Luna octombrie 2016, Fecioara

Octombrie 2016, Fecioară
006 Fecioara        Este o lună în care ești preocupat, în mod deosebit, de modul în care poți să atragi mai multe venituri, bani pentru a-ți concretiza unele proiecte care vizează casa, eventual continuarea unor studii. Vei avea ocazia să-ți valorifici din plin abilitățile și talentele de care dispui, îndeosebi atunci când vine vorba despre negocieri, obținerea de contracte avantajoase. După data de 23 octombrie îți vei concentra atenția pe studii, călătorii, relația cu rudele apropiate. Atenție la riscul de a face cheltuieli nesăbuite, achiziții care se vor dovedi păguboase pentru bugetul de care dispui.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă se pare că discuțiile se învârt în jurul banilor, a investițiilor care trebuiesc făcute prin casă, gospodărie. Ba chiar ești predispus la certuri, discuții în contradictoriu, în preajma datelor de 6 și 26 ale lunii în analiză. Este nevoie de mai mult calm și atenție față de partenerul de viață. Ai tendința de a lua decizii pripite, sub impulsul de moment, la nervi și astfel să declanșezi adevărate furtuni în relația de cuplu. Evită critica, discuțiile interminabile care nu fac decât să transforme relația într-un câmp de luptă. Spre sfârșitul acestei perioade se mai liniștește atmosfera în cadrul relației reușind să fii mai împăciuitor, să vezi și lucrurile bune din relația de mariaj. Dicuțiile, conversațiile sunt mult mai echilibrate și mai liniștite. Dacă nu ești încă implicat într-o relație permanentă se pare că ești predispus o implicarea într-una sau chiar în mai multe relații, în care va prima sexualitatea lăsându-te condus de primul impuls, de dorințele carnale.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Ai toate șansele de a obține postul la care ai tot visat sau poți obține o promovare și implicit o mărire de salariu. Dar este posibil să te simți „pus la zid”. Schimbarea care ține de profesie ar putea să deranjeze pe cineva, un coleg sau chiar un superior și astfel să tulburi apele, atrăgând astfel invidii, dorințe de răzbunare așa că ai mare grijă la eventualele provocări, discuțiile în contradictoriu. Nu este deloc rușinos să bați în retragere și să-ți vezi de treaba ta, ba chiar este recomandat în această perioadă. Ai ocazia să finalizezi un proiect important și să culegi roadele muncii tale în această lună. Acordă o atenție deosebită perioadei din preajma datei de 14 octombrie atunci când ești predispus la conflicte cu colegii, colaboratorii. Sunt avantajate parteneriatele, în preajma datei de 9 octombrie. Primești susținerea superiorilor, la începutul acestei luni. Așteaptă-te totuși la niște sancțiuni, pe la jumătatea perioadei. În luna suspusă analizei aici se cere atenție la investiții, cheltuieli. Banii vin către tine prin muncă și abilitatea de a negocia, prin diplomație dar, în egală măsură, ești predispus la pierderi financiare, cheltuieli nechibzuite.
 
SanatateSănătate
          În luna supusă analizei aici te simți bine, oarecum revigorat, maia les dacă ai avut parte de o mică vacanță. Acordă atenție la posibilele accidente (în preajma datei de 14 octombrie), la stres, insomnii, neliniște (în preajma datei de 20 octombrie). Evită excesele de orice fel.