Luna octombrie 2016, Berbec

Octombrie 2016, Berbec
001 Berbec       
        În această lună este momentul să conștientizezi că celălalt reprezintă oglinda propriei pesoane. Este o lună în care parteneriatele, asocierile de orice fel devin prioritare în viața ta. Este timpul să te dedici mai mult proiectelor ambițioase, să te implici mai mult în viața de cuplu dar și în carieră. De tine depinde să găsești un echilibru în relația cu ceilalți oameni. După data de 11 octombrie relația cu ceilalați se bazează pe comunicarea intensă, împărtășirea propriilor idei fiind stimulat de schimbul de cunoștințe, informații. După data de 23 octombrie se remarcă mai multă pasiune din partea ta în relațiile de colaborare, inclusiv în orice activitate care ar putea să-ți aducă mai multe beneficii financiare.


Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
         Îți exprimi mult mai deschis trăirile, sentimentele față de partenerul de viață. Se remarcă dorința de a împărtăși proiecte comune, alături de persoana iubită, fie că este vorba despre cumpărarea sau renovarea casei, fie că puneți la cale o afacere de familie cert este că sunteți susținuți de astre pentru a putea concretiza idei, obiective ambițioase. Nu vor lipsi însă nici discuțiile în contradictoriu, tendința de a-ți demonstra autoritatea, pe la jumătatea lunii precum și în data de 20 octombrie. Este nevoie de mai multă răbdare și înțelegere din partea ta, în relația de mariaj. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai acum toate șansele să faci un pas important înainte într-o relație de prietenie, trecând la adevărate promisiuni de întemeiere a unei familii, eventual o cerere în căsătorie. Atenție la perioada din jurul datei de 15 octombrie atunci când există riscul de a se rupe relația de dragoste, din motive aparent greu de înțeles. După data de 26 octombrie sunt șanse mult mai mari să inițiezi o relație cu o persoană aflată la mare distanță, eventual într-o călătorie în străinătate. Este vorba despre o lună octombrie oarecum contradictorie în plan amoros. Se recomandă mai multă înțelepciune din partea ta.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      În luna analizată aici investești foarte multă energie în carieră dând dovadă de conștiinciozitate și dedicare reușind să transmiți ceva din voința ta și celor din colectivul de muncă din care faci parte. Te implici cu mai multă ambiție în proiecte de amploare având încredere că tot efortul depus acum nu va fi în zadar. Te poți aștepta însă la surprize neplăcute venite din partea unui colaborator, un partener de afaceri, în preajma datei de 6 și de 16 octombrie. Nu vor lipsi nici șicanele, atacurile venite din partea dușmanilor ascunși, dorința de a te denigra, intimida îndeosebi în prima parte a lunii anaizată aici. Cert este că vei reuși să treci cu brio peste toate aceste încercări, ba mai mult, ai ocazia să vezi cine merită și cine nu încrederea ta. Nu ai timp de bârfe, de abordare a unor subiecte superficiale, pentru tine fiind pe primul loc munca, perfecționarea, cariera și acumularea de experiență. Ceea ce clădești acum îți poate aduce rezultate notabile în plan profesional. Planul financiar este mai bine aspectat până în data de 10 octombrie și se va revigora din nou după data de 25 ale lunii, atunci când ai șansa de a câștiga dintr-o colaborare inițiată de curând.
 
SanatateSănătate
       În această lună este posibil să te confrunți cu unele probleme care țin de infecții, indigestie, migrene, dureri stomatologice îndeosebi pe la jumătatea acestei luni. Este recomandat să conduci mașina personală mai calm, să eviți plecarea la drum lung dacă ești nervos, agitat, îndeosebi în partea a doua a lunii octombrie. Ești predispus la lovituri, fracturi, entorse, în preajma datei de 14 octombrie.