Luna octombrie 2016, Capricorn

Octombrie 2016, Capricorn
010 Capricorn        Este o lună destul de aglomerată în zona carierei. Este recomandat să-ți împarți timpul cu mare grijă și să nu risipești energia de care dispui pentru a reuși să găsești un echilibru între familie, relația de cuplu și carieră. Debordezi de energie fiind supus la tot felul de „artilerii” din partea colaboratorilor dar și a familiei. Cert este că se cere multă răbdare și înțelegere din partea ta, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Asta e! Poate vei spune: „Teoria ca teoria dar practica ne omoară!” Este momentul să conștientizezi că ai permanent ceva nou de învățat și că, în cele din urmă, se poate ajunge la împlinirea unor idealuri, scopuri, măreție și fără să te bați „cu pumnii în piept”. Ai acum șanse sporite de a concretiza gândurile, dorințele totul este să privești cu sinceritate în mintea și în sufletul tău.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         În plan relațional îți manifești mult mai direct gândurile, sentimentele. Acordă o atenție deosebită la modul în care îți exprimi dorințele pentru că este posibil să ajungi la conflicte mult mai rapid. Nu te avânta să iei decizii și evită să acorzi mai multă atenție carierei neglijând astfel relația cu partenerul de viață. Este nevoie de mai multă înțelegere și înțelepciune din partea ta vis-a-vis de relația de mariaj îndeosebi pe la jumătatea lunii octombrie. Odată cu intrarea lui Venus în semnul Săgetător, în data de 18 octombrie, ești predispus la o relație extraconjugală. Cert este că debordezi de energie și dinamism fiind pregătit pentru noi cuceriri, flirturi. Nu va lipsi nici tendința spre posesivitate, agresivitate și gelozie în cadrul relației de mariaj. Te poți aștepta și la bârfe, aflarea unor informații neplăcute vis-a-vis de o relație de dragoste. Este foarte posibil ca, spre sfârșitul perioadei analizate aici, să se încingă atmosfera în viața sentimentală și este deasemenea probabil să-ți scape situația de sub control. Asta e! Ca și nativ Capricorn, oricât de serios și de neclintit ai fi în principii și decizii nu înseamnă că săgeata lui Cupidon nu te poate lovi.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       În această lună te remarci prin muncă, conștiinciozitate, capacitatea de a te mobiliza și de a găsi soluții în situațiile limită. Din păcate, nu de puține ori vor apărea astfel de provocări în carieră, îndeosebi în prima jumătate a lunii analizate. După data de 7 octombrie este posibil să te hotărăști că trebuie să urmezi niște cursuri de perfecționare, să participi la seminarii sau chiar să călătorești în interes de serviciu. Este recomandat să acorzi o atenție deosebită la modul în care relaționezi cu superiorii, mai ales în preajma datei de 20 octombrie. Nu sunt favorizate parteneriatele, de nici-un fel, la jumătatea perioadei. O perioadă favorabilă pentru lansarea unui proiect, atragerea de popularitate dar și pentru a primi susținere din partea unui grup, prieteni se poate dovedi în preajma datei de 7 ale lunii. Atenție și la posibilitatea de a fi pus în fața unor decizii neașteptate, de natură juridică. Este foarte probabil să vorbim despre o sancțiune, în zona profesională. Spre sfârșitul acestei luni ai ocazia să rezolvi unele probleme primind susținere din partea unor persoane „sus puse”, cu putere de decizie. Din punct de vedere financiar stai mult mai bine spre finalul perioadei. Dar, chiar și atunci, te poți aștepta la neprevăzut, pierderi neașteptate de bani.
 
SanatateSănătate
       Debordezi de energie, poftă de viață. Se pare însă că există riscul de a te confrunta cu probleme acute de sănătate, în preajma datei de 16 octombrie. Cel mai probabil poate fi vorba despre infecții, probleme stomatologice dar și dureri de spate sau ale încheieturilor. Nu vor lipsi nici migrenele, insomniile, la jumătatea lunii analizate.