipsă de pasiune, momente de romantism și cadouri venite din partea persoanei iubite, conversații îndelungi la telefon, SMS-uri de amor. De mult timp nu a mai fost o așa fervoare în casa dragostei, a sexualității dar lucrurile pot să alunece destul de ușor pe o pantă mai puțin plăcută, asta în preajma datei de 15 octombrie. Poți să o numești și „dragoste cu năbădăi”. Vrei mai multe dovezi de iubire, mizând foarte mult pe fapte. Nu vor lipsi nici certurile în relația de dragoste, mai ales în partea a doua a lunii analizate. Relația cu partenerul de viață se poate agrava pe la jumătatea lunii octombrie, atunci când ar trebui să găsești o soluție de compromis pentru a putea să readuci starea de liniște în cadrul cuplului. Nu este deloc ușor mai ales că limba ta este destul de ascuțită ajungând să spui cuvinte, replici care pot să rănească profund. După data de 18 octombrie se mai liniștesc apele în relația de mariaj.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         În plan profesional reușești să te adaptezi mult mai ușor la cerințe reușind să depășești eventualele probleme având mai multă încredere și fiind mai optimist. Dai dovadă acum de mai multă înțelegere față de colegii de serviciu. Pot să apară și ocazii de a flirta cu colegii de sex opus astfel că programul de lucru nu ți se va mai părea chiar așa de epuizant. După data de 11 octombrie este posibil să lucrezi mai mult cu acte, documente, să semnezi un (nou) contract de muncă, de colaborare. Nu este exclus să urmezi noi cursuri de perfecționare sau să călătorești mai mult în interes de serviciu. În a doua parte a lunii analizate aici colaborezi mult mai eficient cu colegii sau colaboratorii. Nu vei duce lipsă de creativitate, de spontaneitate știind cum să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul. Planul financiar este mai bine aspectat după data de 26 octombrie atunci când ai ocazia să câștigi mai mulți bani prin efort personal. Evită investițiile, speculațiile, pe la jumătatea perioadei în discuție.
 
SanatateSănătate
        În general te bucuri de energie, vitalitate, putere de regenerare mult mai rapidă. Acordă totuși o atenție specială la posibilele accidente, în preajma datei de 13 octombrie dar și spre sfârșitul acestei luni, când este posibil să fii tentat la unele excese alimentare sau de medicație fapt care ar putea să-ți provoace tot felul de dereglări în organism.